Stäng

Allt fler vill se en minskad asylinvandring

Novus publicerar idag en undersökning som visar att allt fler svenskar vill se en minskad migration.

Stick i stäv med de debattartiklar som i dagarna skrivs av välbärgade individer är det uppenbart att vanliga medborgare tröttnat på svensk migrationspolitik.

Hela 63% av Sveriges befolkning vill se en minskad asylmottagning och det är en ökning med 7 procentenheter sedan förra mätningen. Endast 8% vill att Sverige tar emot fler, vilket är en minskning med 4 procentenheter.

Kortfattat och enkelt förklarat är att också väldigt många personer med utländsk bakgrund vill se en minskad asyl- och anhöriginvandring. Vid årsskiftet utgjorde antalet utrikesfödda knappt 20% av Sveriges befolkning. Utgår man från Novus publicerade siffror vill inte ens alla Vänster- och Miljöpartister ta emot fler migranter än idag (de har knappt 13% av väljarstödet f.n.)

Störst splittring råder det inom Socialdemokraterna och Centerpartiet. Nu återstår att se om dessa bägge partier går på de välbärgade kändisarnas eller vanliga medborgares linje. Det lär visa sig när migrationsuppgörelsen publiceras om någon månad och om inte då, så i nästa val.

SVT

24 reaktioner på “Allt fler vill se en minskad asylinvandring

 1. Om så vore fallet så borde SD och Afs tillsamman få 63%
  eller vilka kärringar har man frågat?

 2. Om så vore fallet så borde SD och Afs ligga på 63% tillsammans.
  Eller vad är det för kärringar som svarat?

 3. Nu tycker även de importerade kriminella, att det är för mycket kriminella i Sverige, och vill ha färre invandrare.

  Kan det vara så att de kriminella förstår så mycket bättre, än vad Socialdemokraterna med sina hycklande knäböjande allierade partier fattar !?
  Ni hör…Sveriges s.k. styrning är mycket sjuk…och ändå röstar en del på dessa … sinnessjukt !!! 🤯

 4. Det intressanta i denna ”undersökning”,är hur skribenterna i PK-pressen går runt det hela som het gröt,över siffrorna.
  Mer eller bättre,kan de inte med omskrivningar redogöra över för dem,de ”överraskande” utfallet !!
  I årtionden har ju dessa med glädje presenterat de kriminella,och till stor del analfabetiska invandrarna som tillgångar ! 😉

 5. Det är irrelevant vad folket vill i denna fråga det är ändå inte folket som bestämmer. Räkna således med ökad invandring. De struntar i vad folket vill.

 6. Asylskälen efterlevs inte enl. lagen eller hur de är tänkta att fungera.
  Om man gått efter de de skrivna reglerna som faktiskt finns, hade den ”invandringen” varit begränsad, och överkomlig för de flesta svenskar.
  Som det är nu verkar det som våra folkvalda vill ta varje tillfälle de kan att bryta mot denna lag, bara det gynnar agendan som går ut på att vara sååå PK som det bara går. Sunt förnuft och Sveriges väl finns inte.
  Allt leder till brottslighet och missär för massor av de räddade som inte bett om detta, men som får hela sina liv förstörda av godhetsapostlarna.

  Här har vi en som helst inte bör komma hit, vi har redan idioter här……

  https://www.latestnewssouthafrica.com/2020/07/02/video-teenager-rescued-by-the-congolese-immigration-officers-at-the-airport-after-he-showed-up-from-the-plane-engine-as-a-stowaway-to-be-flown-to-europe/

 7. De som vill öka invandringen kan meddela skatteverket att de vill betala dubbelt så mycket i skatt! Men de största gaphalsarna är kanske 0 taxerare med bidrag?

  1. Norge införde en kryssruta på deklarationen. Det blev inte många kryss, om ens något. Socialism handlar om andras pengar, inte egna.

 8. När en regim går ut och informerar i deras hemländer på deras eget språk om vilka förmåner man får om man kommer till landet fullt med mjölk o honung, så ska man inte förvåna sig att det dräller in folk från världens alla hörn, att kunna surfa omkring på andras bekostnad är givetvis
  lockande, kan man sen få hit halva släkten att leva på samma vis
  ja då leker livet! Men dumheten står våra styrande för!

  1. Ja, och i Aktiebolagslagen och enligt allmänna principer är sådana gärningar straffbart liknande trolöshet mot huvudman.

 9. Haha jag läste detta på SVT. Får se hur många som nappar på den kroken? Jag slår vad om att inom någon dag kommer ytterligare ett snyftreportage om någon flykting, eller så har dom hittat någon flykting som hittat ett arbete och minsann kan försörja sig.
  Gå inte i den fälla och tro att SVT har svängt i flyktingfrågan. Dom laddar förmodligen mer än någonsin för att svänga tillbaka opinionen.

 10. Av dom lycksökare som tar sig hit är det inte många som har ”Asylskäl”. Och det är ännu färre som besitter någon form av ”Flyktingstatus”. Så frågan är egentligen fel ställd. Rätt ställd : ”Vill du se en rejält minskad ström av Bidrags-skojare” ?

 11. Precis som ordet rasism så används ordet asyl helt fel!

  Naturligtvis skall vi inte ha ett asyltak, utan dom som verkligen har asylskäl skall få stanna i Sverige.

  Lär av Japan där tre-fyra personer om året, alltså dom som verkligen uppfyller kraven för att vara asylsökande får stanna!

  1. Nu har vi fyllt kvoten flyktingar från Mellanöstern, med råge. Nu kan vi öppna våra portar för Hongkongbor och kineser, så ska ni se att Sverige reser sig ur askan. Till skillnad från muslimer vet kineser vad arbete är. Dom är vana att arbeta från morgon till kväll alla dagar i vecka. Vad araberna gör i sina hemländer vet jag inte, men de flesta som kommit till Sverige verkar inte veta vad arbete är för något.

 12. Nej nej, eländet kommer att fortsätta, vi är
  ju rika…..S kommer som vanligt att lyda
  MP, ett 3.5% parti. Kraschen kommer
  nu snabbare pga av Corona-viruset.
  Samla i ladorna . Arma land

 13. AFS vill se ett totalstopp för all typ av invandring och en effektiv återvandring från Sverige via ett Återvandringsverk !
  Detta vill jag som äkta svensk också.
  Tyvärr vill inget av dagens 8 partier i riksdagen detta…..

  1. Delar helt din analys, att få in AfS i Riksdagen i en vågmästarroll skulle vara en dröm….

   //Gunnar

   1. För att få in AFS i riksdagen behövs ett antal röster från det naiva och konflikträdda svenska folket men när valdagen 2022 kommer så kommer tyvärr en majoritet att rösta på 7 klövern och 17-20% på SD !
    Men å andra sidan så ska väl SD rädda Folkhemmet om de får chansen, eller ?
    Hur som helst, för egen del känns det i alla fall helt rätt att vara medlem i och sedan 2018 ha röstat på AFS.

 14. Om inte Sossarna gör sig av med MP kommer nästa val att bli en katastrof det vet svetsarn om. Hur han än gör så har han ändan bak. Situationen är helt självförvållad.

  1. Sossarna vet givetvis om att det kommer att bli problem vid valet, men de vet också att det är lätt att manipulera röstresultatet !

 15. Batikhäxorna kan få bidrag till sex turism i Gambia istället, och gratis kondomer. Istället för HVB hem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: