Stäng

Sverige – den råa cynismens hemIand

INSÄNDARE. I 80 år har jag levt med skiftande ismer. Den röda socialismen, nazismen, fascismen, kommunismen, maoismen, imperialismen, nationalismen, globalismen och nu den gröna socialismen. Den med feminism och klimatalarmism som skapat den största schismen och misshälligheten i den svenska samfälligheten. Som gjort att de utanför utanförskapsområdena nu vanlottade lever medellösa i maktlös vanmakt. Alienationen drabbar nu dem som förr kände sig hemma i nationen.

Rolf Malm

Alla dessa ismer har utmålat sig som folkets räddare. Men folket har bara blivit allt räddare. För tycker man inte som ismen för dagen och lismar med, så skylls man som rasist för att man inte gillar den sociala turismen, månar om hemlandet och inte tror på den våldsamma halvmånereligionen. Man får ju inte ens längre tro på den egna religionen. Man anses sakna altruism och lida av egoism som inte passar in i den så kallade gemensamma sossealismens grönmögliga idealism. Den påstås ju bygga på sann realism till skillnad mot naturalismens tro på darwinismens lagar och att korsbefruktning kan leda till svårbotad botulism. Det går inte att jämka samman korset med sufismens halvmåne. Det är oaktsam våldtäkt på svenska folket. Den starkaste makten överlever den svagsinta humana stormakten.

Boksyntheten bland dem som bestämmer begränsas till det de läst i  partiboken. De klättrar hellre på karriärstegen än i kunskapens träd. Analfabetismen är lika utbredd bland dem som bland den valboskap de bjuder hit med motbjudande, falsk filantropisk oegennytta. Men som ju är dold misantropisk egennytta. Att det leder till anarkism och brist på det mesta för svenska folket är en bisak när det gäller att se om den egna kupan. Då får utländska mördarbin ersätta de svenska arbetsbin som i svärmar flyr från de svenska bisättarnas tal om att alla lik är lika värda. Särskilt de gamla som ju ändå bara spelar en biroll i byggandet av den nya värdegrunden. Varje svensk minister påminner dem om jakobinernas skräckvälde. Samvetslösa propagandister utan ansvar och utan svar på den enklaste fråga. Man frågar sig om de tänker överhuvudtaget när de fattar alla dessa dårbeslut över huvet på folket. Det gamla Sverige ska ju rivas från grunden och byggas upp med cirkulär ekonomi när kamrat Corona gått sista ronden och gett Miljöpartiet ett handtag mot det hållbara samhället. Man kan hålla sig för skratt när en sekt som ännu aldrig hållit sitt ord talar om hållbarhet.

Rolf Malm

Ps. Jag gräver i socialdemokraternas förljugna historia. Men att få ut offentliga handlingar från staten blir allt dyrare och allt svårare. Många är begravda i hemliga arkiv. Att få läsa Palmeutredningen kostar t.ex en miljon. Men tack vare alla tips och allt stöd tänker jag inte ge mig. Det går att studera sossarnas annaler och skitiga historia via andra kanaler. Stort TACK för allt stöd! Jag hoppas få färdig min bok ”Sverige 2084” före årsslutet.

Swish 0722 – 84 70 52, Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

7 reaktioner på “Sverige – den råa cynismens hemIand

 1. Till karlgunnareriksson
  Vårt sociala system byggdes under 1000-tals år. Det revs ner på några decennier – utan att man har något att ersätta det med. Läs min krönika imorgon.
  MVH Rolf Malm

 2. Och om vi plockar bort alla ekonomiska ismer , vad ska de ersättas med ? Rolf Malm kanske vet ! Sociala system kan väl ändå inte vara helt fel .

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Den råa ”goda” socialismen som i decennier förtryckt det svenska folket på deras egna skattemedel är en fara för individens positiva utveckling. Det leder till ett samhälle i stagnation där de mindre kunskapsbemedlade politikerna har tillskansat sig makt som de inte har kapacitet till.

 4. Mycket är gömt numera .Att hitta i Svenska dagbladet inventarielistan som Persson köpte från Sagerska palatset för 20 000 kronor är borttaget (antikviteter värda miljoner mm), likadant intervjun med Lövén där han skulle bemöta utländska journalisternas frågor gällande Corona och där Sverige blev stämplad som en diktatur, det finns inte heller att hitta någonstans.
  Linjefel, sade Sverige gång efter annan när utländska journalister skulle ställa frågor.M.a.o alla olämpliga frågor blev utan svar av Lövén.
  Inte en fråga med svar kom fram i programmet.
  Det var nog det pinsammaste jag har hört i linje med Lindes intervju med en tysk reporter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: