Stäng

Varför vandaliserar inte BLM moskeerna

Militanta utövare av Black Lives Matter, har vandaliserat statyer mm, för att de på mer eller mindre långsökt sätt förknippat dem ,med slavhandel o rasism!

Men de har av någon outgrundlig anledning inte gett sig på de Muhammedanska moskéerna, och deras prydnader! Muhammed själv hade ju slavar, han gökade  med de slavkvinnor,  skulle kanske rubriceras som ”ovarsam våldtäkt” i dagens Svenska rättsväsende. Ingen annan religion är lika starkt förknippad med slavhandel och pedofili, som den muhammedanska!

I den Muhammedanska landet Libyen handlas det,  mycket med slavar, se de två videosnuttarna nedan! Vore det inte på plats att BLM aktivisterna åtminstone viftade med en förpackning bacon, utanför ambassaden ?  Eller har muhammedaner fribrev när det gäller förslavning av ”afrikaner” ??

24 reaktioner på “Varför vandaliserar inte BLM moskeerna

 1. Ja, varför inte krossa de muslimska slavägarna. Jo, för att islamister och BLM jobbar ihop och har samma mål. Nämligen att förgöra de som föder dem…? Paradoxalt nog blir ju det resultatet av deras aktioner. Men de begriper icke bättre.

 2. Samma skithögar…hur många har ett riktigt jobb 0.2 procent är vad tror och hört.
  Ponnsan
  AfS

 3. Libyen är ett föregångsland! Kommer du dit och inte har pengar att betala för dig, så får du arbeta! Enkelt! Varför skulle det på något vis vara synd om dom? Ingen har tvingat dom att komma dit.

  Precis som vid så många andra tillfällen har det naturligtvis inget som helst med rasism att göra, eftersom jag är helt övertygad om att en vit hade blivit likadant behandlad om inte värre!

  Så borde det naturligtvis vara i Sverige också!

 4. Muslimerna förfogar över ett kriminellt nät av nyckfullt, hänsynslöst våldskapital, som utövas lite här och var världen över. De utfäster dödsdomar när de anser att deras profet eller religion blivit kränkt. Det finns kanske en viss avskräckningseffekt där. Dessutom kan ju BLM innehålla en stor del muslimer också kan jag tänka. Ja vad vet man? Dock får alla totalitära ideologer/ideologier snart ett naturligt motstånd bland fria människor om de inte redan är indoktrinerade och förtryckta.
  https://petterssonsblogg.se/2020/07/03/muslimerna-pangar-pa-l/

 5. Skulle inte videon med kossan som tog revansch på sin
  plågoande kunna va ett stående inslag på bloggen?

  Att visas upp för Djurrätts marodörer och han som lät
  jaken svälta till döds?

 6. Politisk övertygelse och ideologiska målsättningar är förmodligen av underordnad betydelse för dessa uttalat våldsbejakande och uppvisningshumanitära aktörer, vilka inte missar ett tillfälle till upplopp och vandalism.
  Att vänsterns sympatisörer finner gemenskap med terrorns utövare ställer sig helt naturligt, då nämnda kontrahenter delar avskyn för den demokratiska och frihetligt uppbyggda samhällsmodellen.

 7. Ang deras agerande på grund av masshysteri.
  För att ta till sig information måste det finnas något som kan ta emot informationen.

 8. Rasisterna i blm är lata och obildbara och därför helt misslyckade i vårat samhälle. Det handlar alltså inte om slaveriet, utan vi ser här aktioner från ohämmat våldsamma personer som hatar och avskyr oss av olika anledningar, bl.a.främst religiösa och därför att de matats med propaganda om hur vi förtrycker dom på olika bestialiska sätt.
  Det värsta är att vår egen media deltar och har stor skuld till detta hat, samt även många av vänsterns politiker.

 9. Vi har sekten i Vårt Fosterland !
  Socialdemokraterna har kontrakt
  med sekten sedan 1999!
  Kontraktet gäller alltjämt!
  Kontraktet säger att islam ska
  införas i Vårt Fosterland!
  Det är ett LANSFÖRRÄDERI !

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Är du trygg med sekten i Sverige?
  Gör du något åt det?

  1. Vad kan vi göra ? Ingen vågar. Jag vågar, men ensam är inte stark med tanke på hot .

 10. Samma anledning till varför de inte attackerade Linnéstatyn när AIK-gänget var där. De vågar bara attackera när de är helt säkra på att de inte nås av några konsekvenser.

 11. Det är ju vi pursvenskar som är de riktiga slavarna som försörjer alla ”nysvenskar” som vägrar att göra rätt för sig. Jag fattar inte att jag står ut år efter år. Jag föder flera 10-barnsfamiljer med min inbetalda skatt men har knappt ens sett någon återbetalning. För tandvård har jag en egen försäkring, för sjukvård har jag egen försäkring. När ska staten ta ansvar för de som betalar?

  1. När vi reser oss och säger tillsammans, Nog!
   De använder Covid-19 flr att skrämma de äldre.. De vågar inte gå ut även ytan lock down, de pratar om många döda, fast de flesta dog av vanvård!
   Vi måste avsätta S+ regeringen som har avtal med FN, läs globalisterna! Vi är slavarna! Vi blir hatade, hotade , rånade, misshandlade, våldtagna , mördade av de som välkomnas hit och betalar för det!

 12. Den historiska och allmänbildade nivån hos vänstern och BLM anhängare med tillhörande skrikande svans är oerhört låg.Dom är faktaresistenta p.g.a.att det inte passar deras syften.Dom skjuter sina egna bröder oc systrar.Dom ger sig på döda ting som statyer.Om man i sin enfald tror att man kan ändra historien på detta vis och dessutom kräva respekt för detta våld och vandalism så är man nog ute och cyklar i väldigt halt väglag.F.ö.undrar jag hur man kan tillåta en sådan fullblodsrasist som Bilan Osman att orera fritt ? Där kan man snacka om hets mot folkgrupp.Man hon tillhör ju dom oantastbara som får bete sig och vräka ur sig vad som helst utan efterräkningar.

 13. Jag misstänker att dom öppna gränserna och att alla är välkomna att söka asyl är en dold agenda för slaveri. För vad jag har förstått så får många jobb inom byggbranschen och många andra branscher men då till mer eller mindre SLAVLÖNER, så det skulle inte als förvånar mig om det är orsaken till det stora inflödet av människor som i själva GRUNDEN inte alls är flyktingar eller FLY från något KRIG.

 14. Hela agendan med slaveripropagandan, som vi matats med ända sedan småskolan och sedan via TV, är att skuldbelägga den Vite Mannen för allting, allt ont. Ingen kunskap om den arabiska fruktansvärt grymma slavhandeln har vi fått presenterad för oss. Vi har inte heller fått veta att Judar var starkt överrepresenterade som både slavägare och slavtransportörer i och till USA. Kom ihåg att vi VITA och JUDAR, har avskaffat slaveriet, till skillnad från araber m fl.

 15. Sverige har marknader där vita säljs för att arbeta bl.a. för svarta, måndag t.o.m. Halva torsdag varje vecka (låglöntagare arbetstagare i Sverige får ut 17000 kr efter skatt innan tvingas betala moms och punktskatter på bensin och alkohol, men kostar arbetsgivaren ca 30 000 kr per mån)

 16. Black Lives Better behöver först informeras om verkligheten innan de kan agera vettigt.

  1. Problemet blir bara att de knappast kan ta åt sig relevant information i deras masshysteri !

  2. Deras syfte är inte att lyssna,
   det är att skapa masshysteri i världen,
   dra i tåtarna vid känsliga tillfälle
   att helt enkelt skapa kaos.
   BLM uppfanns vid rätt tillfälle för uppvigling
   Vita PK idioter anklagar andra vita idioter för rasism och rörelsen är etablerad, svarta som vita mindre begåvade rycks med i idiotin och så är skiten i full rulle, utan att någon ifrågasätter saningen.

   1. För att ta till sig information måste det finnas något som kan ta emot informationen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: