En saga till av Alexandra Pascalidou

SAGOBERÄTTELSE. Alexandra Pascalidou twittrar sin vana trogen ut en sagoberättelse som inte ens hon själv tror på. Gång på gång blir hon påkommen med plagiat och lögner men fortsätter ändå. 

Alexandra Pascalidou. Foto: Magnus Bergström CC-licens

”Tack till den indiske taxiföraren som körde hem min pappa från sjukhuset vid 4 imorse hem tlll Rinkeby och bäddade ner honom i sängen då pappa inte kunde gå själv. Tack till alla er ungdomar från Somalia, Kongo, Tunisien och Chile som ringde ambulans när pappa säckat ihop i Kista. 

Min pappa som fick vänta flera timmar på ambulans säger att han hade så kul med alla er ungdomar som bjöd på vatten och roligt sällskap och lärde honom ord på alla era språk. Ni kan inte ana hur mycket ni gjort och betytt. Tack.

Taxiföraren vägrade dessutom att ta betalt. Som svar på frågor:
Det är min pappa som rapporterar om alla olika nationaliteter/ etniciteter när han berättar. Vet inte varför ni som alltid kopplar etnicitet till brott nu plötsligt blir provocerade. Ska goda handlingar förtigas?” Osv. 

-Pettersson ser att Molndalaren ger ett klockrent svar:

”En man ramlade på gatan här.
Snabbt var en finsk kille, en dansk tjej och ett nederländsk par där och hjälpte honom. En islänning, en tysk och en polack ringde efter ambulans. I ambulansen fanns en trevlig belgare och en fransman. I går ringde en polack och sa att allt gick bra!”

Om Alexandra Pascalidou på bloggen…

Minns ni denna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

39 thoughts on “En saga till av Alexandra Pascalidou

 1. Det hade varit ännu bättre om hon återvänt och byggt upp sitt drömland där hon och hennes far kommer ifrån. Istället för att sitta i diverse medier och ljuga och fantisera.
  Efter diskoteks branden i Göteborg höll hon tal om att nu måste Sverige agera mot högerkrafter. Fast det var personer från Iran och Irak som satt fyr.

 2. Ja, tänk så hemskt det var i det barbariska Sverige innan vi berikades av invandrad finkultur!

  När Tensta beboddes av arbetande svenskar var det minsann ingen som ringde efter en ambulans om någon svimmade!

  Tidigare fanns det tydligen inga taxi i Sverige heller!

  Är det dit hon vill komma?

 3. Maja 2

  29 06 2020 at 14:01
  Den är tagen. Hennes ursprung är från Rumänien. En grekinna sade att hennes familj tvingades på flykt från Albanien via Turkiet till Grekland. Hennes familjs ursprung är en liten grupp av folk som jag tyvärr har glömt vad de heter. Något bakgrund vill hon inte belysa mer . Falskt att byta efternamn

  Gilla

  9 75 Betygsätt

  75 tummar ner. Om en av de 75 skulle ge annat underlag för diskussionen skulle det uppskattas.
  Det betyder att jag har rätt.
  Spännande att se hur många nyfikna här söker information. Gå till skola och läs Sveriges historia.

 4. I dag hade jag ett ärende till Apoteket.Expediten var från Eritrea.Sedan gick jag tvärs över gatan till ICA. Kassörskan var från Finland.Åkte sedan buss ett par stationer.Chauffören var för mig från ett okänt land i Afrika.Pratade med min ganne när jag kom hem.Hon är från Polen.Träffade även på Brevbäraren som är från Chile.Det du Alexandra är sanning och inte uppdiktat för att få politiska pluspoäng av vänsteretablissemanget.

  • Jag besökte Bauhaus. Många var araber som arbetade där.
   Inget ont i det förutom att de har fått arbeten som svenskarna skulle behöva.Ingen hade någon aning om någonting, inte var varorna fanns som jag frågade efter, inte vad jag sökte när jag ville köpa benbock till en bordsskiva.
   Undrar hur det framtida Sverige kommer att fungera när ingen vet något.Unga flickor som släpar tunga material typ träbrädor mm. Varför inte anställa en redig snickare som kan bidra med hjälp i fall man skulle behöva råd som förr i tiden.

 5. Ett märkligt förfarande av ett sjukhus i Stockholms län som skriver ut en patient före 4, dessutom någon som ej kan gå för egen maskin.
  Möjligen om det inte fanns medicinska skäl att hålla honom kvar, det kanske var så eftersom han hade haft så roligt under tiden innan ambulans kom.
  Kanske är man inte så sjuk om man väntar flera timmar och ändå orkar ha roligt.
  En annan märklighet att det tydligen var fyra personer med skilda nationaliteter som alla ringde efter ambulans.
  Men i sagor kan allt hända, speciellt i sagoberättarnas land Absurdistan.

 6. Se upp med Alexandra Pascalidou – Vapenbäraren

  ”Fredsduvan” Alexandra Pascalidou ser ut att ha skaffat sig tillräckligt stark beväpning för att eventuellt med övervåld kunna använda till sitt försvar om någon skulle våga opponera sig mot hennes hårt vinklade och falska vänster-extrema mångfalds-propaganda.

  https://www.sydsvenskan.se/images/ojarr3R1gQf4fmNMZVBI-SY04fQ.jpg

  Bildkälla: gp,se Foto Ola Kjelbye

  • Det är inte det enda felet.
   Jag upplever att hon utstrålar noll EQ och hennes ögon noll IQ som ofta går hand i hand.

   Pascalido trodde jag inte fick mediautrymme för att det verkat som hon fick SD att stiga i undersökningar.
   Hon är högljudd och avbryter.

   Men helt impulsiv verkar hon inte vara då hon lyckats räkna ut att prostituera sig för ”rätt värdegrund ” köper plats i rampljuset.

  • Jag satt en gång mittemot henne på T banan eller tuben mot Rinkeby. Hon stirrade på mig som om hon ville någonting. En obehaglig person på riktigt. Hon kanske läste mina tankar.

 7. ”Hur kan hon som utlänning vara rik och berömd …”

  Jag beskriver nedan här en viktig del om Alexandra Pascalidous tidigare inkomster i Grekland i samband med landets finansiella kollaps tidigare under Euro-krisen för några år sedan.

  https://i2.wp.com/4.bp.blogspot.com/-4ZYTL1rAHlg/VliE1NKCxfI/AAAAAAAAL4w/OxKlENiwRrQ/s1600/Alexandra%2BPascalidou%2Bmorgonsoffan.png

  Alexandra Pascalidou uppfattar jag som en genomfalsk och dubbelmoralisk donna, som jag har mycket svårt för av flera skäl. Ta bara detta.

  Hon har tjänat och tjänar fortfarande mycket pengar på sina böcker mm där hon gråter floder över fattigdomen som drabbat det grekiska folket och då särskilt efter Greklands kraschade ekonomi till följd av landets överbelåning.

  Innan Greklands ekonomi havererade så flödade enormt mycket upplånade pengar runt i landet och Pascalidou har berättat i sina böcker och även i svensk TV vilka feta erbjudanden hon erbjöds av TV-bolagschefer + andra arbetsgivare inom media som ville ha samarbete med henne. Hon nappade naturligtvis på en hel del av dessa skyhögt betalda jobb där pengarna ursprungligen kom från direktörernas och den grekiska statens upplånade pengar.

  När allt rasade i Grekland så satt Alexandra Pascalidou med massor av pengar hon tjänat i landet. Pengarna som hennes arbetsgivare skaffat fram kom mestadels från Greklands överbelåning utan täckning och var därmed på sikt omöjligt för de grekiska låntagarna att återbetala till långivarna … skulderna var ofta i utländsk valuta och fordringsägarna var utländska banker … men också i Greklands egen €uro-valuta gemensam med de övriga €uro-länderna.

  Efter Greklands finanskrasch har större delen av Pascalidous landsmän och kvinnor rutschat ner i avgrunden ekonomiskt och många lever fortfarande i djup misär. Trots allt ekonomiskt stöd utifrån är Greklands skuldbörda fortfarande mycket tung att bära för staten och därmed också ffa för folket.

  Eftersom Pascalidou tjänat storkovan bl a genom att själv utnyttja Greklands lånade pengar härrörande från landets överbelåning före krisen … då borde hon nu moraliskt ställa upp för sina grekiska landsmän, kvinnor och barn och massivt stötta dem med sina egna pengar.

  Vad som hänt skulle kunna beskrivas så här. Pascalidou har mottagit pengar som kommer från Greklands oegentliga & kriminella överupplåning. Att hon har tagit emot (befattat sig med) pengar som i princip stulits från banker mm och där lånebördan i slutändan vältrats över på det grekiska folkets axlar … Ja, det borde betraktas som att Pascalidou varit insyltad i en variant av olagligt penning-häleri.

  Alexandra Pascalidou vill ju ge sken av att stå till vänster politiskt och hon borde därmed visa sin solidaritet med det grekiska folket … inte bara med floder av gråt och massor av tomma ord … utan framförallt i konkret handling i hårdvaluta. Jag har aldrig någonsin hört henne säga att hon valt det senare generösa alternativet.

  Som många andra mångkulturvurmande vänsterextrieister bor hon i en mycket attraktivt, tryggt belägen och sannolikt också svindyr lägenhet på Södermalm i Stockholm …fjärran från störande mångkultur, bilbrännare, skjutgalna ligister, tiggare mm mm.

 8. Ojojoj, när det som hänt tar en naturlig vändning i ett västerländsk land, där alla är uppfostrade till att vara hjälpsamma i det vardagliga livet.
  Då reagerar A.P. som att detta är onormalt bara för att det var i ett invandrarområde där detta inte borde skett. ??

  Nån som ser omvänd rasism?

  Vi är glada för att det finns folk som hjälper, särskillt utsatta äldre.

  Men detta förtar ändå inte att vi har problem i dessa områden…..Alexandra Pascalidou

 9. Man skulle kunna tro att Plascalidous far hade säckat ihop under en vandring på Kungsleden då det tog timmar för att få fram en ambulans. Det andra stora frågetecknet är varför han inte valde Kista vårdcentral eller Järva närakut? Var också alla taxibilar i Stockholm upptagna eller var det prompt till att välja ambulans?

 10. Tror hon hatar vanliga arbetare..som jobbar och sliter varje dag..
  Fråga:vad jobbar hon med…

  • Hon skriver plagierade sagor och dikter och det betalar svensk media till henne. Fattar bara inte för vad.
   Någon Nobelpristagare i litteratur lär hon aldrig bli.

 11. Troligen ingen vanlig taxi utan sjuktransport. Det brukar man få om man
  är dålig och ska hem från sjukhus. Normalt åker man då i rullstol och
  chauffören ska nog alltid köra in kunden i bostaden.

  • Ja men ska man ljuga ihop en historia så avslöjar
   dom sig ganska snart, den som inte kan använda benen
   åker oftast sjuktransport och inte Taxi.

   Plaskalidou är inte trovärdig här, det brukar hon för
   övrigt aldrig vara.

 12. Vad bidragar hon med för allas liika värde..
  Vad har gud gjort med vissa
  Herre min skapare

 13. A.P också ett typexempel på att Sverige befinner sig på botten i ett vänsterextremt kriminellt och mångkulturellt träsk !
  Hela världen är helsjuk, nu kan det inte bli värre bara vända till det bättre, allting har ett slut…..

 14. Alexandra Puckolido, en av Sveriges rikspajaser på samma bottenlösa intellektuella nivå som Greta Tönnberg och Zura Larsson.

  • Bortskämd individ…som lever i Fablernas wärld..
   Mår illa när jag ser vederbördande
   Ljuger.ljuger.
   Hittar på för.att få komma i soffan.
   Hämsk individ.
   Ponnsan62
   AFS

   .
   ..

   • Japp, effektivare kräkmedel än den här vidriga oärliga sopan finns väl knappast

 15. Som programledare i Sveriges Radio Ring P1 fick Alexandra Pascalidou ”lite” problem med kvinna i Södertälje som invandrat till Sverige från Ungern. Publicerat 17 sep. 2019. Speltid 4:16.

 16. Varför tar inte hon emot sin far ? Har inte hon det yttersta ansvaret för honom? Eller är hon för fin för det?

   • Den är tagen. Hennes ursprung är från Rumänien. En grekinna sade att hennes familj tvingades på flykt från Albanien via Turkiet till Grekland. Hennes familjs ursprung är en liten grupp av folk som jag tyvärr har glömt vad de heter. Något bakgrund vill hon inte belysa mer . Falskt att byta efternamn

 17. En taxichaufför som följer en gamling in till bostaden och bäddar ner gamlingen? Någon som kollat att inget var försvunnet?
  Vilket taxibolag var detta som tillåter chaufförer att följa gamlingar in till deras bostad?

Kommentera