Stäng

Bombdåd i Upplands-Bro

BROTTSLIGHET. Klockan 23.40 på måndagskvällen larmades polisen till en villa i Upplands-Bro, nordväst om Stockholm, där det skett en explosion, enligt polisen.

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats just nu. Det har skett någon typ av explosion utanför ett hus där, säger Jonathan Jansson, teamledare på SOS Alarm.

Enligt larmet till SOS ska det röra sig om granater som kastats in på en altan. Detta har inte bekräftats av räddningstjänst på plats eller av polisen.

Ingen har rapporterats skadad i explosionen.

Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering allmänfarlig ödeläggelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 reaktioner på “Bombdåd i Upplands-Bro

  1. Nu är inte gärningsmännen ännu kända så vi lutar oss mot statistiken.

    Polis och politiker måste börja inse att klankultur måste behandlas som sådan. Eftersom de statistiken vanligaste gärningsmännen saknar respekt både för svenska folket såväl för polisen måste andra grepp till. Om hela klanens i Sverige mycket behagliga tillvaro stod på spel skulle klanledarna gripa in och förhindra att de yngre uttråkade medlemmarna drog olycka över klanen. Om de inte skulle lyda skulle klanen skicka hem dem själva.

    Jag är fullt medveten om att detta inte är den optimala lösningen men fram till dess att svenska folket inser att vi blivit förledda i femtio år så får man ta utav det man haver.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: