Stäng

Att skjuta sig själv i foten

INSÄNDARE. Sverige går på kryckor. Vi haltar allt längre efter omvärlden. Allt är regeringens fel. Mest fel har Miljöpartiet. Allt fler skuddar deras stoft av fötterna. De ligger i stoftet av sin egen domedagsskröna. Med lång näsa i vädret när verkligheten slår undan fötterna för dem. Hur de än ger hals om himlakroppens snara död så håller den urgamla naturen sig vid god vigör. Den har ju evigt liv för allt vi vet sedan den kom till världen. Knäar kanske ibland under sin tunga börda och tappar humöret i några hundra år. Med blixtrande huvudvärk, mullrande mage, isande värk i tidens tand och hettande feber. Men ångrar sig med ett soligt leende nästa sekel. Natur- medicin botar i det långa loppet det mesta på jorden.

Rolf Malm

Men Lövin och dom andra kan med hjälp av Gretas väderkorn lukta sig till att koldioxiden förgiftar vår skapares verk. Trots att det var hen som uppfann denna livets gas till mänsklighetens fromma. Ja som en förutsättning för livet på denna grönskande planet. Den vill dessa dögrävare till klimatalarmister förgöra med alla medel. Samtidigt som de stjäl skattebetalarnas alla medel.

Dom får ju bra betalt av Djävulens vassa tungor för att spy galla över oss köttätande läckergommar. Vi ska hålla tand för tunga, bli svaga i knäna av skrämselhicka inför hotet om att drunkna och få solsting. Dom spottar på oss som krampaktigt håller i ratten, far och flyger,  rynkar på näsan åt sojakorven, näsvist påstår att Greta är en lögnhals, naglar fast det ohållbara och inte står på tårna och kröker rygg för klåfingriga solovårare som krafsar med långa, gröna fingrar i våra magra spargrisar.

Vi som käftar emot dessa glappkäftade, tungomålstalande, huvudlösa utväxter på samhällskroppen ska svältfödda knoga vidare för att hosta upp kulor för att förlänga livet för denna kortsynta självmordssekt. Förkorta vårt eget liv som knähundar genom att räkna om det i hundår. Försedda med både munkorg och strypkoppel ska fotfolket tvingas på knä. Vi ska trampa vatten på de öar som för länge sen spolats bort enligt dessa blindstyres närsynta och hafsiga prognoser om stigande havsnivå. De tar sig vatten över huvet. Att dessa öar faktiskt finns kvar visar ju för den med den psykiska hälsan i behåll att ryktet om jordens snara död är hjärnspöken hos de lågpannade neandertahlare som inte hängt med i en utveckling med miljontals år på nacken.

Navelskådande nickedockor som skamlöst sprider klimatskam och handlöst tummar på sanningen för att såga förnuftet jäms med fotknölarna. Som lägger näsan i blöt inom all verksamhet utom sin egen brist på tankeverksamhet. Välfärd är inte snuten ur näsan. Även man fått den i arv är den lätt att förskingra. De snuvar oss på ett gott liv när alltfler får foten när näringslivet tappas på blod och utsätts för amputering av den elektriska livsnerven. När drivkraften steriliseras av genuslärans könsoperationer. När folk med huvet på skaft tar till gräsfötterna och flyr de svenska kremeringsbålen för den egna kulturen. Till mer livskraftiga länder där man istället brinner för sin kultur.

Då hjälper det inte att importera andra kulturer som ersättning. Det blir en dödlig blodtransfusion med fel blodgrupp och resistenta bakterier. Som de har panna att kalla lönsam på sikt i en avlägsen framtid som de påstår att vi inte har. En kärnfrisk befolkning förkolnar i brist på motståndskraft. En bespottad folkstam utan råg i ryggen. Hånade av muslimer med rumpan i vädret och ett fast grepp om vår pengapung. Närsynta försvarare av demokratins yttrandefrihet och den religionsfrihet de utnyttjar för att likvidera just dessa friheter som ju saknas i deras egen religion.

De kommer ju till Paradiset om de slaktar den som hatar islam för att den saknar just denna religionsfrihet. De i den inhemska folkgruppen som i oförstånd brukar det fria ordet för att rädda detta fria ord får däremot ett Helvete och döms för hets mot den folkgrupp som utgör hotet mot just detta fria ord. Man blir mörkrädd, sätter hoppet i halsen, nackhåren reser sig och man slår pannan blodig när våra valda burväktarna visar sig vara mutade målvakter för globala ligor. När de plockat alla russin ur kakan återstår bara smulor av vår brödföda. Ögontjänare som allt tydligare är på örat, lägger näsan i blöt in på bara skinnet av våra mest intima skrymslen och inte hör nödropen från det folk som enligt grundlagen har all politisk makt.

Som de istället utnyttjar som lagen för alltings djävulskap. Ärrade av 100 år under den socialistiska piskan får de oss lik förbannat att tro att vi alla är lika värda. Men snart är vi alla lik på den svenska kyrkogården. Nu när Miljöpartiet fått sina  ouppfyllda drömmar infriade på alla sätt med hjälp av kamrat Corona. Även om övriga världen avslöjar den humana stormakten med byxorna nere. Hur de än vänder och vrider sig står de nu på knä med rumpan bak, precis som de muslimer de skrivit avtal om maktdelning med. Lotsar som övertagit navigeringen av skeppet Svea. Se upp när de påstår att vi alla sitter i samma båt – då är det du som ska ro, som Vilhem Moberg sa innan han i förtvivlan släckte sin lysande ledstjärna. Var finns vår tids Moberg, Oxenstierna och  Hammarskjöld. De som ersatts av Anders Lindberg, Stefan Löfven och Ylva Johansson.

Rolf Malm

Ps. Skriver vidare på boken om sossarnas förljugna historia. Motarbetad på många sätt hoppas jag dock kunna få den utgiven vid årsskiftet. Om Morgan Johansson inte hittar svepskäl som i fallet med Aron Flams bok och stoppar den. Tack för alla tips och allt stöd. Det behöver jag i dessa tider av allt hotfullare försök att mörklägga min bild av verkligheten.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt; rolflmalm@gmail.com

 

6 reaktioner på “Att skjuta sig själv i foten

 1. Skall vi gissa att MP är lovade av S att Löfvén skall beordra några 1000 klanröstare att rösta på MP i riksdagsvalet och vips är de över 4% igen. S kan avstå dessa röster, om de tas från vissa kommuner. Däremot försvinner sannolikt L för gott.

 2. Peter R skriver om Tellus förmåga att klara svåra förhållanden orsakade av universums kaos. Tyvärr är inte Tellus utrustad för mänskliga attacker framkallade av sekter eller ligor. Här måste andra omänskliga krafter till, ex. vis en dömd kriminell som kan ta sig ur ett område 4 ar stort bevakade av älgjägare. Dessa skall stationeras på öppet område var 50 meter likaså på 50 meters avstånd från områdets gräns.
  Om den kriminelle ej under 10minuter gjort något försök gäller utvisning, har denne gjort ett försök och klarar sig blir straffet också utvisning men med betald biljett.
  Lämpligt område är en myr i Lappland en dag då det är minst 10 grader kallt och de dömda skall två och bära klädsel föreställande en älg. Älgjägarna skall ha jaktammunition, ej helmantlad kula.
  Lämplig förlustelse i form av humorist som drar roliga historier om svennar och deras horor, skall underhålla publiken. Om humoristen ej lyckas roa publiken skall dessa avgöra om han utklädd till narr också får en chans i ovannämnda lek.
  I händelse av pandemi får ej fler än 499 åskåda spektaklet.

 3. Herre gud,ingen har väl beskrivit läget bättre än du bäste Rolf Malm.Det är en fröjd att läsa dina texter.Med Hjärtlig Hälsning från roland berg

 4. Jorden har existerat i 4 miljarder år, Överlevt stora meteornedslag (månen skapades vid ett). Hon har formats om många gånger och upplevt flera gånger då allt liv utrotats. Men hon har alltid klarat sig och jag är övertygad om att hon klarar sig igenom det här också, utan MP.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: