Hamburgs kropps-arbetare kräver att bordellerna öppnas igen


De feminina ”kroppsarbetarna” i Hamburg demonstrerar för att deras arbetsplatser skall tillåtas öppna igen!

Vi är proffs på hygien säger dom

”Prostitution har inte en större risk för infektion än andra tjänster som är nära kroppsliga, som massage, kosmetika eller till och med dans eller kontaktsport,” säger föreningen i ett uttalande. ”Hygien är en del av verksamheten inom prostitution.”

Star


3 responses to “Hamburgs kropps-arbetare kräver att bordellerna öppnas igen

 • villervalle03

  Så länge affärsuppgörelsen är en uppgörelse mellan två vuxna parter, så ska inga statliga lagar lägga sig i. Om det däremot är ett utnyttjande av barn, ungdomar eller vuxna genom tvång, då finns det lagar om det, som kan och bör tillämpas. Kroppsberöring genom massage eller kopulation är båda en åtgärd för att tillfredsställa den ena partens behov, genom att behövande parten betalar för tjänsten. Allt annat är faktaresistens, som fd. sosse ministern sagt, i annat ärende. Kvinnor ska ha rätt att jobba med det dom vill, för deras inkomster, liksom män.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad tycker Feministligan om det ?

  Gilla

 • gamgubben

  I Sverige får de sälja men ingen får köpa. Politikerna måste vara helt utan sans och balans för att den affären skall löna sig, men det kanske finns bidrag att få. För se bidrag de är våra politikers favoritintresse, både att få och ge.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: