17 thoughts on “AFS sätter volymmål

  • Blir många fler i samband med anhöriga som naturligt vis följer med, familjen måste hålla ihop.

 1. Oavsett antalet så är det för många. Hur många av tiggarna från Rumänien, Bulgarien har vi kontroll på, och hur länge stannar de. En vild gissning är att de flesta stannar längre än 3 månader. Om vi idag förbjöd tiggeri skulle vi kunna bli av med några. Att kontrollera gränspasseringarna kunde innebära ytterligare några, samt att många tjuvar kunde gripas vid utförsel av stöldgods.
  Men så länge vi inte har regeringar som vill befrämja säkerheten i landet så fortsätter vår rutschkana mot sämre istället för ett bättre Sverige.

 2. Nostradamus profetsior säger att nordmännen ska driva ut antikrist från Europa och det blir spillror kvar av dessa varifrån de kom och de kommer aldrig mer kunna sticka upp.Tro det den som vill.

 3. Sverige är världens skräckexempel i samband med hur
  dom skött corona eppedrmin, detta skriver en av världens
  största tidning New York Times?

  Tjusig reklam som våra styrande ger landet,? Hur länge dröjer
  det innan stora företag tar sin mats ur skolan och flyttar ut verksamheten?

 4. Läste att det finns runt 800 tusen papperslösa här. Kan det stämma. För tio år sedan var de 80 000, 2010. Socialen hjälper dem samt läkare. Sjukt att landet ockuperas framför näsan på oss och vi bara ser på.
  Detta kostar mycket för oss ! Vakna upp alla och gör vad ni kan ! jag menar att inte bara knyta näven i fickan. Kopiera och dela artiklar på offentliga platser om inte annat.

   • Det var inte lätt.Därför skrev jag om någon vet mera , källan mm.
    Norge utvisade en massa folk 2010 -11 och då sökte massor hit.De kom hit i en stor ström.Om detta varnade en tjänsteman i Norge då.
    ”Det finns uppskattningsvis 50 000 papperslösa gömda i Sverige.
    Någon riktigt tillförlitlig statistik finns inte.
    Enligt Migrationsverket har 27 000 personer gått under jorden de senaste fyra åren. … Många papperslösa jobbar svart och betalar svart för sitt boende.14 feb. 2018

    Skuggsamhället i Sverige: Papperslösa Reza går i gymnasiet”

    När det finns över 100 skrivna på en liten lägenhet i bara Rinkeby och 11 på en annan enligt postiljonen,då undrar man ju.

    Gräver litet till och återkommer.

 5. Håller med till 110 procent..
  Ut ut…jag vill inte betala för folk som inte vill arbeta..bara gå på bidrag..
  Är man ung och frisk ska man arbeta .
  För landets bästa..

Kommentera