Covid-19 smittar inte bögar, vänstern eller svarta enligt MSM…


MEDIA. Konserter är inställda. Idrottsevenemang spelas inför tomma läktare. Smittskyddsmyndigheten avråder från stora möten. Det hindrar inte president Trump från att i helgen ordna ett valmöte där mer än 19.000 anhängare ska samlas. Men bara de som godkänner att inte stämma presidenten ifall de blir smittade släpps in, rapporterade Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4 med flera fören vecka sedan. Budskapet är att Donald Trumps valmöten är livsfarliga hur smittskyddssynpunkt. 

När folk samlas för något som kvalitetsjournalisterna på Mainstream media, förkortat MSM, och på svenska ibland även kallad ”etablerad media” och ”traditionell media”, tycker är viktigt och behjärtansvärt för vänstern så slutar corona-viruset att smitta och vara farligt. Det är i varje fall intrycket man får av rapporterna från de ”seriösa” medierna.

Tydligen gäller inte ”stanna hemma” och ”håll social distans” bögar, vänstern och svarta för MSM…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Covid-19 smittar inte bögar, vänstern eller svarta enligt MSM…

 • Kenth Andersson

  WLM…….

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tänk om viruset bara hade drabbat denna idag heliga grupper !
  Vad hade hänt då inom den landsförädiska vänsterextrema och mångkulturälskande Pride-familjen ?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Cyklop-viruset” har gett den enfaldiga vänsterrörelsen, BLM-rörelsen, agendajournalisterna och andra enögda organisationer, ”flockimmunitet”.

  På dem biter inte fakta, opartiskhet och verklighetsbilden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: