Stäng

Är Isabell Lövin, MP, desperat?

INRIKES. Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin gav ett slags ultimatum till Socialdemokraterna om migrationsfrågan i morgonens intervju i Sveriges Radio P1. Under helgen har det cirkulerat medieuppgifter om krismöten inom partiet efter att Socialdemokraterna valt att förhandla med andra partier i frågan, något som ska ha lett till hot från MP om att lämna regeringen.

Steget Efter

Isabella Lövin säger att MP ser vad som händer i världen med 80 miljoner flyktingar och att det inte går att sätta ett volymmål och att partiet inte kan sitta i en regering där olika partier tar olika beslut.

-Pettersson tror att även andra ser vad som händer i världen men de flesta verkar inse att med 80 miljoner flyktingar behövs en gräns. Tvärtom vad MP säger.

Jag tycker att Lövin låter desperat och med 3,4 procent i opinionsmätningarna är det inte så konstigt.

Sedan får vi se om regeringen spricker och socialdemokraterna menar allvar att med att köra över MP, men det är jag inte så säker på.

Det som är väldigt förvånade med 80 miljoner flyktingar är att inte FN, EU, Sverige och Isabella Lövin kräver att de rika Gulfländerna tar emot flyktingar från regionen. De delar kultur och språk med flyktingarna och är några av världens rikaste länder. Varför tar inte Kuwait, Saudiarabien, Bahrain, Qatar, Förenade Arabemiraten och Oman inte emot flyktingar från Mellanöstern?

Gulfländerna tar istället emot arbetskraft från Pakistan, Thailand, Indien och Bangladesh. De får stanna så länge de har ett arbete och en ”sponsor” som är deras arbetsgivare. Mnsta klagomål leder till hemresa.

Flyktingar från Syrien, Irak, Afghanistan med flera kommer från andra politiska och sociala kulturer än de som är gästarbetare. En sådan invandring innebär en risk för den politiska stabiliteten, menar de rika araberna och tycker det är bättre att Europa tar den politiska risken och de är vi dumma nog att gå på…

Varför kräver vi inte att de enormt rika Gulfstaterna tar emot asylmigranterna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 reaktioner på “Är Isabell Lövin, MP, desperat?

 1. Känner att jag sitter här och håller andan omedvetet, vågar man hoppas bara lite att MP hoppar av och regeringen spricker.
  det låter för bra för att vara sant!

  1. kommer aldrig ske att miljötalibanerna lämnar värmen vid köttgrytorna
   blir en Åsna Romson version 2 vid ngn kommande presskonferens

   hoppas givetvis innerligt att jag får fel i ovanstående påstående

 2. Problemet är att vi har så många virrpannor bland väljarna som röstar på MP. Att höra Lövinskan tala om att de har minsann sett till att 300000 arbeten har skapats, hon menar förmodligen tillfälliga uppehållsplatser som betalas av oss-staten är nämligen vi skattebetalare.
  Även om det skulle varit arbetsplatser så räcker det inte till för i februari i år var 399000 arbetslösa och idag ännu fler. Vad kostar inte det. Mat och logi samt kringkostnader dag ut och dag in plus alla kriminellas verksamhet. Lidandet för de som utsätts för brott kan inte mätas i pengar ens. Miljoner en mass och domstolsväsendet, kriminalvården för att inte nämna advokatkostnader.
  Han som inte ens kan kallas svetsare kommer att få vänta länge på den dagen som det möjligen går jämt upp och någon förtjänst lär det aldrig bli.
  Den förra meningen gäller bara om det i år sätts stopp för vidare invasion.

 3. Lövin borde kastas ut ur regeringen omedelbart och ta med sig Bolund. MP har en sådan sjuk bild av verkligheten, att de borde förbjudas jobba politiskt.
  De saboterar för hela svenska folket och ger landet skador som ej går att reparera.
  Hur tusan kan någon rösta på dessa stolpskott?
  För övrigt är det fler partier som befinner sig i total förnekelse av verkligheten.
  Pk är långt farligare för oss än pandemier någonsin kan bli. En pandemi försvinner, folk dör tragiskt men sedan vänder det och landet kan åter byggas upp.

 4. Varför inte skriva in det i grundlagen, att dom som vill ha hit extra folk betalar för det själva. Win win för alla parter, ingen glömd

  Då får vurmarna betala för valboskapen själva, vi får garanterat se att antalet som ska komma hit sjunker drastiskt

 5. Om nu Isabella blir desperat, finns ju fortfarande alternativet att bege sig till Gambia och förlusta sig.

 6. För absolut första gången har MP möjlighet att bidra till hållbar utveckling om de avvecklar sig själva!

  Då åstadkommer de en avsevärd förbättring av miljön, det vore första gången!

 7. 97 % av folket skulle fira om mp lämnar regeringen. Aldrig har så få förstört så mycket för så många. Ut med idioterna innan Sverige är helt förlorat. Ju förr desto bättre 👍👍

 8. Ja, de här kvinnorna har kört Sverige i
  botten. Hotar…..med att lämna regeringen.
  Ha, de får lyftas ut med tvång , de älskar
  makten o försvåra livet för dem (skattebetalarna) som betalar. Arma land

  1. Amanda Lind ,Alica Bah Kunke, Isabell Lövin …skulle aldrig lämna frivilligt .Finns det ingen utkastare.

 9. Jag tror MP skulle kunna kompromissa om det mesta, inklusive att gå med på att förstöra all vår natur, men inte att minska invandringen….

  1. Vår natur är förstörd på grund av invandringen. När de använder vägkanter och skog som soptipp är det mycket allvarligt. Så var det inte i Sverige förut.
   I Rinkeby ställer de allt bredvid sopnedkastet på gårdar. Orkar de inte kasta in i behållaren eller måste man ha en tolk för att lära dem att lyfta på locket ?

  2. Eller att lämna regeringen. I så fall väntar ökenvandring och slut på statsrådsposter, inflytande och inkomster.

 10. Om de lämnar kan det bli nyval och då åker de och liberalerna ut. Diskussionen skulle vara hur mycket de står för en åsikt och hur mycket de kan ändra på den för att sitta kvar med lönen i behåll.
  Spansk historia. Valtal, Jag är principfast och står för mina åsikter i alla väder. Är ni inte nöjda med dem så kan jag ändra på dem

  1. odalkvinnan:
   I normala länder ja… Men nu befinner vi oss i ett korrupt land,där siffror och verkligheten friseras,allt efter önskemål.
   Vad vi bland valboskapen väljer,justeras efter önskemål till min.4,1 % för såväl de Gröna kommunisterna,som överflödiga Folkpartiet.

 11. Hoppas de lämnar in.
  De har förstört nog.
  Om de lämnar in, så blir det verkligen EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  1. Inte förrän vi har en helt annan regering, ut med MP/L nu, sen nyval snarast, det är bråttom som fanken nu, ju närmre nästa ordinare val ju svårare att åstadkomma bra snabba förbättringar. Slå till nu så vi får minst sex år utan denna katastrof regeringen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: