Stäng

Bättre jobbsiffror än väntat i USA – arbetslösheten sjunker

UTRIKES. Antalet sysselsatta i USA steg med 4,8 miljoner personer i juni, jordbrukssektorn borträknad. Det visar den amerikanska månadsrapporten som presenterades i dag. Arbetslösheten uppgick därmed till 11,1 procent, vilket var klart bättre än väntat.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Förväntningarna låg på 2,9 miljoner nya jobb och en fortsatt sjunkande arbetslöshet till 12,3 procent. Sysselsättningen ökade särskilt inom den tjänsteproducerande sektorn samt inom fritid och turism. Arbetslösheten sjönk till corona-krisens lägsta på 11,1 procent

BBC

-Pettersson misstänker att det är tyst i SVT om detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Bättre jobbsiffror än väntat i USA – arbetslösheten sjunker

  1. Säkert fel med ststistiken. Eller ren lögn. Ty Sveriges massmedia vet bättre om allt och alla…

  2. Begravningsstämning på SVT/SR givetvis men dom kommer att göra sitt bästa för bortförklara?

    Trump säger vi snackar inte bara, vi ordnar jobb till folket, i Sverige är det tvärtom här snackar man om fler jobb men ordnar bara fler arbetslösa½!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: