Stäng

Kvinna förolämpade kvinna i slöja, åtalas. Ännu ett steg mot islamisering

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Det står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

En kvinna i 50-årsåldern åtalas vid Jönköpings tingsrätt för att ha förolämpat en kvinna som jobbar på apotek för att hon bar slöja, skriver P4 Jönköping.

Den åtalade kvinnan skulle i höstas hämta ut medicin på ett apotek i kommunen. Hon ska då ha kommenterat att den anställda bar slöja. Hon ska ha sagt att hon vore vackrare utan slöja och undrade om någon tvingat henne att ha på sig den.

I förhör med polisen har apotekaren sagt att hon kände sig mycket kränkt av påståendena och att hon började gråta. Den misstänkta kvinnan nekar till brott och säger att hon inte minns något av händelsen. Men det finns flera vittnen till händelsen och också en övervakningsfilm.

-Pettersson säger att den åtalade kvinnan har rätt, slöjan bärs för att familjen eller Allah bestämt det och jag kan inte tänka mig att man blir åtalat för att man säger att någon har en ful att…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 reaktioner på “Kvinna förolämpade kvinna i slöja, åtalas. Ännu ett steg mot islamisering

 1. Varför en sådan struntsak inte läggs ner, utan åtal väcks är för mig en gåta. Finns inget annat skäl än att reformationen från ett västerländskt land till ett muslimskt kalifat har allt för många tillskyndare som är självmordsbenägna.

 2. Ja Maja, det stämmer AFS finns !
  Vet att det är lite känsligt att kritisera SD här på Pettersson men som tur är så råder det yttrandefrihet på detta forum vilket är hedervärt.
  Nu var inte mitt inlägg någon direkt riktad kritik mot SD utan mot oss naiva och konflikträdda svenskar som bara gnäller och alltid säger och tycker att någon annan ska ordna upp saker och ting.
  Att SD:s väljarkår förväntar sig att SD ska uträtta något radikalt för Sverige kan och får man utgå ifrån men för att detta ska ske så måste SD naturligtvis komma ner från läktaren och få tillräckligt med politisk makt.
  Får se vad valresultatet 2022 visar….
  Inte konstigt att 7 klövern dess anhängare gör vad de vill och att importerade raketforskare hånskrattar bakom ryggen på oss flata och rädda svenskar som vill varken ses eller höras.
  Det går inte att komma ifrån eller skylla på något, som vi själva bäddat och bäddar får vi också ligga.
  Önskar SD och dess väljare lycka till 2022.

  1. Hur tror du att AFS kan påverka? För varje väljare önskar väl att något gott skall komma ifrån det parti man röstar på ?

   Dessutom har jag inte bestämt mig ännu vad jag röstar på för parti.
   Skulle det komma ett parti som skulle säga att både vägtullar och jagandet av bilister skall tas bort, infrastrukturen skall totalt göras om, då skulle det bli min röst. Cyklister har blivit riktigt j-liga i Stockholm. de struntar högaktningsfullt i bilar.En körde snabbt framför en bil på övergångsställe, ställde sig framför bilen och tvingade honom backa !
   Evinnerligt trött på att bli jagad ,när bilens kofångare råkar stå 10 cm utanför stolpen och man får 1100 i böter.
   Eller om man har parkerat för långt från trottoaren.

  2. Jag ser inte det som känsligt att AFS finns, tvärtom. Varför tror du det.
   Har många fina bilder på de unga män som jag träffade på en fest och de är riktigt duktiga,men i dagsläget vete tusan hur vi kan få dem över 4 %.
   Kasselstrand är en riktig pärla, finns flera välutbildade i partiet. Anton Stigermark !

  3. Islamisterna kommer att rösta på Nyans…och sno röster ifrån S, MP, C och L

   En spännande utveckling…

 3. Det är sorgligt att se alla dessa påbyltade förtryckta kvinnor, men ännu
  sorgligare att många Svenska kvinnor som annars gapar om förtryck välkomnar denna verkligt för kvinnor vidriga religion till vårt land!

 4. Enligt Åklagarmyndigheten:

  ”Grundregeln är att åklagare inte får väcka åtal för förtal, grovt förtal eller förolämpning. Initiativet till åtal ligger istället hos den person som anser sig ha blivit utsatt för ett sådant brott. Det finns dock några viktiga undantag.
  En första förutsättning för att åklagare ska kunna väcka åtal är att brottet har riktat sig mot någon som är under 18 år eller att brottsoffret gjort en brottsanmälan.

  En andra förutsättning är att åtal ska, som lagen säger, anses vara påkallat från allmän synpunkt.”

  Kanske dags att dra in apotekets tillstånd.

 5. Islamiseringen fortskrider, helt i
  linje med kontraktet som
  socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA
  har med muslimerna sedan 1999!

  Vill du ha det så?
  Gör du något åt det?

 6. Trams att sånt här går till rättegång! Helt klart är det politiskt och man (=vilka?) vill sända ett budskap till folk att Islam inte får kritiseras!

  Vittnen torde vara kollegor och borde inte de ses som jäviga?

  Döms hon för att påstås frågat om slöjan är tvång, är det skandal!

 7. På det apoteket som är beläget i samma stadsdel där jag bor var det en kvinna med muslimsk mundering som jag såg bakom disken en enda gång. Vet inte om hon försvann bakom kulisserna eller slutade att arbeta där. Jag personligen reagerar när jag ser en kvinna med hijab. Får lägga band på mig för att inte tappa impulskontrollen. Kan lätt bli polisanmäld för rasism vilket det inte är. På 70-talet här i Sverige fanns det också muslimer men inte en enda yngre eller medelålders kvinna bar muslimsk huvudbonad undantaget äldre muslimska kvinnor. Det är ett andligt högmod som vill markera att dessa kvinnor är mer andliga och står närmare Gud (Allah) än oss andra. Det här med hijab är ett påfund av muslimska brödraskapet. Flera av dessa kvinnor som bär denna huvudbonad har ingenting till övers för detta brödraskap så de är okunniga om dess moderna historia. Egyptiens dåvarande president Nasser hånade öppet muslimska brödraskapet och dess krav på att kvinnorna skulle börja täcka sig och använda sig av hijab. Det finns ett intressant filmklipp från 1966 där han talar offentligt om det. Googla Nasser- hijab- ev 1966. Dessa vittnen som vittnar till den muslimska kvinnans fördel i rätten är förmodligen nyttiga PK-idioter. Varför befinner sig dessa kvinnor i ett sekulärt modernt samhälle om det vet att de kommer att utsättas för motstånd och hån?
  Eftersom jag har ett socialt bagage av väckelse-kristna då jag växte upp som skrämde vettet ur en reagerar jag mer på muslimska munderingar än folk i allmänhet eftersom jag upplever spöken från det förgångna men på ett mer påtagligt och framfusigt sätt.

  1. Saudiarabien betalar en månadsinkomst till kvinnor i fd Jugoslavien på 2-3 tusen i månaden.
   Min väninna som åkte hem frågade en kristen kvinna varför hon bär svart huvudbonad, hon sade att de får betalt.
   Även att de hotade med att ta av dem om betalningen uteblev, vilket var på väg att ske.
   Skulle inte förvåna mig om det är likadant här.
   Så här köper de makt.

  1. Otäckt ! Sveriges elit .
   Fulla människor, alkohol. Grovt….
   Alla här i Sverige är inte alkoholister. Det där är en grov förolämpning.
   Varje gång någon försöker dra av mig huvudbonaden. …
   Läraren; Jag tycker faktiskt att du är jättefin i din slöja….
   Orkar man lyssna ?

 8. Jag undrar hur ofta det görs falska anmälningar ,eftersom en vit person aldrig har rätt.
  Undrar hur ofta vita utsätts först mot hat för att i nästa vända anmäls dem ,om de går emot och säger någonting till försvar.

  1. Döms den här kvinnan, så kan vi vara säkra på att det snart kommer anmälas påstådda kränkningar i massor!!!

 9. Skulle inte förvåna mig ett dugg om vittnen var svenskar .
  De är så ettriga att anmäla och jävlas med sina landsmän och försvara den nya kulturen så ibland tänker jag att det är rätt åt Sverige att mussar tar över.
  Svensken har tappat sin värdighet och stolthet över sitt land.

 10. Apotekaren ska väl inte klaga , hon har ju nära till lugnande medicin typ Valium .Att vårt rättsväsende över huvud taget ska befatta sig med sådant trams visar ju bara att hela samhället befinner sig i någon slags psykos som någon borde ta tag i .

  1. Någon borde ta tag i, vem eller vilken är någon?
   Typiskt svenskt, alltid tycka en massa och sedan förvänta sig att någon annan ska ta hand om och fixa biffen istället för att vi gör det själva.
   Vi svenskar är naiva och konflikträdda, därför är det som det är men å andra sidan så ska väl SD rädda Folkhemmet från undergång, eller ?
   Bara att vänta och se från TV-soffan……

   1. AFS finns ju !
    Inget oppositionsparti kan rädda Sverige.Du kan inte ALLTID dra in SD i det här.

 11. Att en sån här sak överhuvudtaget kommer upp i rätten och kostar svenska skattebetalare stora summor är en skandal i sig.
  Att påstå att någon ser bättre ut utan huvudbonad kan kanske vara både ohövligt eller en komplimang men absolut inte brottsligt.
  Varför blev islam ett problem i Sverige vilka har ansvaret?
  De som har orsakat detta borde ställas inför rätten och med livstids dom på fästning.

 12. Ja slutet för den kristna eran är nu mycket nära, utgår ifrån att alla landsförrädare och deras femtekolonnare är helnöjda !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: