Stäng

Granatattack mot sovande barnfamilj, blir ingen större nyhet i det nya Sverige

BROTTSLIGHET. Nyligen skedde ett bombdåd i Upplands Bro, nordväst om Stockholm. En handgranat kastades in i en barnfamiljs trädgård. Strax innan hade pappan anmält ungdomar som körde vårdslöst på crossmotorcyklar. Polisen misstänker att granatattacken är ännu en hämndaktion efter incidenter med ökända buskörare. 

Boende i Upplands-Bro har under en längre tid anmält att de haft problem med crossmotorcyklar och mopeder. Förarna uppges bland annat ha kört farligt på gångvägar och trakasserat och stört kommuninvånare.

Den vårdslösa körningen ska ha orsakat incidenter och olyckor. I början på juni blev en fyraårig pojke påkörd av en crossförare i tätorten Bro. Föraren smet från platsen. Barnet fördes till sjukhus och klarade sig utan allvarligare skador.

Tidigare i maj beslagtog polisen flera stulna motorcyklar från ett garage i centrala Bro. Senare greps en ung man som pekats ut som en ledare i det kriminella nätverket. Natten därpå sattes 18 bilar i brand i området. Enligt uppgifter misstänker polisen att det var en direkt reaktion av gripandet och för de beslagtagna motorcyklarna.

Polisen säger att händelsen med handgranaten i trädgården rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

-Pettersson påstår att när någon kastar en handgranat i ett normalt land borde det klassas som terrordåd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Granatattack mot sovande barnfamilj, blir ingen större nyhet i det nya Sverige

  1. Det finns ingen på betalredaktionerna som skäms och justitieministern är nu upptagen med personliga verksamheter vilket givetvis måste bevakas.

  2. Alla bevis för vårt lands förfall ska förtigas. Halva journalistkåren bevakar i stället en president på andra sida Atlanten, 664 mil från Stockholm.

    Han kanske har hostat eller uttalat sig om något? Det måste i så fall Sveriges medborgare omedelbart underrättas om!

    Vad som händer i Upplands Bro, Eskilstuna, Malmö etc etc är inte ens värt att nämna. Det skriver vi inte om. Då har det nog inte hänt!

    Bombattentat mot villor i bostadsområde, skottsalvor mot flerfamiljshus osv,
    det låtsas vi inte om……..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: