Stäng

Förtroendeingivande?

Morgan Johansson fick rättmätig kritik för sitt att hantera debatten mot Maria Malmer Stenergard om den pågående migrationsuppgörelsen som lär sluta med det sedvanliga fiaskot.

Johansson är inte ensam inom socialdemokratin om att hantera viktiga debatter på ett sådant respektlöst sätt. Otaliga är de gånger när programledaren måste förklara att ”man bjudit in Socialdemokraterna som avböjt att medverka”. Vi talar alltså om ministrar i Sveriges regering som inte vill eller vågar ta en direktsänd debatt. Lägg därtill att ”vår” statsminister ofta skickar fram andra för att föra partiets talan när partiledarna intervjuas eller framträder i olika sammanhang. Förra årets Almedalsvecka, tillika årets (som dessbättre blev inställd) och nu senast i P1 Morgons partiledarintervjuer.

Det finns definitivt mycket att önska när det gäller ”vår” regering. Tycker ni att de uppträder förtroendeingivande?

23 reaktioner på “Förtroendeingivande?

 1. Dom flesta makthavare i sverige är maktgalna skitstövlar…..
  Kolla derras CV så förstår man…
  Hur många har haft riktigt jobb..
  2 procent är vad jag tror …man får den bilden när man lysnar på dessa indivder..
  Skrämande så obildade dom är..
  Pratar bara för att få makt.
  Vad har dom gett oss..
  Jo..mest elände
  Mord..våldtäkter..parasiter som inte
  Vill arbetar…5500 döda i
  corona…rån på äldre..
  Bilbränder…husbränder..
  Skatter på allt.
  Våld mot allt..polis.äldre.unga.
  Ja det finns mer
  Dom som byggt upp landet är idag
  Inget att ha kvar ..är min tolkning
  När man lysnar på dessa individer utan
  Arbetserfarenhet.
  Blir man mörkrädd..så dåliga dom är..

 2. Vad S inte tycks förstå är att dom är inte det stora parti som man var en gång, men man beter fortfarande som om man var det!

 3. Utöver egenberikning och lögner så tar Arrogansen också stor plats idag
  hos det skenheliga sossepartiet.

  Molgan var kanske trött, han kom kanske direkt från sin nya
  partypingla?

 4. Det är att kränka den del av svenska befolkningen som kan tänka själva, att styras av sådana totalt inkompetenta personer. Vem eller vilka åsnor röstar fram de här människorna.

 5. Det förvånar mig att ingen rättänkande makthavare/skribent/influencer, i fjortislandet Sverige, kommit på att Morgan Johansson måste ursäktas med att han är kär och galen?

 6. Det är rent ut sagt skamligt i vårt Demokratiska land att S ska bestämma vad dom vill och inte vill ställa upp på !!!
  Det har blivit en diktatur av S
  Är det detta som de vill ha, det som de själva påstår att de avskyr??
  Landet glider in sakta men säkert i en mycket farlig situation där politiker sätter sig på för höga hästar och Morgan och Co som inte når upp till stigbygeln, kommer få det långt ned till marken

 7. Svenska folket har inte valt denna Relegeringen.
  Den är utsedd av politikerna, över våra huvuden.
  Helt utan demokrati.
  Det är därför Regeringen missköter landet, de är helt enkelt inkompetenta.
  Vi behöver en folkvald regering.

 8. Ynkedom, ryggradslöshet, hyckleri förljugenhet censur mörkläggning och korruption=
  Sverige 2020 !

 9. – Expressen och även Aftonbladet har uppmärksammat Morgans oförmåga. Exp.: ”Är vi på väg att få en kultur där politikerna dikterar villkoren för journalistiken? Agerandet har mötts av kritik och publicister reagerar på politiker som sätter villkor i medierna.
  – Jag tycker att det är dåligt att ställa villkor för medverkan. Vi ska inte gå med på det, säger Kerstin Brunnberg, tidigare vd på Sveriges Radio.

  Eva Hamilton, tidigare vd på SVT, tycker att situationen var konstig.
  – Morgan Johansson är väl kapabel till att nästan ta vilka debatter som helst. Jag förstår inte. Ämnet är lite för aktuellt och viktigt för att man ska kunna hänvisa att man inte vill utbyta åsikter, säger Eva Hamilton.
  Hon anser att det var strategiskt och politiskt olämpligt från Morgan Johanssons sida. Men hon tycker att SVT agerade rätt.” slut citat
  – Typiskt, deras styrka ligger i att dessa två är föredettongar, tidigare vsåd.

  Aftonbladet är försiktigare : ” Eric Rosén, biträdande redaktör på Aftonbladet, skriver om intervjun på Twitter: ”Mycket märkligt upplägg i SVT. Hur resonerade man här? .

 10. Nej den nuvarande regering som vi nu har begåvats med är en samling nollor som borde ha en tröja där det står ”gissa mitt jobb”, jag kan det inte och själva så förstår dom nog inte innebörden av sitt arbete .Skulle dom till äventyrs göra en arbetsplatsbeskrivning skulle den bestå av ett tomt A 4 ark med en namnunderskrift .

 11. Tycker ni att vi har en förtroendeingivande regering?

  Svar: Vi har ingen regering!

  Förtroendet för det missfoster vi har är så långt som öster är från väster!

 12. Hur ska dom kunna ta en debatt om något ämne dom inte vet något om, dom styrande är inkvoterade eller har en ryggdunkande kompis. Dom är inte tilldelade sina uppgifter för sin kunskap, hur kan landet blivit en paria för nästan hela världen ? Inte är det för att våra styrande vet vad dom håller på med iallafall, med en debatt blir det för uppenbart att dom inte vet någonting om sitt yrke

  Sossarna och dom vänsterblivna har tagit fram ett nytt begrepp, kunskapen om ingenting och det har dom tagit fram på helt egen hand

 13. Vi har ingen regering. Det är en samling lågbegåvade idioter. De har ett beteende som är på en femårings nivå. Ungefär som en normal hund.

   1. Svenska folket har inte röstat för denna regeringen.
    Det var politikerna som utsåg den, utan insyn från folket. (JÖKEN).

   2. I ett demokratiskt land stämmer det men inte i Sverige. Majoriteten har inte röstat på de regeringspolitiker vi har. Nästan inga röstade på MP som ändå dikterar villkoren.
    De festa som röstar på S tror jag är äldre, som gör det av gammal vana, eller invandrare, som gör det för bidragen. MP klarade sig över spärren pga stödröster.
    Naiva svenska kvinnor röstade på C. Förmodligen även en och annan äldre bonde. Vem som röstar på L är ett mysterium.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: