Den oerhört restriktiva migrationspolitiken fortsätter…

INVANDRING. Sveriges Radio P1 har på morgonen intervjuat Centerpartiets vikarierande partiledare Anders W Jonsson och det framgår tydligt att centerpartiet tänker fortsätta samma politik som inte fungerat de senaste 40 åren, mer invandring, de nya måste lära sig svenska och få ett jobb genom sänkta trösklar till arbetsmarknaden. Alltså gammal inte fungerande politik.

Anders W Jonsson. Pressbild centerpartiet

Någon form av tak för hur många som kan komma hit drivs av Moderaterna, Kristdemokraterna och Socialdemokraterna. Men det är inget som Centerpartiet ställer sig bakom.

– Vi vill inte ha volymmål och beror på att vi anser att det strider mot asylrätten, säger Centerpartiets vikarierande partiledare Anders W Jonsson.

Är det inte viktigt att det kommer färre hit för att lyckas med integrationen? – Nej, det viktiga är att komma in i det svenska samhället och att lära sig det svenska språket.

– Pettersson hör Anders W Jonsson prata om den oerhört restriktiva migrationspolitiken som drivs nu, och att Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt och populistiskt parti och att centern inte ändrat sig en millimeter när det gäller samarbete med SD. Därmed stänger centern i praktiken möjligheten för moderatledaren Ulf Kristersson att bli statsminister eftersom den möjligheten grundar sig på samarbete med SD. Center föredrar Löfven.

Det har kommit siffror på Sveriges enligt centerpartiet oerhört restriktiva migrationspolitik och de siffrorna tala om att katastrofen med massinvandringen fortsätter, nu ligger vi på en årstakt av 90.000 beviljade uppehållstillstånd.

Kom ihåg att arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Glöm eller inte att centerpartiet i sitt partiprogram är för fri invandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Den oerhört restriktiva migrationspolitiken fortsätter…

 1. Jösses om nuvarande invasion räknas som restriktiv så undrar man ju lite stillsamt om hur det blir med generös migrationspolitik.Är det som galna rödskrikans mål om 40 miljoner invånare i landet?, blir väl ca 10 miljoner skattebetalare som skall försörja resterande 30 miljoner raketforskare, kulturberikare och pensionsräddare.

  • 10 miljoner? Om du räknar bort alla arbeten som är finansierade vis skatten så blir det inte många hundra tusen som ska försöja alla de andra.

 2. C kan tänka sig 30-40 miljoner bidragstagare M P 80 miljoner
  det väntar en mörk framtid för Sverige !

 3. Jag vill inte heller ha volymmål eftersom noll är ingen volym. Ska vi nödvändigtvis ha ett volymmål ska det vara negativt.

  • Saxat från Expressen:
   ”Stefan Löfven vägrar konsekvent att gå med på volymmål för hur många som får komma till Sverige.

   Nu kräver Benjamin Dousa (M), att Moderaterna lämnar migrationskommittén om Socialdemokraterna gör upp med Miljöpartiet.

   – Migrationspolitiken är för viktig för att lämnas åt Miljöpartiet, säger han”
   – Istämmer

 4. Centerpartiet fd bondeförbundet tror man ska vara ett parti där sunt förnuft råder och som står med båda fötterna stadigt i myllan.
  I stället är det ett parti med drömmare som svävar i det blå som verkar gå omkring påtända helt i klass med miljösekten.

 5. Precis som väntat, blir en fortsatt massinvandring av lönsamma raketforskare !
  Vem är förvånad över detta, inte jag landsförrädare har ingen fosterlandskänsla.
  Grattis alla ni svenskar som är trygga och röstar på 7 klövern nu är Sverige inom kort helt avkristnat och en annan religion tagit över.
  Vad säger SD som förväntas rädda Folkhemmet från undergång om detta mån tro?

 6. Läkaren Anders W Jonsson var väl en av dem som motsatte sig åldersbestämning av ensamkommande. Resultatet kan vi nu ofta läsa om och förfasas över.

  I Sydsvenskan hyllar Löfven Miljöpartiet och motsätter sig volymmål i en artikel av Olle Lönnaeus.

  Så allt kommer att förbli som tidigare.

 7. De vill göra oss svenskar helt rättlösa och statslösa, pga alla undantag som finns.
  Vi kan snart f.. inte försörja oss själva, för att vi ska försörja hela förbannade PK industrin i riksdagen och alla nykomlingar.
  Finns det ingen i riksdagen som behärskar grundläggande MATEMATIK.
  Fredag morgon och jag tappar humöret bara man hör dessa stollar tjöta om att ta hit och ta hit mer, börja ta hand om oss som redan försörjer hela den här sörjan och som är förtjänta av något bättre än att få springa och gömma sig för man är svensk och vit, ( jepp är man skandinav är man oftast vit, precis som en afrikan är oftast mööörk då han kommer från Afrika?) så fort man går ut på stadens gator.
  Vad har vi gjort för att straffas på detta barbariska sätt???

  • Hade våra politiker som sitter i 7 klövern drivet eget företag så hade dom haft näringsförbud resten av livet. Den matten är för svår, men att förskingra skattemedel. Då behöver dom ingen matte det rullar på bara. Då får vi bara en massa extra skatter när det saknas pengar. Glömmer inte chefen på AF i Filipstad som sa vem vill anställa en analfabet. Det är ju detta det handlar om ingen av dom kommer tillföra staten pengar utan blir bara en kostnad bara gå på bidrag. Alla måste dra sitt strå till stacken. DET FATTAR INTE VÅRA POLITIKER.

 8. Ska vi gissa att Mensa inte har
  några medlemmar från Centerpartiet?

  Konsekvensanalys finns inte i Centerpartiets
  partiprogram.

  – men vi är skyldiga att acceptera alla
  former av handikapp, även de som är
  dummare än genomsnittet!

Kommentera