Stäng

Bianca Ingrosso, festa med oss i Båstad…

INRIKES. Influencern Bianca Ingrosso, 25, la upp en video på sin Youtube-kanal där hon festar tillsammans med andra influencers på en klubb i Båstad. Nu möts hon av kritik från följare som anser att festandet är oansvarigt under coronapandemin då människor uppmanas hålla en social distans, skriver Expressen.

Ingrosso menar att hon följde alla regler som nattklubben hade och skriver i ett sms till Expressen: ”Jag har även antikroppar och får egentligen vara vart jag vill”.

-Pettersson konstaterar att ta hänsyn till andra verkar inte vara den Biancas och hennes kompisgängs största prioritet, men jag vill inte vara för hård. Jag minns, dock inte alla detaljer, ännu mina egna fester i ungdomens dagar och Bianca är 25 år.

För er som inte känner till Bianca Ingrosson kan jag berätta att hon är dotter till artisten Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso samt barnbarn till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Damens uppträdande imponerar inte, det gör däremot hennes affärer. Bianca Ingrosso mer än fördubblade sina intäkter till 34 miljoner kronor 2019. Det framgår av bokslutet.

”Bolaget har ökat intäkterna från såväl tv-produktioner som från övriga uppdrag”, står det i årsredovisningen. Vinsten, efter finansiella poster, för Bianca Ingrosso AB landade på 27,6 miljoner kronor.

Ingrosso har uppgett att en enda sponsrad bild på Instagram kan inbringa 200.000 kronor.

Verksamheten handlar om ”reklaminlägg och diverse uppdrag inom mode och make-up på olika sociala medier”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

19 reaktioner på “Bianca Ingrosso, festa med oss i Båstad…

 1. Snappade igenom skiten.
  Håller med Hanif Bali: ”äntligen hittat någon han är bekväm med att debattera mot.”
  – Kan Morgons ord bli mindre värda?

 2. Om justitieministern menar att det skulle vara skönt att slippa se Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso så ofta när man bläddrar på TV i program och reklam så kan jag, vilket är sällsynt, hålla med Morgan.

 3. Hennes kända familj är hennes skyddade verkstad. Utan dom hade hon inte varit någonting.

 4. Pol Pot han körde ut latmaskarna i huvudstaden på landsbygden och satte dom i arbete! Fruktansvärt förstås, men ibland så förstår jag honom nästan.

 5. Att det finns folk som är så indoktrinerade så de ens bryr sig om vad dessa seger eller gör är verkligen deprimerande

 6. Jag vet inte exakt vad Bianca gör men drar hon in 34 miljoner med en eller två anställda så ligger det hårt arbete bakom. Reklam och Tv-företag är inte så dumma så de betalar utan anledning…

 7. Det mesta har väl redan sagts om detta slemmiga pucko´s patetiska verksamhet. Vad som är ännu mer hårresande och illavarslande är ju hur hon lyckas dupera sina slavar / följare och hur hjärntvättade de måste vara för att undvika att inse vilka fån de är. Har folk inga liv längre. Ut och plocka jordgubbar med er ! Gör lite nytta för en gångs skull !

 8. Denna urblåsta egotrippade bimbo bortskämd skitunge uppväxt i en kändisfamilj med silversked i mun. Man kan bara förakta detta fanskap.

 9. En dålig förebild för tjejer helt enkelt. Vilken kille vill leva tillsammans med en självupptagen, bortskämd egoist? Lika barn leka bäst

 10. Ja helt otroligt att en totalt intilligensbefriad Bimbo kan dra in så mycket på i princip endast dravel och smink.
  Svaret är att krämer och annan kosmetika som kostar några kronor kilot i produktionskostnader säljs för flera tusen kronor kilot.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: