Stäng

Ung vit mamma mördades av Black lives matter-supportrar, media är tysta…

BROTTSLIGHET & MEDIA. En 24-årig mamma dödades av en mobb i Black Lives Matter i Indianapolis förra veckan, enligt uppgift för att ha sagt ”All Lives Matter.” Till skillnad från Charlottesville, eller något annat våld från högerextrema eller från polisen så rapporterades detta mördande så lite att det inte märks.

Jessica Doty Whitaker, 24, mördades av svarta och efterlämnade fästman och en treårig son. Media är tysta.

Hennes pappa, Robert Doty, berättade för Gateway Pundit att BLM-supportrarna hade gått förbi henne och hennes fästman och sagt ”Black Lives Matter”, på vilket Jessica svarade att ”All Lives Matter.”

Jessicas farfar skrev på Facebook att ”flera svarta angripare” sköt henne i huvudet och frågade ”Varför är inte någon upprörd över det här?” frågade han i inlägget. ”Är det för att Black lives matter är inblandade eller är det för att unga vita är offren?”

https://twitter.com/MaganeMeow/status/1282144667212144640

-Pettersson undrar var SVT, Expressen, Dagens Nyheter, Aftonbladet och de andra är? Kunde de hålla på i veckor när kriminelle George Floyds dödades borde väl en vit oskyldig mamma bli något…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Ung vit mamma mördades av Black lives matter-supportrar, media är tysta…

 1. Tyvärr så skapar inte ett mord på en vit kvinna några större rubriker, denna händelse faller under rubriken ”collateral damage”?

 2. Huliganer av vilken färg de nu har på skinnet tillåts styra och ställa i samhället. Ovärdigt att USA tillåter detta.

  1. USA ?
   Detta sinnessjuka sker i Sverige, och övriga världen där vänster dårar är, och de bidrar till än mera rasism !

   💐 till denna kvinnas familj.

   Är det konstigt att rasismen ökar ?

 3. Visar hur BLM står i rasfrågan. De skiter totalt i andra gruppers liv.
  De definierar ordet rasism.

 4. Det börjar kännas som om vänstern vill ha ett raskrig.

  När ska dessa tossigheter vända tro..det blir bara värre varje dag.

 5. Har denna händelsen gått helt förbi de PK.
  Inget hört på SVT eller sett stora rubriker på några löpsedlar.
  Tydligen samtycker de med BLM personerna.

 6. Ett uhyggligt rasistiskt mord som speglar den enda rasism som förekommer i väst i dagens läge, nämligen den MOT VITA! Den underhålls genom hot om uppsägning, överbetalning, propaganda och indoktrinering av snart sagt samtliga sk journalister världen över, detsamma gäller de fega politikerna. Hoppas alla en dag får sina rättmätiga straff, som ska vara lagens strängaste!

 7. De klättrade ner från träden. Vi skickade kläder och mat, vissa skickade vapen och ammo. Märkligt att de fortfarande beter sig som de vilda djur vi kan se i backspegeln.

 8. De tidningar i Sverige som inte skriver om detta hoppas jag förlorar alla sina prenumeranter, må tidningarna dö ut och att ingen sörjer dem. Ordvrängarna som förlorar jobbet kan sedan ta jobb som guider åt de som de hjälpt till asyl, när de lämnar landet. Obs! Ingen betalning från oss skattebetalare, de får be sina älskade multikulturella om bakshish.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: