Stäng

Stoppa världen, jag vill hoppa av!

INSÄNDARE. Det finns 100 miljoner flyktingar i världen. Som lever i total misär. Där barnen dör av behandlingsbara sjukdomar, där det saknas vatten, bröd och allt hopp är ute.

Men våra skådespelarpolitiker använder bilden av dem för att öka vårt flyktingmottagande. Men vi tar inte emot några flyktingar. Det är ekonomiska migranter som klär ut sig till flyktingar som är välkomna som valboskap till den humanistiska stormakten. Snyltgäster vid det svenska smörgåsbordet. Som äter upp det som skulle kunna föda stora skaror av utsvultna, verkliga flyktingar.

Rolf Malm

Jag orkar inte höra hur dessa skamlösa kretiner enligt manus orerar om allas lika värde. Om sin gemena värdegrund. Om sin solidaritet som bara gäller den egna kretsen. Om hur de tar mest ansvar i världen för de plågade genom att plåga livet ur dem som betalar deras hybris. De spelar sin inlärda roll och vad publiken tycker spelar ingen roll. De får alltid goda omdömen i pressen för sina kreativa, men omdömeslösa tolkningar av grundlagen och de grundläggande svenska värderingarna. Men man ska ju rätta sig efter lagen, inte rätta lagen efter behov. Men det låter sig göras här eftersom vi inte har någon författningsdomstol som kan ta regeringen i örat när den inte hörsammar folkets röst. När myndigheterna är infekterade av mot demokratin ohörsamma tjänstemän utan tjänstemannansvar. När riksdagen blivit ett viljelöst rundningsmärke för regeringspartiernas vilja. När den sedan länge avskaffade Första Kammaren bara flyttats till Sossarnas hemliga kammare. När folkomröstningar är sällsynta och aldrig beslutande och aldrig beslutas om folkviljan blåser i fel riktning. När demokrati betyder att ha rätt värdegrund. När man måste ge upp hedern för att få folkets hedersuppdrag att leda landet.

Världen skulle komma i balans genom ett rollbyte. Alla maktens välfödda politruker byter plats med alla svältfödda i flyktinglägren. Alla är ju lika värda, men välfärdens parasiter skulle få en nyttig resa till verkligheten och de internerade skulle få chansen att åka runt i åsiktskorridoren  och hålla tal om frihetens ovärdeliga betydelse. Den som vi tar för given. Flyktingarna kunde dricka politikernas gratischampagne och gå på muggen som folk. Våra slasktrattar till folkvalda fick nöja sig med en mugg med en slatt förgiftat vatten och lätta sig i den grop de grävt för andra. Om vi istället för att byta ut folket bytte ut överheten på detta sätt, skulle folkvett kunna ersätta politiskt vanvett. Jämvikten mellan de som lever i drömvärlden och de som levt i mardrömmen skulle återställas till den jämlikhet som för syns skull hävdas av de självhävdande skrävlarna med ojämförlig  lögnaktighet.

Rolf Malm

Ps. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. För hoppet om en framtida uppgörelse med den förfalskade svenska politiska historien de senaste 100 åren. En kavalkad av lögner och bedrägerier. Men staten har ju på förhand, utan domstolsbeslut dömt Aron Flam för hans bok med avslöjanden om Sveriges Hitlervänliga agerande under kriget. Jag inser risken för att utsättas för samma behandling. Men med alla tips och allt stöd i ryggen tänker jag inte ge upp. Flams konfiskerade bok kan avlyssnas på  Storytel. Vår historia ska ju vara vår upplysande lärobok och inte en instruktionsbok i politisk svartkonst.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt; rolflmalm@gmail.com

Jeander

17 reaktioner på “Stoppa världen, jag vill hoppa av!

 1. Om jag anser att vi har tagit emot för många till Sverige, då skriver säkert EXPO att jag är invandrarfientlig. Jag anser att vi inte ska ta emot fler än vad vi kan hantera och att alla får en rimlig chans att finna arbete för att slippa förnedringen med att bli bidragstagare.
  Att låta för många komma innebär att vi gör en otjänst för de som redan kommit. Inte ens expo skulle få för sig att anställa fler än de har arbete för och ge möjlighet till en dräglig månadslön, inte är jag fientligt inställd mot expo för det.
  Däremot är jag mycket upprörd för att expo inte tillåter mig ha en avvikande åsikt om invandringens omfattning, de hamnar i samma situation de flydde från. Inte som de säger att de blev hotade till livet utan att de saknade arbete och därmed inte kunde försörja sig och familjen. Alla jag diskuterat med under mina mer än 25 år i länder i Afrika och Asien har hyst samma önskan som jag att det ska gå bättre för deras barn än för dem själva. Och vad får de flesta uppleva i Sverige, boende i gettoliknande förhållanden med ett otal människor som redan efter några år inser att de gått från askan in i elden. Inget självförtroende de kan inte återvända till sitt hemland trasigare än när de flydde fattigdomen, de skulle bli bespottade om de återvände utan att kunna visa att de lyckats. De är nämligen människor som du och jag, detta faktum tycks människorna i vår ledning och de bortskämda inom expo helt ha missat.

 2. Vad publiken tycker spelar ju ingen roll så länge den kommer och så länge den betalar!

  Hade alla gjort som jag och bojkottat skiten så hade det nog låtit annurlunda! Helt obegripligt hur folk kan lägga pengar på att bli förnedrade av så kallade komiker!

 3. Mmmmm, det är ju så här det ser ut. Ingen vill ta det övergripande ansvaret, varken FN eller de egna länderna. Svält och misär p.g.a. överbefolkning och oansvarig familjepolitik har varit på tapeten i olika omgångar men upphör när de ser konsekvenserna vad som skulle hända om världen skulle gå in och styra upp eländet. Kostnaderna skulle inte bara bli astronomiska, befolkningsflytten skulle slå ut många samhällens välfärd, så som vi ser början på idag i iländerna.
  FN har nåt slags idé om att deras Agenda 2030 skall ställa allt till rätta men kommer att stupa på motståndet i de flesta länder som inte kommer att klara målen…. eller ens vill det. Folken har ju en viss röst….där oxå.
  De svältande folken är övergivna trots att det görs enorma ansträngningar att föda dessa via hjälporganisationer m.m. men det är bara ett spel för galleriet.
  Den som kan räkna förstår snart vilket dilemma världens länder skulle ställas inför om alla kunde räddas………. men tanken är god.

  Det som på sikt kan rädda världen är inte att rädda befolkningen.
  Det är att hålla ner den på rimlig nivå.

 4. Storljugaren Stefan Löfven har ju utlovat alla fattiga länder
  avlopp och rent vatten När fan tänker han börja
  infria dom löftena, att han inte håller löftena hemma är
  är ju bekant, men att stå och storljuga inför hela världen
  är ganska magstarkt, han borde omskola sig från Svetsare
  till Rörkrökare?

  1. Väldigt enkelt – vi har något fint som kallas demokrati.

   Demokrati innebär att den politiker som kan ljuga mest och lova rundast får flest röster, och vinner valet.

   Resultatet är att vi får dom mest skamlöst lögnaktiga storljugarna till psykopater som våra makthavare.

  2. Om aset gjorde något vettigt istället för arbeta för förstörelsen av det land som kan hjälpa många andra, kunde man tro på honom. Men han agerar som ett djävulens verktyg och ska betraktas som sådant.

 5. Ibland får jag höra att folk säger att de som är kritiska mot massinvandringen till Sverige (SD samt kreti och pleti) ”egentligen inte bryr sig om flyktingar”.
  -Då svarar jag att det är HANDLINGAR som visar vad man är, inte fina ord; den som agerar för att ha öppna gränser och fri asyl till Sverige, DE är dom som inte bryr sig om de RIKTIGA flyktingarna; för de väljer att i stället satsa på ekonomiska immigranter, på bekostnad av att hjälpa många fler RIKTIGA flyktingar i närområdet! (Dessutom får vi i Sverige ökad kriminalitet med kostnader & lidande.)
  -Det brukar få tyst på ”öppna gränser vurmarna”. Sedan ber jag dem motivera sig. Hittills har de inte kunnat det.

 6. Du är suverän som vanligt.
  Hoppas regeringen läser här, synd att dom inte dom fattar ngt bara utan verkar leva i sin bubbla av godhet till alla utom oss Svenskar.

 7. Jag undrar om någon här inne kan dementera ryktet att EXPO med flera sänt sin personal till U.S.A. för utbildning i psykologisk krigföring hos Albert G. Rosenbergs barnbarn? Till en kostnad av 2.5 miljoner SEK per gubbe? Var det inte Albert som skapade myten ”förintelsen” och höll den levande? Detta verkar för osannolikt för att vara sant.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: