Stäng

3 reaktioner på “Klimatet har liksom vädret alltid varierat

 1. De som nu kallar oss, som anser det naturligt att klimatet och därmed även temperaturerna, isarna mm ökar eller minskar, för ’klimatförnekare’ är de verkliga klimatförnekarna då de försöker förhindra att klimatet får ha sin gång.
  De kostar samhället enorma resurser och pengar samt legitimerar extremister såsom Miljöpartiet, Greta m fl.
  Jag tror att vi förr eller senare behöver börja dela upp oss och låta miljöextremister, mångkulturförespråkare, anarkister m fl, bo för sig och vi NTV:are (normala tills vidare) för sig.

 2. Klimathysterin har lett till en helt vansinnig vindkraftsutbyggnad.
  Vindkraften är miljövidrig på minst fyra sätt; 1. stora mängder fåglar och insekter dödad och skadas, däribland de känsliga rovfåglarna! 2. Vildmarksområden, jaktmarker och fiskesjöar förfulas och förstörs. 3. Kraftverken blir för DYRA att återvinna därför läggs bl a de jättelika bladen (upp till 14 ton st) på stora soptippar rakt i naturen!! 4. Människor och djur störs av snurrorna både visuellt och ljudmässigt, dessutom avger de ohörbara men genomträngande infraljud, som kan vara störande i kroppen eller t o m skadliga.

  https://samnytt.se/vindkraftblad-kan-inte-atervinnas-slangs-i-stora-markdepaer/

 3. Klimataktivister, politiska ledare och media, förnekar vetenskap och litteratur som visar hur klimatet sett ut historiskt.
  Man förnekar NASA:s egna mätningar och förvanskar dom i sina s k ”klimatmodeller”, så att de blir helt förljugna.
  Stasi hade inte gjort av det bättre.
  Dessa lögner matas vi med varje dag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: