En socialdemokrats tankar…

INVANDRING. Helle Klein är född i Stockholm, engagerade sig tidigt i SSU, hon är präst och journalist och har bland annat varit politisk chefredaktör på Aftonbladet. Klein är för närvarande chefredaktör på den socialdemokratiska tidningen Dagens Arbete där hon även är vd. Hon medverkar ofta som debattör och kommentator i radio och tv. Klein har profilerat sig som Palestinavän och har ofta kritiserat Israels ageranden i den pågående konflikten i Mellanöstern. 

Twitter

När det finns 70-80 miljoner flyktingar och 500-600 miljoner extremt fattiga i världen tycker Helle Klein att det är dumt med volymmål och gör jämförelser på en femårings nivå.

Helle inser inte att varken sjukvård eller skola har oändliga resurser och när det gäller barnafödande så har vi sett exempel på att BB-avdelningar stängs runt om i vårt land.

-Pettersson säger att Helle Klein som är VD på Dagens Arbete borde förstå något om ekonomi men det verkar saknas konsekvenstänk där. Dessutom har Sverige en infrastruktur för c:a 8 miljoner människor så vi är redan för många, men eftersom hon är socialdemokrat så finns nog inga fysiska eller ekonomiska begränsningar…

Dessutom borde Helle Klein veta att alla har rätt att söka asyl men värdnationen bestämmer vilka som får. Helle, förstår du inte konceptet att en medborgare betalar in skatt och således också har rätt till de saker du nämner ovan? En somalier eller afghan har ingen RÄTT att komma till Sverige! Sveriges medborgare bestämmer hur många som får komma!

Om Helle Klein på bloggen… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “En socialdemokrats tankar…

  1. Där har vi en som inte förstår problemet med för många under för kort tid, utan i sin dumhet försöker att med raljerande ord beskylla oss som vet varför vår ohållbara situation uppkommit.
    Oturligt nog finns det fler av hennes sort som har samma naiva uppfattning ingen av dem har förstånd att se, orsak och verkan.

  2. De socialdemokrater som är något så när vid sina fulla sinnen måste bli totalt förtvivlade när de ser och hör Helle Klein.

    • Finns inte många Sozzar kvar med sina fulla sinnen. De har lämnat för SD. De som är kvar har bra betalt som passiva tjänstemän.

  3. Helle Klein är nog en av detta lands otäckaste och mest hatiska människor. Sen på det är hon ju så ful så tom Kakan Hermansson är snyggare.

Kommentera