Stäng

Gör ert jobb eller avgå…

RASISM. Borgerlighetens värderingar står i stark kontrast med det identitetspolitiska ”black lives matter”. Charlie Weimers (SD) uppmanar borgerliga att visa ryggrad och våga ”värna de ideal varpå västerlandet vilar”, skriver Samtiden

Black lives matter i Stockholm 2020. Foto: Frankie Fouganthin

Öppet brev till borgerligheten, räknas inte alla liv? En kartläggning som Sveriges Radio gjort visar att alla partier utom Sverigedemokraterna, stöder ”black lives matter” och de extrema budskap som framförs i den kampanjen. Nu ifrågasätter EU-parlamentarikern Charlie Weimers hur det kommer sig att borgerliga ställer upp på hatet mot västvärldens värderingar.

Är borgerliga partier och företrädare så strykrädda att de inte vågar konfrontera ideologin bakom ”black lives matter”? Eller är det aningslöshet?

Det frågar sig Charlie Weimers (SD) i ett öppet brev till borgerligheten.

Där skriver han att han tillhörde borgerligheten i över 20 år. Och vet tillräckligt mycket om de borgerliga för att hävda att:

 • de inte har mycket till övers för ”tränade marxister”.
 • de inte vill sätta äganderätt eller likhet inför lagen ur spel.
 • de stödjer marknadsekonomi.
 • de flesta inser vikten av stabila familjer.
 • de flesta inte gillar när den västerländska traditionen förringas av kulturrelativister.

”Borgerligheten står med andra ord för en politik i stark kontrast med det identitetspolitiska ’black lives matter’ och dess avsky mot den västerländska traditionen”, konstaterar Weimers (SD) och frågar Ska de vakna till nu när en småbarnsmamma sköts till döds av BLM-aktivister för att hon sagt ’All lives matter’?”

Weimers uppmanar borgerliga att ”värna de ideal varpå västerlandet vilar” och att fler än SD tydligt ska ställa upp på dem. Men då krävs även ”en svensk borgerlighet med ryggrad”, summerar Weimers.

-Pettersson lyssnar på Charlie Weimers från 13 januari 2020, debatt i EU om gränsöverskridande brottslighet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Gör ert jobb eller avgå…

 1. Tittade på Weimers anförande , mycket bra . De bakom honom , fick de översättningen i mobilen ? De satt och glodde i dessa ! Mvh Sjöström

 2. Bilden visar mest unga kvinnliga oerfarna med suddiga idéer vilka anser att deras åsikter är det rätta vare sig det gäller rätt och orätt eller klimatrelaterade aspekter. Vi får hoppas att de med åren kommer rätt i livet och inte skadas av sitt eget oförstånd.

 3. Sverige saknar ledarskap, och även Moderaterna gör
  det Kristersson är en Svag ledare, till och med
  Batra var mer framåt. Fram för Carl Johan Sonesson
  som ledare för partiet..

  Kan inte slå mig fri från tanken att landsförrädaren styr i bak grunden,
  och Kristersson har ju jobbat under honom tidigare

  1. Som sagt, lita aldrig på Moderaterna partiet tillhör den landsförädiska 7 klövern och inget annat vilket man också hoppas att SD inser !

 4. När t.o.m. folkbokföringen i Sverige har havererat! Tack för de orden.
  Jag säger ofta att roten till det onda med illegala /papperslösa flyktingar är just det att vi inte längre tillämpar folk och bostadsräkningen, som man gjorde förr !
  Varför är det undantaget nu.
  Staten skulle ju kunna anställa många tusentals till detta arbete.
  Fegt att inte våga visa siffrorna gällande folk och bostadsräkning….

 5. Nu är federala avrättningar återigen tillåtna i USA !
  Detta gäller naturligtvis inte icke vita, eller hur BLM och framöver kommer väl heller inte icke vita att kunna ställas inför rätta i USA och dömmas för brott ?

 6. Charlie är bara bäst. Lyssna på hans tal på Youtube ;Frankrikes EU minister hotar Sverige .
  Det är nog det bästa talet jag har hört från en SD representant.

  Han är tydlig, har kraft i sitt tal som övertygar alla lyssnade att han har rätt!

 7. Meningslöst SD !
  Den landsförädiska ynkliga och mångkulturälskande 7 klövern knäböjer bara inför BLM !
  Just nu sitter också en icke vit person är representant för fotbollsklubben Hammarby i SVT:s Morgonstudio och berättar hur klubben ska rädda ungdomar från arbetslöshet…..
  Det låter ju väldigt tårdrypande och mysigt, blir spännande att se hur Hammarby lyckas med den uppgiften !!!!!!

 8. Stödjer Weimers åsikter till 100 procent. Sverige saknar ledarskap, man gör det enkelt för sig ,etablissemanget med media i släptåg tar ställning för det som anses rätt just nu. Tom så tiger de ihjäl att en tvåbarnsmamma uttryckt sig som hon gjorde och sköts till döds! Inga protester, inga manifestationer ingenting! Vakna upp!

 9. Mycket märklig företeelse BLM som kan få en hel värld med som synes sansade människor att omfamna en extrem vänsteridiologi med våld och anarki som huvudbudskap.
  Jag är övertygad om att allt var förberett när videon på George Floyd kom ut. Att det var en multikriminell person verkar inte ha spelat så stor roll.
  På bilden ovan ser man att huvudparten av demonstranterna är kvinnor runt tjugo år och vita. Säkert samma som hyllar och prisar den heliga Greta.

  1. Den vänsterextrema och mångkulturälskande familjen finns snart överallt är väldigt stor och verkar tyvärr bli ännu större !
   Motståndet från höger saknas av någon anledning…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: