Kunskapsbas?

Firman Boys är en utbrytargrupp från AIK:s supportergrupp Black Army. De beskrivs som huliganer i medier och hos vissa myndigheter.

I Storbritannien har en rörelse bildats i syfte att försvara statyer och monument över historiska personer mot vänsterextremister och BLM-aktivister. Om det blir en rörelse i Sverige återstår att se, men just Firman Boys har ställt upp på bild fram en staty av Carl von Linné som vänstern och BLM vill se raseras.

Jag har tidigare skrivit att alla i Sverige inte ställer sig bakom den våg av vandalism och krav på att statyer ska rivas. En del skriver av sig i sociala- och alternativa medier. En del skriver texter i etablerade medier. Andra kan vara beredda att ta till andra metoder, men där den ena sidan finns brukar också den andra sidan finnas.

Det intressanta med bilden nedan är inte Firman Boys eller statyn av Carl von Linné, utan det faktum att den ansedde Mustafa Panshiri sitter på en kunskapsbank över människors historiska och kulturella intressen.

9 thoughts on “Kunskapsbas?

 1. Så afrokrullisarna känner till Linné bättre än svenskarna…knappast.

  Tack Gnaget.
  (från en Djurgårdare)

 2. Tack Black army.
  Sen ni är inga huliganer…
  Ni är Svenskar med hjärtat där.
  ponnsan
  AfS

 3. En desertör försöker förklara att det nya landets befolkning inte vet något om sin egen historia, inte undra på att vissa är tvungna att fly

 4. Om alla svenskar hade varit genuint bildade hade vi inte haft några Mustafa, Muhammad eller lustigt utformade hus som drar till sig allsköns pack som tror på amsagor i landet.

Kommentera