Äntligen, mulla Krekar döms till 12 års fängelse i Italien


ISLAM. Den eviga följetongen och terrordömde islamisten Mulla Krekar greps av den norska säkerhetspolisen PST och utlämnades till Italien. Gripandet skedde efter en internationell efterlysning och begäran från italienska myndigheter. Det blev förhoppningsvis slutet för herr Krekar i Norge. 

Mulla Krekar. Foto: Frida Tørring

Nu kommer ännu mer glädjande nyheter från Italien som i juli 2019 dömdes till 12 års fängelse för terrorbrott, nu har fått avslag på överklagan.

Italienska utredare hävdar att ‘Mullah Krekar’ var ledaren för det extremistiska nätverket Rawti Shax, som var ett ganska stort gränsöverskridande nätverk och spridd över olika länder.

Krekar är den tidigare ledaren för den extremistiska islamisten Ansar al-Islam-gruppen. Både FN och USA betraktar honom som en terrorist.

Krekar, 63, är kurd med irakiskt medborgarskap och har bott i Norge sedan 1991. Norge har inte kunnat deportera honom till Irak på grund av risken för att han kan få dödsstraff.

Krekar har fängslats flera gånger för dödshot och för att ha berömt terrordådet mot Charlie Hebdo i Paris, Frankrike, 2015.

I mars 2020 utlämnades emellertid Mullah Krekar från Norge till Italien för att få ny rättegång. En domstol i Bolzano, Italien dömde Mullah Krekar och hans följare till fängelse i juli 2019, nu har överklagan avslagits och mulla Krekar får tillbringa den närmaste tiden i Sassari, Sardiniens högriskfängelse. Kanske Sverige kan hyra platser där, vi har ju några kandidater…

Om mulla Krekar på bloggen…

Kan ni tänka er Özz Nujen, Henrik Schyffert eller någon annan av de ”svenska humorister” göra något som nedan? Ni behöver inte svara frågan är retorisk, svaret är att i Sverige kryper vi för islam, här blir nedanstående skämt åtal för hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Äntligen, mulla Krekar döms till 12 års fängelse i Italien

 • Kattsand

  Varför kan man inte utvisa någon som besökt sitt hemland flera gånger efter han fått asyl?

  Gilla

 • Hans Backlund

  Härligt!

  Gilla

 • per22

  Norska statstelevisionens humorprogram vågar driva med saker som är tabubelagda här i Sverige. (Jag har 4 norska kanaler)

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Jippppi….hurra hurra hurra hurra, att det lite rättvisa finns kvar 😃

  En liten vinst, men så väl att fira…blir nog bubbel 🥂 🍾 i kväll.

  Gott 😁

  Gillad av 1 person

 • Per

  Rödvinsvänstern är nog glada, men det är nog ovanligt att alternativa media tar ståndpunkt för eller emot, han var trots allt en hygglig man med gott uppsåt.

  Gilla

 • Thomas.B

  Jag blir ta mig fan MÖRKRÄdd när jag ser denna individ Mulla Krekar
  men tragiskt nog så MYLLRAR det av dylika individer ute i SAMHÄLLET

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  De största krälarna för Islam är ju S, att sedan de andra partierna inte agerar mot S är mycket märkligt det synes mig att de alla, utom SD, har smittats av Rödluvans sjukdom.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: