Stäng

Hamburgs kropps-arbetare kräver att bordellerna öppnas igen

De feminina ”kroppsarbetarna” i Hamburg demonstrerar för att deras arbetsplatser skall tillåtas öppna igen!

Vi är proffs på hygien säger dom

”Prostitution har inte en större risk för infektion än andra tjänster som är nära kroppsliga, som massage, kosmetika eller till och med dans eller kontaktsport,” säger föreningen i ett uttalande. ”Hygien är en del av verksamheten inom prostitution.”

Star

3 reaktioner på “Hamburgs kropps-arbetare kräver att bordellerna öppnas igen

  1. Så länge affärsuppgörelsen är en uppgörelse mellan två vuxna parter, så ska inga statliga lagar lägga sig i. Om det däremot är ett utnyttjande av barn, ungdomar eller vuxna genom tvång, då finns det lagar om det, som kan och bör tillämpas. Kroppsberöring genom massage eller kopulation är båda en åtgärd för att tillfredsställa den ena partens behov, genom att behövande parten betalar för tjänsten. Allt annat är faktaresistens, som fd. sosse ministern sagt, i annat ärende. Kvinnor ska ha rätt att jobba med det dom vill, för deras inkomster, liksom män.

  2. I Sverige får de sälja men ingen får köpa. Politikerna måste vara helt utan sans och balans för att den affären skall löna sig, men det kanske finns bidrag att få. För se bidrag de är våra politikers favoritintresse, både att få och ge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: