Jag har hälsat på honom i moskén och vet vem han är – somalier gärningsman i Sarpsborg


BROTTSLIGHET. I natt skrev vi om att tre kvinnor knivhuggits i Norge, det är väldigt tyst om gärningsmannen men några uppgifter börjar krypa fram. Mannen till ett av de kvinnliga offren säger – ”Jag känner inte honom personligen, men jag har hälsat på honom i moskén och vet vem han är.”

Norsk polis säger att mannen är norsk medborgare men inte etnisk norsk, det är lita skillnad mot svenska myndigheter och medier. Kvinnan som mördats var i 50 års åldern och mördaren hade en relation till två av offren. Gärningsmannen är 31 år och somalier, det skriver NRK, den norska motsvarigheten till SVT som glömmer detaljerna…

Nedan från i natt…

Tre kvinnor uppges ha knivstuckits i norska Sarpsborg, omkring tre mil norr om svenska gränsen vid Svinesund. En har dött, en svårt skadad och en lindrigt.

Sarpsborg

Vi satt och såg på tv, och så bankade det på dörren. Då jag öppnade försökte han sticka mig, men jag kom undan, berättar en man för tidningen Sarpsborg Arbeiderblad.

Enligt mannen ska gärningsmannen då ha trängt sig in i bostaden och huggit hans fru i armen.

Enligt polisen har personerna attackerats på olika platser, bland annat en parkeringsplats, som spärrats av för teknisk undersökning. Flera ambulanshelikoptrar har skickats till platsen. Oslopolisen uppger för tidningen att man skickat resurser till platsen.

Polisen har gripit en person, en man som är känd av polisen sedan tidigare för våldsamheter. Inget sägs om hans bakgrund eller motiv.

-Pettersson blir lite misstänksam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Jag har hälsat på honom i moskén och vet vem han är – somalier gärningsman i Sarpsborg

 • HB

  Jag har jobbat i Norge i många år.
  Innan alla spekulerar.. är jag 99% säker på att detta är en gärning av en etnisk norrman.

  Gilla

 • gamgubben

  Har någon träffat honom i moskén, ja då är han med all säkerhet en norrman. Har hört att de börjat gå till moskén istället för att gå på tur, vilket i sin tur har blivit mycket populärt bland invandrarna.
  Det i sin tur innebär att nu blir det Ahmed och Abdullah samt damer som Fatima och Shadia som våra längdåkare får försöka besegra.
  Nya tider, nya aktörer på alla plan i Norden.

  Gilla

 • Maja 2

  Om jag fick bestämma ,skulle jag skriva i media att det här är resultatet av den hejdlösa flyktinginvandringen. Nu får ni som vurmar för mångkulturen i synnerhet från menaländer ta ansvar .Vi folket kräver det.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Bara en helt vanlig klanfejd! Inget att bry sig om.

  Gilla

 • Maja 2

  Svensk media lär väl skylla på SD för det här också. Skulle inte förvåna mig. Väntar på en vinkling av Anders Lindberg, Aftonbladet.

  Gilla

 • Mm

  Varför är man inte förvånad när landet Somalia dyker upp så snart brott är begångna, varhelst i världen de inträffar. Det kanske är lugnt i Somalia, de som stör bor överallt i världen utom i Somalia.!

  Gilla

 • Kent

  Om det hade varit någon av de missanpassade gossarna i NMR då hade inte svensk media tigit.

  Gilla

 • ossie

  Som vanlig i svensk muslim och censur press locket på.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Norge har också bäddat fel !

  Gilla

 • age

  M U S L I M !!!

  koranen 9.123

  ”Make war on infidels living in your neighborhood!”

  Gilla

 • Stenbock

  Besöker moské,tidigare känd av polisen,tidigare dömd… Kan bara vara en av de importerade berikarna… Om sedan arab eller nigger,är ju likgiltigt för alla hans offer.
  Varför sändes han inte tillbaka hem,efter de tidigare brotten ??

  Gillad av 1 person

  • Majky

   Sverige kommer rädda honom

   Bidrag lägenhet gratis tandvård

   Hahahaha
   Löfven säger nu räddar vi en röst

   Haha

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: