Linda Snecker (V) beklagar sig

DEMOKRATI. Vänsterpartiets rättspolitiske talesperson och riksdagsledamoten Linda Snecker beklagar sig över hån och hat samt skuldbeläggande. Linda har nog aldrig hört ordspråket “Som man bäddar får man ligga”, eller insett att ens agerande leder till konsekvenser vilka man senare tvingas leva med. 

Linda har nog ingen aning om hur vi oliktänkande som kritiserar förd politik behandlas, vi sitter i förhör och döms Hets Mot Folkgrupp eller får sina böcker förstörda, eller blir av med sitt jobb för att man sympatiserar med ett demokratiskt parti.

För något år sedan var Linda Snecker mammaledig under riksdagsarbetet, när riksdagen tog sommarledigt avbröt Snecker mammaledigheten och fick full lön, sådant väcker inte respekt hos en politiker som vill ha högre skatter.

Det finns mycket att säga om Linda Snecker, hennes egna gärningar får tala…

Om Linda Snicker på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Linda Snecker (V) beklagar sig

 1. Jag blir riktigt rädd när jag hör henne säga att alla män är våldtäktsmän, inte för egen del men för hennes, hon är på god väg att bli riktigt galen. När hon sedan också tycker att samhället måste hjälpa alla dessa stackare utan impulskontroll, förstår jag att det närmar sig ett totalt sammanbrott. Om hon blir hånad och får höra som hon tycker elaka kommentarer så borde hon åtminstone tänka lite på sitt uttryckssätt, inte koppla bort..hemska tanke förmågan att tänka kanske saknas.

 2. En obesvarad fundering och fråga:

  Varför blir en kvinna ”paralyserad” och totalt
  utan möjlighet att försvara sig?

  T.ex. en nagel i ögat på våldtäktsmannen!

 3. Sossar är som fästingar. De suger allt från oss skattebetalare och gör det mycket svårt för oss att klara vardagen med allt högre skatter, minskade pensioner mm.
  Hur många pensionärer fick restskatt i år? Just det.De drar för litet skatt på pensioner för att vi skall inbilla oss att de har höjt!
  Att folk inte tänker till .
  Jag ringde till PM och frågade varför de drar bara 11 % ,och det föranleder till en restskatt varje år.
  Hur mycket vill du betala ,frågade hon. Jag sade att det beloppet att det inte blir restskatt.
  Det får du välja själv sade hon och skyndsamt; Hur mycket väljer du?
  Jjag svarade att hon kan tala om för mig vilket belopp är lämpligt för att slippa restskatt. Det kan vi tyvärr inte hjälpa till med ,svarade roboten i luren.

 4. Hon bäddar förmodligen inte utan ligger nog bara !
  Dags att lyfta på kommuniststenen och låta L.S krypa tillbaka igen.

 5. Har Linda någonsin haft ett vanligt jobb ?Har hon någon gång fått välja om hon ska köpa nya vinteroveraller till ungana eller gå till tandläkaren p.g.a.att vaniga löntagare måste göra sådana prioriteringar.Har Linda någon gång haft “hemestrar ” för att pengarna inte räckt till för att åka utomlands eller hyra en stuga i Sverige på semestern ? Har Linda någonsin jagat upp kl.05.00 för stt hinna till sitt arbete och samtidigt stoppat i sina barn lite frukost innan dom parkerats på dagis i 8_9 timmar ? Linda ska inte kokettera om hur lätt det är att kombinera arbete med familjeliv när man har privilegiet att välja om man ids gå till jobbet eller inte för man får ändå betalt ? Kaviar och gåslevervänstern ska nypa igen truten om hur arbetare har det för det har dom ingen aning om.

  • Naturligtvis inte, säg den politiker av idag som haft ett riktigt arbetet ute i den riktiga verkligheten och som behövt vända och vrida på varje krona ?
   Dagens politiker från vänster till höger är bara verklighetsfrämmande skolade akademiska broielers.
   Inte ett dugg konstigt att det gått käpprakt åt he…..e med Folkhemmet.

 6. Varför blir jag inte förvånad över fruntimrets totala brist på självinsikt?, jo människan tillhör knapptryckarmaffian på 349 personer som glider omkring på en räkmacka genom livet. Dessutom är hon representant för ett elitiskt parti som helt saknar kontakt med den arbetarklass hon säger sig arbeta för.

 7. Uttalar man sig som en idiot får man räkna med att få svar
  från både seriösa och icke seriösa.
  Visserligen är hon kommunist och då förstår man att man
  kan förvänta sig dom mest huvudlösa uttalanden, men för
  Guds skull människa, du sitter i riksdagen, och lite
  seriöst ska man kunna förvänta sig av ett kommunistparti,

  Dina egna uttalanden plus att en rantar runt i Riksdagen med
  en t-shirt med en oförskämd text om ett annat parti säger
  allt om er!

 8. Makteliten har placerat denna dumma blondin på hennes plats där hon kan genomföra deras agenda.

  De som röstar på (V) är de som tär på samhället, de som tjänar på (V) politik.

 9. Linda tillhör den grupp i samhället, som skapar konflikter, bygger upp hat mellan olika grupper och uppmanar till bråk.
  Hon står för ondska och är destruktiv in i ryggmärgen.
  Hemskt för samhället när sådana personer får maktpositioner. De bara vill bryta ner allt vi byggt upp.

 10. Är man så vänstervriden och dessutom inte ens behöver närvara på sitt överbetalda jobb kan man inte vänta sig annat. Hon kan säga vad hon vill utan att ta ansvar för det. Iq-nivån är på nivå med en daggmask. Detta gäller för övrigt även hela regeringen också.

Kommentera