1500 miljoner i ytterligare bistånd till ”Palestina”

SKATTER. De araber som kallar sig själva palestinier och redan är ett av jordens fetaste folk får nu tack vare Sveriges regering chansen att bli ännu fetare, om de kan bli mer korrupta än de redan är vet jag inte men det är inte omöjligt. 

Steget efter

Sveriges regeringen har enligt ett pressmeddelande antagit en ny strategi för utvecklingssamarbetet med ”Palestina” för de fem åren 2020–2024 som utöver bekämpa fattigdom även ska få till stånd ”bättre förutsättningar för en demokratisk utveckling och till ökad respekt för de mänskliga rättigheterna”.

Verksamheten syftar till att bidra till att få till stånd ett demokratiskt, självständigt, sammanhängande och livskraftigt Palestina som existerar sida vid sida med Israel i fred och säkerhet.

– Genom den nya strategin ska Sverige bidra till demokratisk utveckling och ökad respekt för mänskliga rättigheter samt till att stärka förutsättningarna för genomförandet palestinska val, inklusive i östra Jerusalem, säger Peter Eriksson (MP), minister för internationellt utvecklingssamarbete.

Steget Efter. 

-Pettersson säger att de 1,5 miljarderna till den korrupte palestinske presidenten Mahmoud Abbas och hans regering är långtifrån allt. Sverige är sedan länge en av de största givarna av stöd till FN:s hjälporgan för palestinska flyktingar (UNRWA) och Sverige är en av de största biståndsgivarna till EU som i sin tur skänker palestinierna otroligt mycket pengar.

Men det är som med invandringen, när det inte fungerar kör regeringen mer av samma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Twitter

18 thoughts on “1500 miljoner i ytterligare bistånd till ”Palestina”

 1. Många nya vapen för dom pengarna, betydligt viktigare än att några tusen fattigpensionärer i Sverige kan hämta ut sin medicin.

 2. Vilket hån mot Sveriges pensionärer med broms på pensionerna som sänks, men full gas på det svulstiga biståndet.
  Fick jag bestämma skulle jag styra över allt bistånd och pengarna till migrationsverket till pensionerna, som är så låga.

 3. Det är så man hamnar i lyxfällan man lånar pengar som man sedan ger bort………….

 4. Pengaregnet över Palestina får sin förklaring efter att ha läst tidningen Världen Idag, respektive ha läst vad Rebecca Weidmo Uvell skriver.
  Fatah, dvs Palestinas nationella befrielserörelse, är enligt Stefan Löfvens egna ord Socialdemokraternas systerparti !

  Världen Idag skriver följande: “Kära systerparti”. Så valde Stefan Löfven att beskriva det styrande palestinska Fatah-partiet under Socialdemokraternas kongress 2013. Löfvens ordval uppfattades förmodligen inte som kontroversiellt bland den absoluta merparten av hans partivänner, som antingen är naivt ovetande om eller medvetet blundar för den våldsuppvigling som Fatah sprider i sociala medier.Den insikten tycks dock ännu inte ha nått Stefan Löfven, vars regering fortsätter att reservationslöst ge Fatah sitt stöd. Det är mycket svårt att tro att Löfven skulle vara naivt ovetande om det kära systerpartiets våldsuppviglande retorik, vilket gör att man måste anta att han och den svenska regeringen medvetet har valt att blunda för den.”

  Hela texten här:
  https://www.varldenidag.se/israelkommentar/stefan-lovfen-omhuldar-parti-som-hyllar-terrorism/Bbbqcf!c7bRa6xWnSNpP37QtOYYYg/

  Rebecca Weidmo Uvell skriver:
  ”Fatahs dröm illustreras med en bild på ett berg med dödskallar med inristade davidsstjärnor på. Över allt vajar en Fatah-flagga från ett automatgevär. Marita Ulvskog, som är EU-parlamentariker sedan länge, poserade nyligen med en bild på den palestinska terroristen Marwan Barghouti som sitter i fängelse för en rad mord och mordförsök på judar. En terrorist! Socialdemokraternas riksdagsledamot Hillevi Larsson från Malmö är den som mest profilerat sig i antisemitiska sammanhang. Hon har deltagit i demonstrationer där man skanderat “frihetskrigarna med kniv” och själv poserat med en tavla från Hamas där Israel helt är utplånat.Vår socialförsäkringsminister Annika Strandhäll hejade på när Larsson fick sin antisemitiska present. Så här djupt går nämligen ignoransen i Socialdemokraterna kring antisemitism att ett “grattis” när en kollega poserar med ett utplånat Israel inte ens höjer ett ögonbryn. Observera att Strandhäll alltså var minister redan när hon skrev sitt grattis. Margot Wallströms kärlek till Palestina och deras terrororganisationer är vida känt, här fick hon pris av Abbas, ledare för Hamas. Kärvänligheten är slående. Abbas är en profilerad antisemit och säger ofta saker som: ”We welcome every drop of blood spilled in Jerusalem.”

  Hela texten här:
  https://uvell.se/2017/12/11/svenska-vansterns-flathet-mot-hatet/

  (Båda texterna från 2017)

 5. Det behövs massor av bidrag, för att hålla konflikten i M Ö kokande.
  Palestina behöver inte ens visa hur de använder pengarna.
  Hade de valt att leva i fred och samförstånd med Israel, hade landet blomstrat.
  De valde krig, till sista juden är död eller fördriven ut i havet.(just så står det skrivet)

  • Hur kan lilla Sverige utöka möjligheten till fred I Palestina när de har krigat sedan -47 ?- 60 talet ? I vilket fall har det kokat där i årtionden.
   Vi talade om Palestinafrågan i skolan på 70 talet och läraren sade att det kommer aldrig bli fred där.
   ”Hösten 2014 erkände Sverige – som enda land i Europa – Palestina som en självständig stat. Utrikesminister Margot Wallström lät mycket nöjd när hon gjorde det och utåt sett var väl tanken möjligen att påskynda fredsprocessen i Mellanöstern. Åtminstone var det så man ville framställa det. Men kanske handlade det också om att vinna goodwill i Arabvärlden. Hur som helst blev det fel och Sverige är fortfarande ensamma om att ha erkänt Palestina som stat.”
   Sverige måste sluta ösa pengar till araber.
   Hörde ett program om detta ; FN har 193 medlemsstater 56 av dem är muslimska länder.Ett enda demokratiskt land, Sverige ,röstar på alla förslag som palestinier tar. Hur sjukt som helst. Muslimska brödraskapet har satt sina tentakler överallt i svensk politik. Vi kan inget göra.

 6. Det ska inte ges bort något bistånd. Sverige behöver alla sina egna skattepengar nu och även i framtiden. Dessutom hör man aldrig att bistånd dragits in för att palestinier har skjutit mot Israeler eller för att palestinier utfört dödliga attentat mot Israeler t.ex. Man kan tro att flesta partier i regering och riksdag är antisemiter eller judehatare. Vad sysslar regeringen egentligen med när biståndet behövs för att rädda svenskar och svenska företag i coronatider.

  • Jajemän, de biståndsmiljarder som alla partier från V till SD i dagens riksdagen skänker bort tillhör det äkta svenska folket oxh ingen annan !
   Varför tycker SD som säger sig värna om Folkhemmet att ha en viss % i av skattepengar ska gå till bistånd ?

 7. Den outömmliga Socialbyrån Sverige !!!!!!
  Inget av dagens 8 partier i riksdagen vill ha siffran noll när det gäller svenskt bistånd till helt odugliga länder, skandal……

 8. Allt i linje med det kontrakt som
  socialdemokraterna skrev med
  Muslimska Brödraskapet 1999
  och som är alltjämt gällande.

  Kontraktet säger att socialdemokraterna
  ska bidra till att muslimer ska få positioner
  i alla viktiga styrelser i Sverige, inklusive
  Sveriges Regering!

  Försök förstå vad det betyder för dig!
  Försök förstå vad det för dina barn!
  Försök förstå vad det betyder för Sverige!

  Sverige är sålt till muslimerna!
  Värsta LANDSFÖRRÄDERIET i modern
  tid!

Kommentera