Stäng

Vem är den störste lögnaren?

INRIKES. Politiker är ett speciellt släkte, de kan blåljuga medvetet och komma undan med det och ofta får de nya toppjobb gång på gång. Det finns många att välja på, Stefan Löfven (S), Anders Ygeman (S), Morgan Johansson (S), Ylva Johansson (S) och många fler även i andra partier, men sossarna är utan tvekan värst.

Vem som är värst vet jag inte men Ylva Johansson (S) är en bra kandidat och i min värld har hon själv inte bidragit med något mer än ökade kostnader för skattebetalarna. Just nu har Ylva som EU-kommissionär en lön på 245.000 plus tillägg i månaden. Med andra ord en äkta socialdemokrat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Vem är den störste lögnaren?

 1. Ibland undrar jag om inte politiker i den socialistiska sfären har en uppdragsmekanism i ryggen.Inför varje framträdande så skruvar man upp denna mekanism.Sedan så rabblar dom färdiginspelade fraser om och om igen.Tyvärr går dom ej på batterier som tar slut någon gång utan det fortsätter och fortsätter tills skruven går sönder.Men då kommer det en ny karriärsugen politiker som genast tar vid efter den förre och blir uppskruvad i ryggen när det ska framträdas.När skruvarna har tjänat ut sitt syfte så skickas dessa politiker ner till Bryssel för att i lugn och ro och utan större åthävor lugnt sitta och se på när dom personliga kontona växer.

 2. Ja vem är värst ? En stenhård kamp om vem som ljuger mest och värst. Dom utbildas i lögner på Bommersvik och hos SSU.

 3. Ja, suck. Det kan behövas en revolutionerande omdaning för att myndigheter, ska bli folkvänliga och rimliga. Sverige kan halvera riksdagens ledamöter och överlåta större frågor till folkomröstningar. Dra ned Sveriges åtaganden och kostnader i EU till max en tiondel. Höj lägsta bottenskiktet av pensionerna minst 50 procent. Man kan använda biståndspengar, som annars går till diktaturer och terrorister. Minska ned Migrationsverket till ett minimum och omvandla verksamheten till i huvudsak återvandring. Börja med notoriskt kriminella.

 4. Ylva ett stycke för sig. Har hon någonsin uträttat något gott för Sverige? Kommer hon någonsin göra något gott för någon annan än sig själv?

 5. Alla politiker är och har alltid varit mytomaner med ett enda syfte att ha makt och skaffa sig en massa förmåner, den som tror att politiker och övriga makthavare tänker på någon annan än sig själva är otroligt naiv !

 6. Jag har precis tittat på filmserien Chernobyl, och kan konstatera att den kunde lika gärna handlat om Sverige och Corona. Okunskapen från politiker och tjänstemän, offentliga lögner, hur människor offras, missriktade försök att ställa allt till rätta, mm. Jag kan rekommendera alla att titta på denna serie på HBO och ha Sverige och Corona i minnet.

  1. Hon är inte riktigt äkta hon är än värre har konventerat från kommunismen.
   Gifte sig med Finansminister Erik Åsbrink är numera skilda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: