Stäng

Att förlora ansiktet

INSÄNDARE. Det ser utsiktslöst ut för Sverige. Den gamla fina bilden av Moder Svea, milt leende mot omvärlden har blivit som förbytt. En sur kärring som hånler mot utlandets sura miner när de kräver den osminkade sanningen om coronadödens verkliga ansikte i landet med allt fler skönhetsfläckar. Med politiker som inte längre vågar se sig i spegeln. Folkvalda som länge dolts av tjocka sminklager och ansiktslyft. När de politiska sminkörerna helt tappat masken och avslöjats som sanningsfrisörer med janusansikte och drag av löjets skimmer. När de får spottloskor mitt i synen och deras välpudrade peruker hamnar i blåsväder.

Rolf Malm

För att inte helt tappa ansiktet när  publiken ser regeringens snopna nuna bakom clownmasken tvingas de köpa svindyra plastikoperationer. Det kallas t.ex Parisavtal och behövs för att få bort de missprydande ärren efter de gigantiska utsvävningar som den effektlösa, falska miljöoperation som vanställt hela samhällskroppen kostat. En nota som nu kastas i ansiktet på dem som i sitt anletes svett förskönat det gamla Lortsverige.

Men det stora lyftet som med förskönande smink målas upp som räddningen för det svenska skråpukporträttet ser ut att bli den dyraste operationen hittills. 750 miljarder ska den tandlöst grinande regeringen låna upp för att EU ska ge skönhetsråd till de allra fulaste länderna. Vi blir därmed helt renrakade och för evigt berövade våra svenska särdrag. Sköntaxerade av ansiktslösa, tvålfagra gaphalsar i Brüssel. Någon valuta för pengarna får vi inte eftersom vi inte är medlemmar i EURO-klubbens jury med helt andra skönhetsideal. Som spottar demokratin rätt i synen. Blindstyren som hatar alla former av folkstyre.

Men det passar den högdragna, rödögda, grönmögliga svenska regeringen. Som liksom sina färgrika snålgäster döljer sin verkliga uppsyn bakom slöjor. Bakom vilka islams fula tryne skymtar. Som kallar oss väderbitna blekansikten för grisar och råder bot på oss missfoster med slaktmask och halshuggning.

För att bekosta den miljöförstörande, degenerande mångfalden inför man enfaldiga straffskatter. Här är skatten högre för gammal och ful än för vacker och rik. Uppskattning av de gamlas plogande och fårade nunor byts till beskattning av fogdens vildväxande plågoande och hans pålagor. De gamlas fattighus byggs om till bostäder för unga berikare. Likvärdighet i vården byts till likgiltighet. Sverige har blivit tvättstuga för smutsiga affärer. Påsskatt införs mot slapphet och påsar under ögonen. Drivkraften beskattas istället för att uppskattas. För att snygga till underskotten. Högtflygande planer får startförbud och landar i papperskorgen. Folk tappar sugen när det är skatt t.o.m. på sugrör. Förskönade datamodeller ersätter sunt förnuft. Verkligheten ses som overkligt förfulande. Verkliga ord förbjuds och ersätts av förskönande omskrivningar. Arbetslöshetens verkliga ansikte sminkas upp till oigenkännlighet. Sysslolösheten sätter sina djupa spår och kriminaliteten skjuter i höjden och spränger alla försök till uppsnyggning. Det ser illa ut och går käpprätt åt helvete när halvblinda ledare ska leda ett blint lydande folk. Sektledare som bryter mot den globala strömmen och kommer att tvingas mörklägga landet när omvärldens coronastrålkastare sätter ljuset på den humanistiska stormaktens många övriga bristsjukdomar och bakteriehärdar. Den svenska masspsykosen får grannländerna att tappa hakan i förundran. Botade från sina storebrorskomplex.

Denna osminkade och kortfattade, sedel-lärande historia finns i en snart utkommande, tjock volym som jag skriver på och kallar ”Sverige 2084”. En sagolikt beklämmande tillbakablick på de senaste70 åren av politiskt fusk, skandaler, kriser, censur, lögner och förljugenhet. En skrönas som lett fram till att Sverige nu betraktas som smitthärd för corona och samhällskaos. Om jag trots motstånd lyckas få den utgiven. Vänsterns hotbild gör mig något uppgiven. Men det behövs fler motbilder.

Ps. Stort tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, Bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt: rolflmalm@gmail.com

6 reaktioner på “Att förlora ansiktet

 1. Och som om det inte var nog med elände, när nu Sossarna
  efter mycket velande tillsätter en kommission som ska utreda
  Sveriges vägval gentemot övriga världens hantering av pandemin
  då låter man en gammal kommunist leda detta???? Fans det inte
  någon tillförlitlig gammal företagsledare som kunde gjort detta ??

  Men nu kommer Sosseregeringen att få dom resultat som man eftersträvar att allt dom gjort var rätt? Bedrövligt!

 2. men glädjande att Morgan och änkan Strandhäll funnit varandra…..🙄
  säg den sorg som varar beständigt men inte hos änkan Strandhäll inte där gick det undan.
  Hon är säkert tilltänkt för någon hittepå minister post snart nog oxå.

 3. Låter de Diktator Merkel styra och ställa,nu när Deutschland (über alles) är EU-ansvarigt som land under kommande halvåret,går det helt,åt hel-ete…
  Denna hagga är farligare än Adolf var,under sin tid. M.a.o. den största katastrof som drabbat Tyskland i alla tider….
  Tillsammans med hennes marionett från Frankrike,smider de två nu djävulska planer,för att lägga hela Europa under sig !

 4. förstår inte ett djävla skit varför vi är med pengsluk maskinen EU.
  vi betalar och betalar och får smulor tillbaka.
  reglementen och nya lagar.
  skit vi valt bort kommer tillbaks för att vara anpassat till andra länder.
  Och alla i regeringen har hela tungor fulla av skit som de sväljer för att få en plats i eu utskotten.
  men det tillför inte oss vanligt folk ett endast skit.
  Varför arbetar jag för att betala skatt till något som ger mig något, det räcker med all skatt svenska staten snor av mig för de skall vara bästa grisar och skicka miljarder hit och dit till åter igen meningslöst dravel ute i världen
  Demokrati, inför det i sverige igen innan ni fortsätter att dela ut minna pengar till höger och vänster och utan minsta uppföljning

Kommentera

%d bloggare gillar detta: