Bombdåd i Upplands-Bro


BROTTSLIGHET. Klockan 23.40 på måndagskvällen larmades polisen till en villa i Upplands-Bro, nordväst om Stockholm, där det skett en explosion, enligt polisen.

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats just nu. Det har skett någon typ av explosion utanför ett hus där, säger Jonathan Jansson, teamledare på SOS Alarm.

Enligt larmet till SOS ska det röra sig om granater som kastats in på en altan. Detta har inte bekräftats av räddningstjänst på plats eller av polisen.

Ingen har rapporterats skadad i explosionen.

Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering allmänfarlig ödeläggelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


4 responses to “Bombdåd i Upplands-Bro

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: