Stäng

Kvinna sparkad i ansiktet vid våldtäktsförsök i Malmö

BROTTSLIGHET. Runt klockan 03 blev en kvinna överfallen av en ensam gärningsman.

Hon berättar att hon blivit överfallen av mannen utomhus, sparkad i ansiktet och bröstet och utsatt för ett våldtäktsförsökt, utomhus, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen Malmö.

Händelsen inträffade på Linjeettgatan mellan Värnhem och Sorgenfri.

Gärningsmannen är okänd för kvinnan och beskrivs som smal, cirka 175 centimeter lång och med kort, mörkt och krulligt hår. Han ska ha varit mörkt klädd och försvunnit springandes från platsen i riktning mot Zenitgatan.

– Pettersson säger mörkt och krulligt hår…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Kvinna sparkad i ansiktet vid våldtäktsförsök i Malmö

 1. Vore det brottsligt hets mot fuckgrupp att säga afro istället för krullig?

 2. Afrikansk kultur ??
  Orientaliska och afrikanska levnadssättet är ju önskvärt,av de styrande i Abzurdistan. Där kvinnans värde är jämställt,med djurens…..

  1. Ett annat nytt mångkulturellt fenomen är de brandfarliga flerfamiljshusen i Landskrona.
   Staden som som det annars varit tämligen tyst om senaste året,har nu på kort tid två stora vån-komplex fattat eld. Gnistan i båda fallen tycks ha skett på vindsvåningarna.
   Just nu kämpar i stormen ett 50-tal brandmän med dagens attentat.C:a 100-talet boende står nu utanför och tittar på,när deras lägenheter dränkes i vatten.Stenbock behöver väl inte beskriva vilka som bebor området,i norra stadsdelen ?
   Det korrekta lokalorganet HD,har ännu inte vågat skriva några längre rader,om det skedda.Kan ju skada bilden av framtida önskelandet….

 3. Skåningarna är kända för att ha mörkt o krulligt hår?
  för det kan väl inte va……….nej fan dom gör inte så väl ?

 4. Nära hundra procent av mänskliga rivsår blir infekterade och efterlämnar ärr och i Dk uppmanas alla som blir överfallna att i självförsvar riva gärningspersonen, gärna i ansiktet och den uppmaningen bör svenska sajter i förebyggande syfte ha på första sidan!
  mvh.Robin

 5. Detta är svensk mångkulturell trygghet anno 2020 säger Steffe och den övriga månkulturälskande och landsförädiska 7 klövern !
  Hoppas kvinnan klarar sig utan men för livet och inte röstar på 7 klövern.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: