Stäng

Ung man mördad i Tensta

BROTTSLIGHET. Natten till onsdag den 1 juli vid tjugo över två på natten hittades en man svårt skadad utomhus i Tensta. Mannen har nu avlidit och polisen är angelägna om att få tips från allmänheten i ärendet.

Polisen_avspärrat_
Pressbild

Mannen som är i 20-årsåldern hittades på Skäftingebacken i Tensta och anhöriga är underrättade om dödsfallet. Brottsrubriceringen är därmed ändrad till mord alternativt dråp.

En teknisk undersökning har genomförts av platsen och spåren ska analyseras.

Polisen arbetar intensivt med utredningen och vill att den som har information att lämna kontaktar polisen genom att ringa 114 14 eller via händelseformuläret på polisen.se.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Ung man mördad i Tensta

  1. ”S från dödspatrullen ” står det att läsa. Så Sverige har numera dödspatruller ! Nice.

  2. Oavsett vem som blivit ett offer för våra politikers felbeslut, så är det deras fel att vi har dagens situation i Sverige.
    De kommer alla att få svårt att passera Sankte Pers port, utan hamnar i skärselden.

  3. Vad kostade den intensivvården i nästan två veckor?

    Nej, det glömde jag. Det är ju bara svenska gamlingar som inte har vett att dö som belastar vården!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: