Socialismens janusansikte

INSÄNDARE. Den socialistiska ismen bygger på den sociala listen att göra den sosseala narcissismen till en lismande motsats till nazismen men behålla själva ismen om allas andras likvärde. En slags antifascism med fascismen som fashionerande förebild i omvänd, mer fashionabel fason. Man har bytt nazismens brutalism mot den nya stormaktens humanism.

Rolf Malm

Till synes en essentiell skillnad, men bara ett partiellt skifte från fysisk till psykisk terror. Här kallas nazismens eutanasi för palliativ vård och koncentrationsläger för utanförskapsområden. Den tyska folkdrogen Pervitin kallas här lyckopiller. Nazisternas angiverisamhälle kallas här den gemensamma värdegrunden och deras raslagar används omvänt. Att vara svensk är en förbrytelse. Dess ledare kallas i omvärlden för en förolämpning. Den intuitiva feministiska altruismen används för den intigranta, politiska egoismen. Expropiering av arvegods sker exklusivt av Arvsfondens exekutiva exekutörer. Som delar ut skatterna till exeptionellt Sverigefientliga exploatörer av religionsfrihet och mångkulturpluralism.

Ett S i passet stänger alla gränser för svenska schismatiker och soldyrkare.  Judehatet har man dock behållit. Till chefsposter utses nu som då den med tidigaste nummer i partiboken. Riksdagen har blivit en EU-rondell och Göring-enting. Alla lärare är partitrogna. Man har dock övergivit nationalismen för federalismens idéer om ett Tredje Rike enligt bolsjevistisk expansionism. Gammal konservativ kolonialism fördöms och föredömet är nu en världshegemoni med unison konstitution och där autokrati ersatt demokrati. Där fanflyktingar inte finns eftersom det inte finns några flaggor. Där överlöpare inte har några gränser att löpa över. Där exorbitanter är exstirperade. Där diplomati är redundant eftersom alla är överens. Där obstinata författares excesser inte är tillåtna eftersom allt redan är sagt och står i den uniforma författningen. Där alla bär samma uniform och tjänstgör i exekutionsplutoner för att likvidera opposionella. De har för syns skull bytt geväret mot pennan som vapen och kallas numera journalister i den tredje krigsmakten. De kommenterar inte längre, utan kommenderar. Der Stürmer heter här Aftonbladet.  SA-truppernas huliganer har bytts till omskolade vänstervandaler. Liksom nazisterna har sossealisterna tecknat avtal med muslimerna och avkristnat landet. Wannseeinnet bestäms vid hemligt elitmöte på Bommersvik. Alla protokoll hemligstämplas för att omöjliggöra kontroll av dem som vädrar stanken och vill lägga näsan i blöt.

All politisk vanmakt utgår i Sverige från folket.

Rolf Malm

Ps. Tack för allt stöd till mitt skrivande här och på min bok ”Sverige 2084”. Den blir en diger lunta om Sveriges förljugna, politiska historia. Skriven på ren svenska och inte på det politiska nyspråk som jag använt ovan.

Swish 0722  84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt; rolflmalm@gmail.com

Janus är en mångfasetterad gud i romersk mytologi. Han öppnar och stänger himlaljusets portar och avbildas därför med två ansikten (Janusansikte), ett som blickar in i framtiden och ett som ser tillbaka in i det förflutna. Han ansågs även som den äldste av gudarna samt som den gode skaparen, särskilt av floder och källor. Hans två ansikten har senare kommit att tolkas som att han har en förrädisk natur.

8 thoughts on “Socialismens janusansikte

 1. Undrar vad alla idiotiska och patetiska vita människor som nu knäböjer inför ber om ursäkt för någonting och går i de icke vitas koppel tycker att de får ut av detta beteende ?
  Helt obegripligt hur korkad den s.k intelligenta människan är och kan bli, att ideologiskt hjärntvätta människor måste vara det enklaste i hela världen.
  Extremvänstern har verkligen lyckats !!!!!!!

 2. Den Janus som våra styrande politiker stödjer sig emot är förmodligen blind den ser inget bakåt och inget framåt utan vad den ser är drömmar som skall förverkliga sig av egen kraft.
  Våra styrande drömmer om ett samhälle med ett mångfald av kulturer vilka gör som de behagar. Grundidén är att ingen skall göra som sin granne, att spendera tid med att utbilda sig får stå tillbaka för att be till en Gud som inte finns. Fastän det är samma Gud de flesta ber till så håller han handen över bara den del av befolkningen som anser sig vara bättre än alla andra.
  Den delen av befolkningen har dessutom ett kontrakt med det parti vilka i sin tur anser sig själva som bättre än guden själv.
  Att detta inte är förenligt med det fundament vårt land en gång vilade på bryr sig det största partiet inte om, hos dem är makten Gud.

 3. Ta bara de krav som Black Lives Matter framför!
  Där har svarta enbart rättigheter och vita enbart skyldigheter!
  För en genetisk skuld till Svarta…
  Inte helt osannolikt att dessa individer i BLM tror att Sverige är en delstat i USA?
  Detta samhälle som vore en ren spegelbild av Nazityskland men svarta som ”Herrefolk” stödjer Sveriges Media och Myndigheter inklusive Polisledningen!
  Eller kan de inte läsa?
  Förstår de inte Engelska?
  Troligen anser de sig inte skyldiga en förklaring för upprördhet kommer ju bara från mindre värda skötsamma Svenskar…
  De borde tvingas möta sitt 1945 och släpas ut på gatan!
  Dessa som tagit och tar så fjäderlätt på sina ansvar för andras liv som de totalt 100% inte bryr sig om!

 4. Ett aktningsvärt aktstycke, både till form och innehåll. Särskilt gillar jag ”sosseala” och ”likvärde”. Dessa ord förtjänar den dubbelmening som Malm tillför dem.

  En liten detalj bara. Jag kan mycket väl ha missuppfattat sammanhanget men Nazityskland var inte nationalistiskt. NSDAP hade ett tydligt mål med ett rike ”från Ural till Bretagne”. Det är inte nationalism, det är imperialism.

  • Intressant iakttagelse, så bokstaven ”N” i NSDAP borde enligt dig byas ut till ett ”I”.

   Partiets namn borde i så förkortas som ISDAP och operation Barbarossa döpas om till Imperiet anfaller.

Kommentera