Ismail mördades av en svensk när han och vännerna satt och chillade

BROTTSLIGHET. I onsdags, den 1 juli knivskars tre unga män i centrala Stockholm. Ismail dog på sjukhus medan Shalyar och Mohammed blev lindrigt skadade. 

 

Shalyar kommer från Kurdistan i Irak. Mohammad och Ismail som höggs till döds kommer från Afghanistan. Shalyar och Mohammad säger att de attackerades helt oprovocerat när de satt och ”chillade” detta enligt Aftonbladet.

Synonymer till chilla är ta det lugnt, slappa, ha det skönt, softa, relaxa och jag tvivlar på att man blir knivhuggen då.

Den 19-årige misstänkte gärningsmannen heter Andersson, född 2001 och kommer från Hässelby, i västra Stockholm. Han är dömd för brott tidigare och har haft problem med droger sedan nedre tonåren.

Andersson hävdar att han handlade i självförsvar.

-Pettersson vet inte vad som hänt men det fanns gott om vittnen så det får rättegången utvisa. Däremot tror jag inte på Aftonbladet som verkar dra en snyfthistoria om helt oskyldiga, skötsamma och arbetsamma invandrare.

Enligt ExpressenAlla tre offren för knivattacken är unga män är födda i Afghanistan, det är dock inte den misstänkte gärningsmannen. Vittnen på plats beskriver bråket för Expressen.

– De började putta runt varandra. Det var mycket skrik. Sedan tog de ut sina skärp och började slå varandra. Det kom folk från alla håll. Först var det runt 15 grabbar och sedan kom det fler och fler, säger ett vittne.

Ett annat vittne bekräftar ungefär samma bild.

– En kille höggs ner här. Det var kanske tio personer. Sedan sprang de däråt, säger personen och pekar mot Västra Trädgårdsgatan.

Enligt Expressens uppgifter var upprinnelsen till bråket att ett av offren stötte på den nu gripne mannens flickvän. Därefter slog han gärningsmannen med en flaska i huvudet. Och det fick den nu gripne mannen att dra fram en kniv och hugga.  

 • TIDIGARE 2020-07-01. Tre afghaner knivhuggna i centrala Stockholm, en dog på sjukhus

BROTTSLIGHET. Tre personer har knivhuggits i centrala Stockholm. Två av dem knivhöggs på Västra Trägårdsgatan och den tredje i Kungsträdgården, precis i närheten. Enligt Stockholmspolisen ska det ha varit ett slagsmål på platsen och SOS-alarm bekräftar att det pågår en insats i området.

– Tre ambulanser, en akutläkarbil och sen har de även ett ledningsfordon. Vi fick in larmet 19.49, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS.

En misstänkt gärningsman är gripen enligt uppgifter till tidningen. Gärningsmannen ska ha lindriga skador. Skadeläget för en av de andra är allvarligt.

Uppdatering: En av afghanerna har avlidit.

Alla tre offren för knivattacken är unga män födda i Afghanistan enligt Expressen. Ingen nationalitet på den misstänkte gärningsmannen nämns.

Polisen

-Pettersson säger att mångkulturen är spännande…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ismail mördades av en svensk när han och vännerna satt och chillade

 1. Måste ju vara jättesant, aftonslaskan har ju betalat dom sedvanliga 10000 för storyn.

  • Hade dessa på sikt lönsamma raketforskare blivit knivhuggna där de ska vara nämligen i Afghanistan och inte i Sverige, ja då hade detta aldrig hänt i Sverige !
   Slutsats:
   Lika barn leka alltid bäst, i Sverige ska endast äkta svenskar bo.

 2. Med mord, menar AB att gärningsmannen gick dit i syfte att ta livet av offret.
  Ibland möter de nya, personer som tar strid när de attackeras och inte finner sig i att förnedras.
  Denna händelse, kan vara ett bevis på detta?
  Domstolen får reda ut händelseförloppet.
  Pk media, är så snabba att döma etniska svenskar, innan de är dömda.
  Hade svensken dödats istället, hade texten sett helt annorlunda ut.

 3. Etnicitet är ointressant, anser Aftonslasken och de andra blaskorna. Därför brukar de nyttja begrepp som ”ungdomar, gäng, grupperingar eller 40-åriga tonåringar”. Alla, som har förmågan att läsa mellan raderna, vet ju redan vad som ligger bakom dessa omskrivningar. Det blir ju bara löjligt.
  Ändå så tycks det vara av stor vikt att framhäva begreppet ”Svensk, svenska eller svenskar” lite som det passar för dessa lögnfabriker av agenda-skribenter. Och något som man kan vara helt övertygad om är ju att svensk betyder LÖGN och att innebörden är den rakt motsatta.
  Den slutsatsen är dock att betrakta som SANN !

 4. Det berättigar till bidrag att beckna knark i n-Kungsträdgården, även Asap-Rocky afghanerna var helt oskyldiga enligt SSU.

 5. Med andra ord så är och var de s.k svenskar som det alltid är livsviktigt att säga idag om importerade lönsamma icke kristna raketforskare !!!!!!!!

 6. Tänk så fina rubriker Aftonbladet kan få till på rena lögner?

  Verkligheten tar inte stor plats på den blaskan?

 7. Chillar och har med sig en tomflaska eller uppdrucken? Och folket omkring ser på utan att lägga sig i .Typiskt Sverige.

  • Vad gör kurder här för nytta? Vi behöver inte dem varken på arbetsmarknad eller för vår försörjning. Skicka hem alla som inte arbetar och gör rätt för sig. Önskedrömmar dock så länge de gröna med kommunister styr.

Kommentera