Kunskapsbas?


Firman Boys är en utbrytargrupp från AIK:s supportergrupp Black Army. De beskrivs som huliganer i medier och hos vissa myndigheter.

I Storbritannien har en rörelse bildats i syfte att försvara statyer och monument över historiska personer mot vänsterextremister och BLM-aktivister. Om det blir en rörelse i Sverige återstår att se, men just Firman Boys har ställt upp på bild fram en staty av Carl von Linné som vänstern och BLM vill se raseras.

Jag har tidigare skrivit att alla i Sverige inte ställer sig bakom den våg av vandalism och krav på att statyer ska rivas. En del skriver av sig i sociala- och alternativa medier. En del skriver texter i etablerade medier. Andra kan vara beredda att ta till andra metoder, men där den ena sidan finns brukar också den andra sidan finnas.

Det intressanta med bilden nedan är inte Firman Boys eller statyn av Carl von Linné, utan det faktum att den ansedde Mustafa Panshiri sitter på en kunskapsbank över människors historiska och kulturella intressen.


9 responses to “Kunskapsbas?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: