Sd-hatare leder coronakommissionen

INSÄNDARE. Mats Melin tillhörde 68-vänstern. Så här säger han om Sverigedemokraterna: ” Sverigedemokraterna har en populistisk och nationalistisk samhällssyn som liknar den i Ungern och Polen… Det är skrämmande!”.

Rolf Malm

Ja, det är skrämmande att värdesätta demokratin så lågt. Ska han utrota den halva del av befolkningen som kan tänka sig att rösta på Sd? Vad ska han göra med de miljoner som redan gör det? Införa allmän palliativ vård för alla över 70 år? För det är ju så att ju äldre och visare man blir desto längre från vänster står man. Köttbergets gamla uvar hotar genom sin växande politiska tyngd vid valurnorna att krossa de vänsterblivna broilerhönsen i det smartaste gänget. Risken finns ju att de inte hinner ringmärka alla i flockarna av hitflugna ersättare. Att dessa främmande gökar inte ska mäkta med att kasta ut de inhemska arterna från deras gamla mödosamt byggda reden. Man kan ju inte försöka locka hit dom med välfyllda fågelbord och gratis fågelholkar och samtidigt sätta ut coronasmittade fågelskrämmor. Även om hen försöker vingklippa alla blå-gula jaktfalkar som med näbbar och klor försöker försvara sitt revir och svävar hotande över hönsgårdens allt naknare kusiner till hönan Agda. Redan försvarslösa mot de arabiska stridstuppar som plockar dom efter behag. Det skulle till en hemskare form av fågelinfluensa för att minska antalet flyttfåglar. Det enda goda Covid-19 fört med sig.

Anne Ramberg tycker att valet av Melin är förträffligt. Ett säkert tecken på att det är ett oöverträffat partipartistiskt val för att resultatet ska bli en ren partsinlaga som ska preskribera rena dödssynder från ansvariga parter och pressa fram andra syndabockar att presentera för en paralyserad väljarkår och en partiellt medskyldig presskår. Hellre döden än vanära är ju sossealismens credo när de likgiltigt vanärar demokratin.

Stefan Löfven vill inte ha någon kommission alls. Sedan fick han backa, men då skulle rapport lämnas först efter nästa val. Sedan krävde han att politiker skulle ingå. Men tvingades acceptera att de uteslöts. Ställd mot väggen efter att ha stött på patrull även för detta valde han då Melin som ordförande för att slippa utsättas för politisk exekution av en rättvis domarkår.

Nu tvingas han acceptera att rapport ska lämnas ett halvår före nästa val. Mitt tips  är att hans nästa drag blir att då ge kommissionen extra tid för komplett-erande städarbete. Vi lär aldrig få veta sanningen om det svenska coronafiaskot. Den hemskaste misstanken vågar jag inte ens nämna.

Att han lägger så mycken möda på att förhindra granskning av regeringens coronahantering visar ju bara hur dåligt samvete han har för den folkmordsstrategi som hans regering i motsats till resten av världen följde.

Kritiken från omvärlden är ju redan bedövande. Det ska till en uppfinningsrik kommission för att rädda Sverigebilden när man inte kan räkna med att svenska statsmedia oemotsagda kan försköna den med förnekande av fakta och bortförklaringar för det som inte går att mörklägga. När omvärlden spränger den svenska åsiktkorridoren. Inte ens för det annars så lättlurade svenska folket kommer fakta helt kunna döljas. Framför allt inte för de många som förlorat sina gamla i den humanistiska stormaktens kommunistiska storm-akt mot sunt förnuft och medmänsklighet.

Jag hade haft större hopp om man så gett uppdraget till Janne Josefsson och Uppdrag granskning. Ja, t.o.m. till mästerdetektiven Kalle Blomkvist.

Tyvärr är ju detta bara ett ytterligare exempel på det mörkläggningsarbete som Socialdemokraterna bedrivit i snart hundra år. Krigets eftergiftspolitik som tvingade Sverige att betala krigs-skadestånd, IB-affären, mångkultur-beslutet, Palmemordet, Estoniaaffären, u-båtsjakten, samordningsnumren, Tsunamidebaklet, pensionsstölden, EON-skandalen, gymnasielagen, UD-kampanjen för plats i Säkerhetsrådet, Parisavtalet, FN:s migrationsavtal, januariavtalet, U-hjälpsbedrägeriet etc etc. Plus alla de skandaler som de faktiskt helt lyckats tysta ner. En lögnernas gödselstack, en förfalskad paradhistoria som jag länge grävt i. För att skriva boken ”Sverige 2084”. Den sväller till en diger lunta med hjälp av alla tips och allt stöd jag får. STORT TACK FÖR DET!

Rolf Malm

Swish 0722 – 84 70 52, Bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Mats Melin har utsetts till ordförande i corona-kommissionen. Janwikifoto. Wikipedia

23 thoughts on “Sd-hatare leder coronakommissionen

 1. Ja så mycket blev det nu av den OBEROENDE kommissionen.
  Gissar att oddsen är ganska obefintliga när det gäller kommande kritik mot regeringen.
  Och så får vi heller inte glömma att svt säkert bara kommer att rapportera om de positiva åtgärderna som kommissionen redovisar.

 2. Regeringen utsåg 28 maj ett nytt insynsråd för Folkhälsomyndigheten. Ett råd som ska arbeta under en kort tid, 1 juni 2020 till och med den 31 december 2020. En av ledamöterna är Anders Henriksson (S).

  Ytterligare en sozze i gruppen. Inte fasen blir den en oberoende utredning.
  Men vad kan man förvänta sig i en diktatur????

 3. Kommisionens främsta uppgift är att dra ut på tiden så att inget resultat presenteras före valet, efter valet glöms kommisionen bort …

 4. Av fotot ovan ser man ännu en lismande vänstergök som kommit fram i ljuset av den mycket mörka coronahanteringen från sosseriet !!

 5. Nu har landsförrädare Steffe lyft på ännu en sten och en ny vänsterextrem sak har krupit fram och får en bra lön för skattepengar för att i slutänden inte ha presterat någonting !

 6. Även om man tillsätter en kommision så vet dom flesta vakna människor i vårt land att Coronapandemin var oerhört klantigt och dåligt skött.Det var dubbla budskap och förvirring hela tiden.Ingen visste hur det skulle hanteras och vad vi hade att göra med.Om man inte vet så lyssnar man in hur tex.Italien fick hantera situationen.Nej då, styvnackat skulle man göra efter eget huvud.Det säger sig själv att äldre och kroniskt sjuka är en riskgrupp och därför måste skyddas först.Men det kom inga klara direktiv så äldreboendena agerade efter eget huvud eller inte alls.Sedan detta svammel om skyddsutrustning.Olika bud där också.Här har det varit för många kockar inblandade som inte kunde samsas och enas.Situationen som blev är ju på intet sätt unik för vår regerings sätt att agera i krissituationer.Nu får vi se vad denna opartiska !! utredning leder fram till.( blir väl klar till efter nästa val skulle jag tro).

 7. Man ska ju inte döma för snart och snabbt men av den mannen skulle jag inte ens vilja köpa en begagnad bil. Vi har ju facit redan av hur C-19 problemet har skötts i Sverige, och det säger allt om antal smittade och döda i jämförelse med likartade land i Skandinavien.
  Tro inte en lismande, även om han är jurist, ska komma med den absoluta sanningen eftersom alla ledare aldrig erkänner att det gjort det endaste lilla misstag. Resultatet döda säger allt.

 8. Jag tänkte i min enfald att det naturligtvis blir socialdemokrater som kommer att sitta i den kommande Coronakommisionen.
  Men, det blev värre än så. En Mao-hyllande representant för 68-vänstern, som redan från början är uppfylld av hat mot det parti (SD) som begärde att en kommission skulle utreda massdöden på äldreboenden.

 9. Ann Ramberg, f d kanslichef vid advokatsamfundet, har meddelat att hon tycker att Mats Melin är ett utmärkt val. Alltså är han totalt olämplig.

  • Vänta bara, jag ger mig f-n på att den vänstergökinnan kommer att återfinnas i denna kommission också, bli inte förvånad !

  • Advokatsamfundet är aliens ombudsman liksom hyresgäster har hyresgästföreningen

 10. Det som normala människor kallar demokrati kallar vänsternissarna ”populism”.

 11. Stefan Löfven klampar vidare från det ena klaveret till det andra klaveret.
  Finns det ett klaver framför Stefan Löfven så sätter han garanterat foten i det.
  Mats Melin kommer säkert att arvoderas rundhänt för sin ”opartiska” utredning.
  Att Sverige är mer likt ett Sydamerikanskt genomkorrumperat land av valfritt kommunistiskt snitt än Ungern och Polen är något för Mats Melin att tänka på.

 12. En kommission som ska utreda vad som skett, ska väl inte utföras av en kompis, som står i tacksamhetsskuld till dig?
  Ännu en låtsas utredning, som kostar skattebetalarna mycket.
  Slutsatsen är klar redan innan han samlat in fakta.

 13. Ingen är väl förvånad?, korruptionen och ryggkliarmaffian inom det vänsterliberala patrasket har åter visat sina fula tentakler.

  • Tyvärr !
   Måste bekänna att jag är en svikare som både är medlem i och sedan 2018 röstar på AFS.

  • Ursäkta mig, men vem är det du menar som har förmåga att tänka i Lövfens s.k. regering ?

   • Ja alla försöker nog tänka men Löfven är ju högst ansvarig tänkare.

Kommentera