Vädret Varierar


Onormalt kallt väder och snö,  har registrerats i Sibirien, invånare i Verkhoyansk distriktet vaknade  till nysnö den 5 juli, bara några dagar innan dess klagade lokalbefolkningen på den varma och torra början av juli, med lufttemperatur uppvärmd till + 27 ° C den 1 juli. Tidigare, den 17 juni, såg detta distrikt en temperatur på 38C.

Tre dagar efter 27C-avläsningen sjönk temperaturen till 12C, sedan 8C och sedan under noll.

Weather swings 38 degrees C from +38C heatwave to negative in Republic of Sakha, Russia

 SibiranTimes 

I sann klimathysterisk anda kan eder FjärranÖsternRedaktör inte tolka detta extrema väder som ett 100% säkert förebud om en tidig och mycket sträng vinter och en raskt annalkande  istid!  Kommer klimathysterikorna på X pressen och Aftonblaskan att rapportera om snö och kallt efter rekordvärmen?

 

 


2 responses to “Vädret Varierar

 • villervalle03

  Här ändrar SMHI sina prognoser allt eftersom lågtrycken kommer och går, inte ens två dagar kan de förutsäga. Men femtio år är inget problem att förutsäga, tycker dom, att det finns människor som tror på dem har man svårt att förstå.
  Tacka vet jag Enok Sarri han var bättre än SMHI på längre prognoser, renmagar var mer användbart än datorer som matas med antaganden.

  Gilla

 • messkalle

  Mina ovetenskapliga studier visar att polarfronten oscillerar mer åt både norr och söder oavsett årstid sedan 50, 60-talet. Om lufttrycket minskat över polerna över tid har jag inte upplevt då jag föredrar varmare latituder.
  De sibirisiska temperatursvängningana styrker min hypotes.

  Mvh Petterssons tillgivne vetandesökare som stöder teorin att mellan varm och kallt är det LAGOM samt att svart eller vitt blir mörkt om inte debatten färgas av historien.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: