Stäng

Tycker att dessa mörkhyade invandrare uppför sig illa

En journalist från England, Martin Costello, uttrycker på sin Fejsbok sida missnöje med det sätt som vissa grupper av ”Afroafrikaner” (äldre benämning Negrer) visar sin tacksamhet mot Storbritannien, som ger dem mat, skydd och fristad.

”De återbetalar oss genom att riva ned vårt kulturarv i London! ”De ska arresteras och DEPORTERAS omedelbart”!
”Mainstream-medierna kommer ALDRIG att visa dig denna sinnesslöa VANDALISM av skäl som vi alla känner till”.

11 reaktioner på “Tycker att dessa mörkhyade invandrare uppför sig illa

 1. Jag tycker att ordet Afro låter kränkande eller rent av rasistiskt !
  Dags att byta namn igen på de där stackars utsatta icke vita sakerna som uppvisar ett primitivt grottbeteende……
  En sak till, Frölunda ishockey-klubben måste kanske byta logga deras indianvild är rasistisk satt en mupp och sa med brytning i SVT:s Morgonstudio idag 8/7.
  Han fick konstigt och förvånande nog kraftigt mothugg av en journalist på tidningen GP som tyckte det bara var trams populistiskt och oviktigt i som GP-journalisten sa dessa tider med betydligt större och allvarliga samhällsproblem att prata och ta hand om.
  Verkar i alla fall finnas en vettig journalist i Sverige !!!!!

 2. Förstår varför araberna när de samlat in dom och hänger dem uppochner i benen för att ha kontroll på dem innan de säljs.
  Man bruka göra samma sak med höns.

 3. Känns inte som England. Alla är svarta och alla talade språk vi inte förstår i Europa.
  Pk vänstern uppmuntrar de nya att bete sig så mot oss.
  Hur i helvete ska det mångkulturella samhället fungera, när man bara vill riva ner och söndra allt vi byggt upp?
  Varför reste huliganerna hit till väst frivilligt?
  Identitetspolitik leder till hat och inbördeskrig.

 4. Jag tror de passar bäst in i stränga diktaturer med mer hänsynslösa disciplinåtgärder. En demokrati uppstår inte utan bildas i sakta mak tack vare att majoriteten av folk i landet eller nationen vill ha ett visst mått av civiliserad hänsyn och ordning i samhället. Jag ser bara en dålig utveckling i hela EU. Myndigheterna tycks inte se vad, som händer.

 5. Hur kan man tillåta detta ske varje dag överallt i Europa. Sluta importera avarter som bara skadar våra länder. Ingenting får vara i fred längre.

  Att bränna våra kulturarv, våldta och råna vårt folk ,allt detta är ett medfött arv . Härja och härska, hota och hata, vad fan gör ni här ? Ränderna går aldrig ur.
  Stoppa de randiga att attackera vår territorium. Sverige tillhör svenskar. Ingen annan.

 6. Undrar hur man skall vara funtad för att försvara dessa ungdomars beteende. Det borde vara svårt även för en MP eller V anhängare att finna förmildrande omständigheter, men kanske ändå inte, de befinner sig väl på samma utvecklingstadie.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När barbarerna stormar fram vill det till att det civiliserade samhället står starkt, både i övertygelse och har förmåga att fysiskt bekämpa deras beteende. Om civilisationen dukar under kommer både vi och de att vara de stora förlorarna och framtiden kommer att bli mycket problematisk för oss alla.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: