Iran har utfärdat en arresteringsorder mot Trump

BROTTSLIGHET. Iran vill ha hjälp av Interpol att gripa USA:s president Donald Trump när hans mandatperiod har gått ut. Det rapporterar Irans statliga nyhetsbyrå ISNA. Landet har utfärdat en arresteringsorder mot presidenten med anledning av att ”generalen” Qasem Soleimani dödades i en amerikansk drönarattack i januari i år, rapporterar Al Jazeera.

-Pettersson misstänker att Irans framgångar i detta ämne kommer att vara ytterst begränsade…

Nåväl, jag tittade in hos Interpol och sökte på de brottslingar som Sverige just nu efterlyser genom organisationen. Det är 16 personer och som vanligt vinner bortalaget överlägset.

Som jag brukar säga, Sverige har inte för få poliser, de räcker till med råge till svenska kriminella men de klarar inte Mellanösterns brottslingar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

7 thoughts on “Iran har utfärdat en arresteringsorder mot Trump

 1. Bättre de efterlyste krigshökarna som jobbar för oligarkerna. Trump är bara en marionett i sammanhanget.

 2. Men att mörda nästan 200 personer genom att skjuta ner
  ett civilt flygplan och först neka till det ska förstås
  va gratis ?
  När Trump slutar som USA s president är han 80 år minst,
  skulle någon religiös galning försöka att ens komma i
  närheten av D.T är det nog denne galnings sista uppdrag!

 3. USA avslutade Japanernas kaxighet
  snabbt och effektivt.
  Kanske något för aktuella muslimer?

 4. Sverige leder interpol ligan enligt den förteckningen. Bygget av Sverige tycks fortsätta i oförminskad takt. Det passar väl in i den humanistiska stormakten antar jag.

Kommentera