Nu går skam på torra land! Läs den sorgliga historien om Özz Nûjen kontra Aron Flam!

INSÄNDARE. Detta är ingen rolig historia. Det här landets ledning är nu fullständigt pajaseri. Narrarnas hemvist på jorden.

Rolf Malm

Som följd av det svenska coronavansinnet ska vissa skojare få ersättning från Kulturrådet för inkomstbortfall i samband med inställda föreställningar. 370 miljoner skattekronor ska delas ut. Det räcker förstås inte till alla, partitrogna clowner prioriteras. Pengarna går till rolighetsministrar med inställsamma, politiska vanföreställningar och artister som vet hur dom ska lägga sin röst.     Ingen vits för andra, seriösa komiker att söka. Dom har fallit bort redan från början. Dom får väl börja söka jobb som medicinska clowner på äldreboenden. Då gör dom ju rätt för lönen, även om den blir låg i jämförelse med de utvalda miljonärspajaser som lever på de bidrag som betalas av fattigpensionärernas extra höga skatt. Men de gamlas uppskattning av sjukhusclownerna är ju värd en hel del den också. Tänkte inte på det säger Özz på väg till banken.

Özz Nujen

Özz Nûjen – ni vet, terroristen Akilovs kompis, får 112.500 kronor. Aron Flam, en judisk komiker, ska istället betala 1,5 miljoner i skadestånd för påstått upphovsrättbrott i samband med utgivningen av boken om Sveriges nazivänliga hållning under kriget. Med en hitlerhälsande svensk tiger på omslaget. En parodi på den svenska tiger som skulle hålla käften. Vilket vi ju sedan dess gjort. Han får dessutom hela bokupplagan beslagtagen. Man vill t.o.m. spåra upp sålda exemplar för att bränna även dem. En extrem åtgärd som senast användes i Tyskland för många år sedan för att förstöra alla exemplar av en nytryckt ”Mein Kampf”.

Förlust av Özz Nûjens eventuella roligheter kan jag ta med ro. Jag oroas betydligt mer av att man inte får göra parodi på och avslöja den dimhöljda svenska eftergiftspolitiken under kriget. Den som Karl Gerhard beskrev som den trojanska hästen och vars ledare kallades en förolämpning av Torgny Segerstedt. Men de blev ju också tystade av en vettskrämd sosseregering.

Men att det skulle upprepas idag är ju ett riktigt dåligt skämt. Har dom inte skämt ut sig nog med den betydligt mindre roliga coronahanteringen. Dom kan vara glada så länge ingen ännu räknar in alla de dödsfall som blir en följd av den gigantiska sjukvårdsskuld med uppskjutna, livsavgörande operationer etc som deras oerhörda klantighet orsakat. Eller när det går upp för svenska folket att vi ska skuldsätta oss med tusentals miljarder för att EU ska hjälpa andra coronadrabbade länder med 8000 miljarder!! Jo, 8000 miljarder – som vi eller våra barn aldrig kan betala tillbaka och för evigt låser fast oss i globalisternas giriga EU-händer. Det låter som ett skämt, men skrattet sätter man lätt i halsen när man inser de dödliga konsekvenserna för Sverige som självbestämmande demokrati. Eller det lilla som är kvar av den. Lika dödligt för gamla Sverige som för de gamla svenskarna på äldrevården. För 370 miljoner kunde man köpt rätt många andningsskydd istället för att hosta upp dem till professionella skojare.

Rapparen Petters bolag heter Bananrepubliken och har 83 miljoner i kassan. Han får bidrag med 373.000 kronor. Robert Wells bolag sitter på 17 miljoner. Han får 350.000. Özz Nûjens bolag har 10 miljoner. Han får 112.500. Sarah Dawn Finers bolag har bara 2,5 miljoner. Hon får 650.300 kronor. Linda Bengtzings firma har 5,5 miljoner. Hon får nöja sig med 307.500. Etc etc. Allt för att hålla den sossealistiska showen igång.

Jag känner inte Aron Flam och har inte läst hans bok. Men jag fick nu veta att den finns av honom inläst på Storytel. Jag ska ägna natten åt den. Jag uppmanar ALLA att göra detsamma. Något i den måste ju vara oerhört känsligt för att regeringen ska gå så långt för att stoppa den. Låt den bli en Flamande protest mot översitteriet. Översätteriet kan kanske ge ut den på annat språk. I något land dit den långa, svenska lagens arm inte når. Eller kan den ges ut med nytt bokomslag?

Rolf Malm

Jag skriver ju själv på en bok om de senaste 70 årens politiska svindlerier. Man kan ju befara att alla de tusentals timmar jag, liksom säkert Aron Flam, använt för att gräva i slammet, är bortkastade. Det har kostat på att traggla sig igenom de välansade arkiven och alla politiska skrönor. STORT TACK för alla tips och allt stöd. Jag fortsätter skriva på boken ”Sverige 2084” i hopp om att trots allt få den utgiven. Men hur ska bokomslaget se ut för att klara censuren?

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Ebba Åkerlund, 11 år, mördades av Özz Nujens svartarbetare Rakhmat Akilov. Ebbas liv var värt 100.000 i skadestånd.

23 thoughts on “Nu går skam på torra land! Läs den sorgliga historien om Özz Nûjen kontra Aron Flam!

 1. Åklagaren (förmodligen står bakom detta den korrupta sosseregeringen (sossesvinen) vill förstöra hela upplagan. Alltså precis som nazisternas bokbål. Allt för att mörklägga vad sossarna gjorde under andra världskriget för att hjälpa Hitler. .

 2. Jag undrar om Pajasen och hans clowner i regeringen också skall ha del av de där 370 miljonerna?
  Visserligen har väl dessa inte tappat någon inkomst men de har ju å andra sidan tappat förståndet och det är väl mycket värre !

 3. Den landsförädiska och mångkulturälskande familjen håller ihop i vått och torrt och ingen kan göra något åt det vilket denna familj mycket väl vet !

 4. Det fina med tingens ordning är att Amanda får svårt att brösta upp sig för sin generositet.

 5. Ebba Åkerlunds liv blev sen skndad ett antal gånger av en uppenbart sjuk individ utan att myndigheterna brydde sig

 6. Det är så här man skapar en kommunist-diktatur. Man delar glatt ut bidrag och stimulans-medel till de regimvänliga företéelserna. Press-stöd skall givetvis endast medges de som med förtjänst har hyllat regimen och aldrig ifrågasatt densamma. Censur är ett effektivt verktyg när man måste tysta sannings-sägarna och de som har fräckheten att kritisera regimen. SVT som numera är skattefinansierat, står naturligtvis i djup tacksamhets-skuld till regimen. Detta gör att propaganda-apparaten maler på. Alice och Amanda var ju lydiga redskap när medlen skulle fördelas, så att medlöparna och kultureliten gynnades på tvivlarnas bekostnad.
  Om BLM ska jaga slav-ägare så sök bland regimens folk.

 7. Jag är hotad till livet av vår hyresgäst ,
  som ska skicka torped från Hells Angels på mig om vi försöker ta it hyra för uppsägningstiden,
  3 månader, som lagen säger.
  Polisanmälan blen nedlagd!
  Men om jag hette Mohammed och kände mig kränkt
  hade de sänt en hel trupp!

 8. Ett barnliv värderas till hundra tusen kronor.
  Ett bokomslag till enochenhalv miljon kronor. Som dessutom är en parodi på originalet och följaktningen inget varumärkesintrång.
  Makten är skärrad när man skjuter med luftvärnskanon där ärtbössa hade räckt.

 9. Magnus Ugglas låt ” jag mår illa ” som häcklar kändisar liv och leverne påvisar på ett parodiskt sätt dessa personers livsstil.Egoistiska och giriga tar dom för sig överallt.Några av dom fick tydligen samvetskval och skänkte istället dessa pengar för ” kulturens bevarande ” till bättre behövande.Undrar om byggherren Özz Nujen tänker skänka bort sina slantar ? Som sagt man mår illa över detta ständiga pajaseri som numera har blivit standard för det mesta i vårt land.F.ö.så skriver Rolf med träffsäker penna inlägg som alltid är bra och tänkvärda.👍

 10. Hej Pettersson.

  Tillåt aldrig någonsin att de som skriver artiklar i Ditt forum får publicera samma bild som för annan person renderat ut 1,5 miljoner i skadestånd för upphovsrättsbrott!

  Att publicera Bokomslaget är olagligt oavsett var det publiceras och när det sker i ditt forum är det du som riskera att bli anmäld, åtalad och dömd till skadestånd, vilket är onödigt!
  Mvh.Robin.

   • Hej igen.
    I all välmening juridiskt råd till dig Pettersson väljer du naturligtvis att följa eller inte, men faktum är att ingen har rätt att bryta mot Upphovsrätten och av dig ”citaträtt” avser inte bilder.

    Bokomslaget är dessutom åklagarärende och oklokt är att försätta ditt forum i strålkastarljuset så att det går som med ”Facebook”.
    Mvh och ha en trevlig helg.
    Robin.

 11. Kultur elit vs svensk arbetares förlust under Covid 19 tider
  Özz 112 000
  arbetare hänvisas till a kassa / socialen och får gå från hus och hem efter fått sålt sina tillhörigheter för noll och ingenting
  är inte detta väldigt likt Nazze tyskland??
  allt annan insikt är blåögt av en Sosse regering.

 12. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Frågan är om de svenska socialdemokraterna som härjat i Sverige de senaste åren nu tappat greppet och ägnar sig åt ren åsiktsfascism.

 13. Vänsterns ansikte, mångmiljonärer i kommunistkläder där alla andra får betala för deras levende. En liten klick ska leva som gudar på den stora massan, äkta kommunist tänk. För samma tanke har de ju absolut inte för alla småföretagare och alla andra som måste slita för sitt levebröd.

Kommentera