Arabiska terrorister viktigare än svenskt försvar enligt regeringen…

SKATTER. Lokala medier i Gaza rapporterar att terrororganisationen Hamas testar långdistansraketer, minst 13 raketer sköts ut över havet i går kväll. -Pettersson undrar om de firade den svenska regeringens beslut om nya pengar nyligen. 

Twitter

Det har funnits socialdemokratiska regeringar som inte gödslade med svenskarnas pengar på tvivelaktiga utländska terrorister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Arabiska terrorister viktigare än svenskt försvar enligt regeringen…

 1. Japp, enligt sossarna och vänstern tillhör palestinska terrorister den första Svenska försvarslinjen mot Israel som är den enda demokratiska staten i Mena-området.

 2. Sveriges nuvarande regering har uppenbart kapitulerat inför islamonazismen i ”Palestina”.
  Så lyder rubriken i bloggen ”Sapere Aude” (= ”Våga vara vis”) från februari 2015, alltså för över 5 år sedan. Några rader ur artikeln: ”Inte minst avser vår nuvarande antisemitiska regering att skicka ytterligare femhundra miljoner kronor (tillhopa 1,5 miljarder kronor över en femårsperiod) av svenska skattebetalares pengar till islamonazisterna, antisemiterna och antisionisterna i Gaza och på ”Västbanken”, att användas till vad som helst. Finns inga begränsningar såvitt jag kan se. Vi ser också att (enl. ADL GLOBAL 100: INDEX OF ANTI-SEMITISM) nittiotre (93) procent av befolkningen i Gaza och på ”Västbanken” är i någon mening antisemiter: (”Indextalet visar på andelen vuxna som svarade ”förmodligen sant” om påståenden som är antisemitiska.”) Nittiotre procent! Men Sveriges nuvarande antisemitiska regering anser det ändå relevant att utbetala stöd till denna befolkning och till dess regim. Till och med anser regeringen det befogat att till och med öka detta stöd – som i dess helhet bekostas av Sveriges skattebetalare!

  Vad som ligger dessa Sveriges islamonazister särskilt varmt om hjärtat tycks vara att utbetala dessa våra pengar till judemördare som sitter i israeliska fängelser och till deras familjer, som gratifikation och pension för att de lyckat döda judar. Samt naturligtvis för deras strävan att utplåna Israel och judarna. Något som såväl al-Fatah och Hamas alltjämt oförtrutet jobbar på att uppnå.

  Sveriges nuvarande regering agerar således helt i denna antisemitiska anda. Först erkänner man den islamonazistiska entiteten ”Palestina” som ”stat”. Sedan mottar man dess ”president” i Sverige. En ”president” som så klart i sin tur inte är sen att i erkänsla för detta Sveriges regerings medlöperi tilldelar försvarsministern Peter Hultqvist en ”Palestinsk” ”orden” kallad ”Order of Merit”. Och Hultqvist han är ”hedrad” av att föräras denna islamonazistiska utmärkelse! Denna ”orden” kan väl närmast jämställas med Tyska Örnens orden, som instiftades av Adolf Hitler, och tyvärr också mottogs av en del svenskar på sin tid. Dock aldrig av något statsråd. Men det är andra tider nu, tydligen.

  Hela artikeln finns att läsa här:
  http://www.sapereaude.se/blog/?p=11409

 3. Ja svårbegripligt beslut, som kräver en förklaring. Sveriges regering tvingar sina svenska skattebetalare att finansiera Palestinsk terror mot Israel med 1,5 miljarder. Men regeringen lägger inga pengar på försvaret av sina egna skattebetalare. Hur fan kan regeringen ha någon väljare kvar?

  • Förklaringen är nog ganska enkel. Pengar till Palestina köper s-röster från sympatisörer i Sverige. Väl använda pengar, således, sett ur ett s-perspektiv.

 4. Det är väl en del av kontraktet som socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA
  skrev med Muslimska Brödraskapet 1999!

  Där sålde ju våra landsförrädare Sverige
  till muslimerna!

 5. Att vi styrs av rent kriminella bevisas av att 1,5 miljarder skänks bort till terrorister av svenska folkets pengar.
  Vad ger dessa egenmäktigt kriminella personer rätten att hantera andras egendom på ett sådant avskyvärt sätt.

Kommentera