Stäng

6 reaktioner på “Tre scenarier för invandringen

 1. Återvandring är bäst. Både för infödda och de som kommit hit (80-90% utan id vilket är föremål för utredningar helt klart och politiker som bör ställas inför skranket).

  Corona visade även på att migration från syd till nord inte är hållbart som regel hälsomässigt. Ta in det som medicinsk fakta och inget annat. USA
  bl a dras med stora grupper svarta och latinos (och här Mellanösterninvandrare) som lider av d-vitaminbrister p g a att de lever utanför sitt biologiska område med allvarliga hälsoföljder, ger på det negativa sociala o kriminiella påföljder. Det är biologi vi pratar om här parat med idiot-invandringspolitik och ”rättigheter”.
  Hur lösa allt vet inte jag men öppenhet om falsk ”flykting”-invandring med alla dess utfall är början samt att erkänna att människosläktet skiljer sig åt och det inte bara går flytta miljontals människor syd till nord utan att det blir negativa påföljder fysiskt, socialt, hälsomässigt.

  BLM-snacket är f ö en rökridå för mångkulturivrarna : ) inklusive knäböjande polis. Helt kontraproduktivt egentligen för de som ges epitetet ”svaga, utsatta”. Det finns nämligen folk som vill tjäna pengar eller avancera rödpolitiskt på BLM, ”utsatthet”, ”rasism” som inte leder till någon ”rättvisa”.. alls.

  Mångkultur med skattepengar är ett gift och fakta pekar bara nedåt. Nedåt. Vänsterpolitiska förklaringsmodeller om rasism, diskriminering håller inte.

  Ta en sån person som Bilan Osman som är arketyp för det postmarxisterna hyllar. Det leder ingenvart vare sig för henne eller Sverige. Hon har tagit betet. Ger henne publicitet och lite pengar m e n är inget mer än destruktivitet med det narrativ hon är katalysator åt. Hon borde förstå att vända om.

  Bah.

  SD behöver blåslampa. Stå på Kasselstrand.

  Jag tänker även inflika Bard här i nuläget. Nu föremål för hets mot folkgrupplagen. Ha ha. Bra att den lagen kommer belysas internationellt nu av Bard. ”Sverigebilden” svärtas med rätta p g a den mest inkompetenta fisluktande sosseregering vi haft.
  Alla ni andra som nu tar bladet från munnen ska också ha en eloge. Stå på! Störta de destruktiva. Läget är faktiskt gott.

 2. Hycklarkanalen SVT har missat att Donald Trumps USA
  ordnat 4,8 miljoner nya jobb, det lotsas dom inte om,
  men att det har blivit 49000 nya corona smittade det har
  dom koll på, blott fem minuter avlyssning av den kanalen
  ger tydliga kräkreflexer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: