Kvinnorna i Afghanistan vill dö, männen har plågat dem i hela deras liv

ISLAM. Ni vet att Linda Snecker, Gudrun Schyman, Veronica Palm med flera brukar säga att  alla män är våldtäktsmän och talibaner.

-Pettersson vill protestera, det är inte män, det är muslimska män, samma sort som vi importerar i hundratusentals och tror att det räcker med att de får åka tunnelbana så blir de för demokrati och jämlikhet.

Läs den fruktansvärda historien av Magda Gad och titta på Niclas Hammarströms bilder i Expressen och fråga er sedan varför socialdemokrater med flera kryper för islam. Kvinnorna plågas i generation efter generation och världens första feministiska regering kryper för plågoandarna.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Kvinnorna i Afghanistan vill dö, männen har plågat dem i hela deras liv

 1. Skicka tillbaka alla dom afghanska männen som kommit till Sverige för tror mig dom är inte här för att integrera sig i det svenska samhället utan dom har kommit hit av en helt annan anledning, och det har väl dom flesta svenska nu insett. Där emot skulle jag ge mitt fulla stöd för att alla dessa stackars afghanska kvinnor få all hjälp som går med att få hjälp att komma till Sverige. Jag skulle kunna ge mitt liv bara för att rädda dessa kvinnor ur helvetet så att dom åtminstone få leva något så värdigt liv som dom har kvar.

 2. Sexbomb, det är detta som blev kvar när alla smarta kvinnor stack härifrån typ Victoria Silvstedt, Maria Montazami ,Elsa Hosk med flera .
  Jag förstår att allt flera sticker ,när man ser Schyman i Sverigedräkten.

 3. S är det stora hotet mot Sverige..
  Sitter i rötterna bara titta bakåt.
  ponnsan
  AFS

 4. De förtrycker och förminskar brottsoffer. Vi får väl anta att Linda Snecker, Gudrun Schyman, Veronica Palm med flera har skaffat sig lämpliga semesterställen bland urbefolkningen i Afghanistan. Vi får väl vidare anta att de både solbadar och strövar fritt omkring i sommarlätta kläder bland urbefolkningen.

 5. Men Batikhäxorna bara älskar dessa bastarder, men tydligen’
  bara om dom kommer hit, varför inte resa ner och leva hos
  dem???

  Undrar ifall dessa Batikhäxor ska behöva åse hur dom behandlar
  kvinnor för att polletten ska ramla ner?

  • Såg ett program från Afghanistan .
   En kvinna i kanske 40 års åldern sitter på en stenig bakgård och berättar att detta är hennes liv. Att sitta bland stenarna och inte kunna gå ut.
   Maken bestämmer, hon var väldigt ledsen att åren rinner i väg och hon ser ingenting annat än sin steniga bakgård, som en fånge.
   De här dokument visas inte längre i SVT.

 6. Är någon förvånad?

  Grundinställningen inom islam är väl att
  kvinnan är underlägsen mannen och
  ska tuktas!

 7. Artikeln i Expressen är en fasansfull läsning och som Pettersson skriver: ”…det är muslimska män, samma sort som vi importerar i hundratusentals och tror att det räcker med att de får åka tunnelbana så blir de för demokrati och jämlikhet.” Hur kan någon tro att sådana män skulle ha något som helst till övers för fria svenska och nordiska kvinnor, vilka sedan urminnes tider haft en stark ställning i samhället, långt starkare än vad muslimska kvinnor har. Ända sedan så långt tillbaka som i det förkristna Norden kunde en fri kvinna vägra att ingå äktenskap med någon hon inte tyckte om. Hon kunde också kräva skilsmässa från sin man under förutsättning att det skedde inför vittnen. Vid en skilsmässa tog hon även med sig hemgiften och hon hade rätt att gifta om sig, som det passade henne. Kvinnor hade arvsrätt och en kvinna som blev änka upphöjdes till familjens överhuvud och förfogade över gård, mark, bohag, familjens handel och juridiska spörsmål. Att få barn före eller utanför äktenskapet var inte heller någon skam,

  Mohamed Omar (numera Eddie Råbock) skriver: ”Föraktet för den svenska kvinnan, och den västerländska kvinnan i allmänhet, är vida spritt både bland muslimska fundamentalister och i den större gruppen kulturmuslimer. Jag minns en predikan i Uppsalamoskén då imamen sade: ”Vill ni att era döttrar ska bli som svenska kvinnor? Utan respekt, som gör vad de vill? Som ligger med vem de vill? Dom kommer att stoppa er i helvetet. För Allah kommer att fråga er vad ni gjort. Ni är ansvariga.”
  https://detgodasamhallet.com/2017/08/19/varfor-attackerar-jihadisterna-kvinnor/

 8. Att journalister skriver om vad kvinnor i dessa länder tvingas uppleva är bra, men tyvärr är det inte många PK-politiker som läser och de som gör det tror ju inte det är sant.
  Att liknande förhållanden existerar i vårt land för muslimska kvinnor tror de heller inte, för om så skulle det väl startas lite aktiviteter och ändringar ske. Det är ytterst märkligt att det demonstreras för BLM men inget för MKF i klartext Muslimska Kvinnors Frigörelse. Här har ju Fi en möjlighet att ta ett initiativ för sina systrar.

 9. Dessa vänsterextrema och landsförrädiska svenska damer ska naturligtvis deporteras till Afghanistan och ta del av de mysiga männen där !

 10. Ja, jo, både Gudrun och all vänsterns kvinnor är indoktrinerade , att alla vita män är orsaken till allt lidande i världen . Förr var det judar som stod vid skampålen, enligt nazistisk irrationell logik. Men av någon outgrundlig anledning gillar all vänsterns kvinnor i sin irrationella interna/internationella logik män från andra kulturer som är färgade ( visserligen är vita män också en färg , men enligt enligt vänsterns kvinnor logik inte tillräckligt färgade ). Låt oss då konstatera att vänsterns kvinnor är rasistiska då de betraktar vita män som nollställda vad gäller färg på skinnet. // Jag är också förbannad på svensk extrem vänsterfeminismen , trots att jag som man har haft vänsterns ekonomiska sociala tänk. Extrem vänsterfeminismen är hat mot svensk vit man. Svensk feminismen kan jämställas med rasismen.

 11. Det här är vad svenska folket vill ha, därför väljer man 7-klöverns människofientliga politiker.

 12. Vi normala , som inte har en plats vid köttgrytorna , har åsikter som Aldrig kommer att accepteras av etablissemanget…

  Det är svårt att finna avskum i samhället med lägre moral.

Kommentera