Stäng

Vi dömer inte, vi pixlar…

MEDIA. Bandidos-toppen Anders Gustafsson, 42, har häktats misstänkt för människorov och grov misshandel. Detta efter en händelse i Säffle i helgen. Åklagaren är sparsmakad med information i ärendet. – Jag kommer inte lämna några kommentarer, säger åklagaren Barbro Brännlund, rapporterar Expressen/GT

 

-Pettersson har inget till övers för Anders Gustafsson men funderar på hur Expressen tänker när de hänger ut en misstänkt men inte dömd person? Beror det på namnet eller hudfärgen?

Jag har ingen statistik som håller vetenskapligt, men min känsla är att de Expressen kallar Sverigedemokrater, högerextremister eller nazister döms på misstankar med invandrare och muslimer är fridlysta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 reaktioner på “Vi dömer inte, vi pixlar…

 1. Han är misstänk bara…
  Sätt ut bilder på alla invadrare som är misstänkta för något…
  Nej det går inte i ett kommunistland.
  Där vill man dölja sinna mistag .för egen vinning..
  Undra vad Palme hade tyckt.
  Ponnsan62
  AFS

 2. Håller med Pettersson om att det verkar allt som oftast som att vita med svenska namn, hängs ut med bilder fast de befinner sig på misstankenivån. Allt medans folk med annan hudfärg och ej svenskklingande namn inte ens hängs ut med bild fast de är dömda.
  Även om det vid enstaka få tillfällen dock kan ske.
  Det är som om medierna med en dåres envishet försöker få oss att tro att invandrarna inte är överrepresenterade när det gäller brott.,

 3. Vi befinner oss i ett krigsliknande tillstånd. Vi är invaderade av främmande makt. Men likafullt känns det som det största hotet kommer från oss själva.
  De värsta förrädarna återfinns i den junta vi själva har valt. Och resten bland media. Ert eget folk, den hand som föder er- Varför hatar ni oss…?

  1. Det har hela västvärlden varit sedan 1945. Satan vann kriget och Satan regerar sedan dess. Ledtråd: Lögner och ljugare. Lögner, den ena värre än den andra och de flesta är tyvärr så lågbegåvade att de tror på dem.

 4. Häxpressen och Aftonslasken slutar aldrig att förvåna en, men man kan väl inte få bättre kvalité med wannabe journalister heller. Dom har sänkt dom riktiga journalisternas status och förtroende till noll, ungefär som dom styrande sänker förtroendet för Sverige till noll. Men det är väl samma typer som är inkvoterade för sina genuskunskaper och allt annat dravel som inte har med verkligheten att göra, även om man är med i ryggdunkarklubben så gör man stora framsteg utan kunskap om det man ska ha kunskap om. Hur det än är så bidrar dom inte med någonting för landet, så man kan säga att dom är överbetalda bidragstagare som vi skattebetalare måste betala för

Kommentera

%d bloggare gillar detta: