Stäng

Storbritannien gör det som det pratas om i Sverige…

BROTTSLIGHET. I Storbritannien ska införas hårdare tag med utländska brottslingar. De som en gång avtjänat straff på 1 år eller mer kan utvisas och i princip ALLA som begår brott ska kunna utvisa, även för småbrott, enligt nya tuffa regler och de ska även gälla EU-medborgare. 

De nya reglerna kommer även att kunna neka personer att resa in i landet om det bedöms att de inte bidrar till allmänhetens bästa.

Bestämmelsen kan således hindra exempelvis hatpredikanter eller andra människor som hoppas att bosätta sig i landet, men planerar att väcka upp sociala spänningar.

En rad nya invandringsregler planeras – ett poängbaserat system som kommer att ersätta rörelsefriheten från 1 januari.

Det nya immigrationssystemet är utformat för att minska antalet lågutbildade migranter som kommer in i Storbritannien från början av nästa år. Men det syftar till att göra det lättare för högkvalificerade arbetare att få brittiska visum.

Människor som vill bo och arbeta Storbritannien måste få 70 poäng för att kunna ansöka om visum.

Läs mer på The Sun…

-Pettersson säger att det är självklarheter. Ut med dem som inte bidrar och ta emot dem som kan bidra, den ekvationen är tydligen för svår för svenska politiker, de föredrar att…

Bild från Siobhan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Storbritannien gör det som det pratas om i Sverige…

 1. Storbritannien är förlorat sedan länge. Massvis med Pakis, muslimer och Indier, samt en muslimsk borgmästare i London. Dom är helt körda.

 2. Men sossarna vill nog inte utvisa delar av sin väljarbas. ”Allah ska med” — och du Svensson betalar….

 3. ”De nya reglerna kommer även att kunna neka personer att resa in i landet om det bedöms att de inte bidrar till allmänhetens bästa.”

  i bananrepubliken Abzurdistan gör vi tvärtom…🙄

 4. Utmärkt förslag. Underlätta för utbildade
  stoppa för analfabeter, självklart.
  Utvisa vid brott även mindre sådana.
  Bra/modigt England. Bry er inte om
  den massiva kritiken fr Sverige som
  kommer att komma. Sverige föredrar
  kriminella o lågutbildade invandrare.
  Arma land

 5. Det är rätt parodiskt att en väteperoxidblondin håller upp en skylt med ”Fight ignorance not immigrants” i Suns artikel.

  Lite kul är det också med ”kulturell appropriering”. Det måste vara en genetisk mutation som gör att de som normalt är utrustade med mycket mörkt, mycket krulligt hår helt plötsligt har rakt, i många fall blont, hår.

  Det är hög tid att vi tar oss ur dessa till synes enkelriktade förhållanden.

 6. Förr så rekryterade svenska företag arbetare utomlands, nu är det hög tid att Staten som är vi, gör detsamma i UK, för att finna säg 15 personer till en ny Regering. Vi kan då lägga ner ett otal myndigheter och framförallt reducera Riksdagen till ex. vis 29 personer, fler än så är det väl inte idag som bestämmer. Samtidigt skulle alla Regioners fullmäktige upplösas och SKR likaså. Tänk vad pengar vi skulle få över till glädje för folket och hur mycket snabbare beslut och lagar kunde skapas. Om det skulle bli sämre? Knappast, för sämre än idag kan det inte bli.

 7. Ska kunna utvisas ?????
  Inte SKA utvisas, vilket är en viss skillnad !
  Visar sig hur många utvisningar det igentligen blir i verkligheten…..
  Inte många om någon frågar mig !!!!!!!!
  Mycket snack och lite verkstad även det mångkulturella Storbritannien.

 8. Om SVT ägnat lika stor tid till att påpeka allt som är fel
  i Sverige, som man gör till att lära USA hur dom ska sköta
  sitt land så hade saker o ting kunnat ändras till det bättre här med?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: