Covid-19 smittar inte bögar, vänstern eller svarta enligt MSM…

MEDIA. Konserter är inställda. Idrottsevenemang spelas inför tomma läktare. Smittskyddsmyndigheten avråder från stora möten. Det hindrar inte president Trump från att i helgen ordna ett valmöte där mer än 19.000 anhängare ska samlas. Men bara de som godkänner att inte stämma presidenten ifall de blir smittade släpps in, rapporterade Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4 med flera fören vecka sedan. Budskapet är att Donald Trumps valmöten är livsfarliga hur smittskyddssynpunkt. 

När folk samlas för något som kvalitetsjournalisterna på Mainstream media, förkortat MSM, och på svenska ibland även kallad ”etablerad media” och ”traditionell media”, tycker är viktigt och behjärtansvärt för vänstern så slutar corona-viruset att smitta och vara farligt. Det är i varje fall intrycket man får av rapporterna från de ”seriösa” medierna.

Tydligen gäller inte ”stanna hemma” och ”håll social distans” bögar, vänstern och svarta för MSM…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Covid-19 smittar inte bögar, vänstern eller svarta enligt MSM…

  1. Tänk om viruset bara hade drabbat denna idag heliga grupper !
    Vad hade hänt då inom den landsförädiska vänsterextrema och mångkulturälskande Pride-familjen ?

    • tja då svarta drabbas mer än övriga grupper så ser man varför det spikar i demokratisk stater nu

  2. ”Cyklop-viruset” har gett den enfaldiga vänsterrörelsen, BLM-rörelsen, agendajournalisterna och andra enögda organisationer, ”flockimmunitet”.

    På dem biter inte fakta, opartiskhet och verklighetsbilden.

Kommentera