Stäng

Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet en gång

YTTRANDEFRIHET. Det var inte så många år sedan, jag hade startat bloggen 2010 för att det inte gick att kritisera invandring och islam i de etablerade medierna. När jag bläddrade i min bok med insändare såg jag att så sent som 2007 var debattklimatet helt annorlunda.

Vad hände på några få år? När blev det förbjudet att säga sanningen och kritisera? Varför tog det stopp i alla tidningar samtidigt? Nu är det fullständigt omöjligt, i varje fall för mig att få in denna typ av insändare och man kan undra varför?

Men jag är optimist, det kommer att svänga igen, när de så kallade journalisterna nyktrar till och börjar tänka alternativt byts ut…

Tänk er att år 2007 gick det att kalla  islam för en avart utan att bli åtalad för hets mot folkgrupp…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet en gång

 1. Alla läskunniga svenskar med IQ över skonumret
  måste läsa kontraktet, som socialdemokraterna
  skrev med muslimerna redan 1999!

  Alla ni som är yngre än vad jag är (80 år) kommer
  att drabbas!

  Försök förklara för de med lägre IQ (vänsterfolk
  och socialdemokrater) att de också kommer att drabbas.v

 2. Petterssons blogg är värd all tänkbar uppskattning,för sitt oförtröttliga arbete med att avslöja islams verkliga ansikte och visa upp det faktum att islam först och främst är ett samhälls och rättssystem, där Koranen är en lagbok, med regering, lag och religion som något odelbart, och vilken förkastar separation mellan offentligt och privat, förkastar grundläggande individuella fri och rättigheter.

  ”Socialdemokraterna & Sanningen” skriver om samma ämne och framhåller att Sverige nu är inne i en anpassningsfas där muslimer så småningom kommer ta över och att vi redan idag tvingas anpassa oss till deras krav. Man skriver också, – några rader ur en längre text:
  ”Idag är Socialdemokraternas utbyte av den svenska befolkningen i full gång. Inget annat land i EU byter ut sin egen befolkning snabbare än Sverige. För bara något årtionde sedan var vi 7 miljoner svenskar. Idag är vi tio miljoner och nästan all denna ökning är invandrare, de flesta med muslimsk tro. Hur ser en typisk Socialdemokrat ut? Är det en äldre man, en arbetare i slitet blåställ med en unikabox på väg till sitt arbetspass på en skitig industri? Haha, glöm det! Nutidens Socialdemokrater är obildade, lågutbildade invandrare som hatar Sverige och västvärlden, hatar svenskar, hatar kristna, hatar svenska kristna kvinnor, våra djur, vår mat, våra seder, vår kultur och vår historia.”
  https://www.s-sanningen.com/befolkningsutbytet

  Eli Göndör, fil. dr i religionshistoria, skriver i Kvartal om processen som legitimerar islamismen. Han skriver bland annat.att organiserade islamistiska grupperingar ogenerat kan uttrycka sitt förakt mot väst, medan ”västs” skattebetalare finansierar deras verksamhet:
  ”Så fick islamismen ideologisk legitimering av väst”:
  https://kvartal.se/artiklar/sa-fick-islamismen-ideologisk-legitimering-av-vast/

 3. Det som hände var nog att SD började få så pass ”farligt” höga siffror att man från politiker och journalisthåll fick stora skälvan och i någonslags förment antirasistisk” och ”demokratisk” anda försökte tysta motståndarsidan genom att vara kärringen mot strömmen.
  Strategin misslyckades och man tvingades gå längre och längre med åsiktsgranskare och massor av Häst Mot Soffgrupp-domar mot folk som inte köper överhetens narrativ.
  Även denna strategi kommer att misslyckas om inte politikereliten inser att deras uppgift i ett demokratiskt samhälle är att representera väljarna – inte härska över dem.

 4. Pettersson!

  Den nya kulten, som invällarna har
  implementerat, har stängt alla
  möjligheter till fritt yttrande,

  Det nya, – och oemotsägliga -, är:
  ”Jag känner mig kränkt”!

  Detta går långt över och före alla
  övergrepp, som genuina svenskar
  anmäler.

  Själv blev jag nyligen hotad av vår
  hyresgäst, att bli misshandlad av
  Hells Angels om vi skulle kräva
  (det lagen säger) att få hyra under
  uppdägningstiden, tre månader.
  => Polisanmälan om ”Övergrepp i
  rättsak” (- upp till 8 års fängelse)
  — > blev nedlagd!

  Men jag heter ju inte Mohammed!

 5. Mycket har alltid kommit från USA med fördröjning. Nyss läste jag när jag skummade någon web att det i någon delstat ska bli förbjudet att anmäla svarta till polisen. Ligger inte Sverige den här gången före?

  1. Jodå, inga svarta polisanmäls eller begår brott enligt tidningarna, bara svenska

 6. T o m AB och SVT hade artiklar om invandrarnas gängkriminalitet då. De skrev om en kvinnlig forskare i Lund, som gjorde en avhandling i ämnet.
  Hon frågade ut ett antal dömda rånare om orsakerna. De svarade unisont att orsaken inte var pengarna eller ägodelarna de stal, utan känslan av makten när de förnedrade offren, var primärt.
  Helt otänkbart i dagens vänsterdiktatur. Den som skriver något liknande eller återger detta, är dömd till ättestupan bildligt.

 7. 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

  Eloge till Tommy Pettersson och alla andra som kämpar i motvind för det fria ordet!

  🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

 8. Man har ju hela tiden trott att svenska folket skulle vakna ur sin törnrosasömn. Redan på 90 – talet, förstod jag vart det skulle barka hän. Pratade mycket om det ,men folk såg på mig som om jag hade kommit från en annan planet.🤔

  1. Och den naiva konflikträdda dumsvensken fortsätter att blunda för verkligheten, efter valet 2022 sitter till 100% den landsförädiska 7 klövern kvar i riksdagen !
   Men nu har det gått så långt att det finns ingen återvändo för Folkhemmet, en total kollaps är oundviklig en icke kristen ideologi kommer att ta över och det kommer bli ett rent helvete ett tag men som alltid, efter regn kommer solsken det visar historien.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: