Stäng

Äntligen, mulla Krekar döms till 12 års fängelse i Italien

ISLAM. Den eviga följetongen och terrordömde islamisten Mulla Krekar greps av den norska säkerhetspolisen PST och utlämnades till Italien. Gripandet skedde efter en internationell efterlysning och begäran från italienska myndigheter. Det blev förhoppningsvis slutet för herr Krekar i Norge. 

Mulla Krekar. Foto: Frida Tørring

Nu kommer ännu mer glädjande nyheter från Italien som i juli 2019 dömdes till 12 års fängelse för terrorbrott, nu har fått avslag på överklagan.

Italienska utredare hävdar att ’Mullah Krekar’ var ledaren för det extremistiska nätverket Rawti Shax, som var ett ganska stort gränsöverskridande nätverk och spridd över olika länder.

Krekar är den tidigare ledaren för den extremistiska islamisten Ansar al-Islam-gruppen. Både FN och USA betraktar honom som en terrorist.

Krekar, 63, är kurd med irakiskt medborgarskap och har bott i Norge sedan 1991. Norge har inte kunnat deportera honom till Irak på grund av risken för att han kan få dödsstraff.

Krekar har fängslats flera gånger för dödshot och för att ha berömt terrordådet mot Charlie Hebdo i Paris, Frankrike, 2015.

I mars 2020 utlämnades emellertid Mullah Krekar från Norge till Italien för att få ny rättegång. En domstol i Bolzano, Italien dömde Mullah Krekar och hans följare till fängelse i juli 2019, nu har överklagan avslagits och mulla Krekar får tillbringa den närmaste tiden i Sassari, Sardiniens högriskfängelse. Kanske Sverige kan hyra platser där, vi har ju några kandidater…

Om mulla Krekar på bloggen…

Kan ni tänka er Özz Nujen, Henrik Schyffert eller någon annan av de ”svenska humorister” göra något som nedan? Ni behöver inte svara frågan är retorisk, svaret är att i Sverige kryper vi för islam, här blir nedanstående skämt åtal för hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Äntligen, mulla Krekar döms till 12 års fängelse i Italien

 1. Varför kan man inte utvisa någon som besökt sitt hemland flera gånger efter han fått asyl?

 2. Norska statstelevisionens humorprogram vågar driva med saker som är tabubelagda här i Sverige. (Jag har 4 norska kanaler)

 3. Jippppi….hurra hurra hurra hurra, att det lite rättvisa finns kvar 😃

  En liten vinst, men så väl att fira…blir nog bubbel 🥂 🍾 i kväll.

  Gott 😁

 4. Jag blir ta mig fan MÖRKRÄdd när jag ser denna individ Mulla Krekar
  men tragiskt nog så MYLLRAR det av dylika individer ute i SAMHÄLLET

 5. De största krälarna för Islam är ju S, att sedan de andra partierna inte agerar mot S är mycket märkligt det synes mig att de alla, utom SD, har smittats av Rödluvans sjukdom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: