Anders Lindberg tar ställning för MP mot S

INVANDRING. Socialdemokraten och desinformatören på Aftonbladet, Anders Lindberg är igång igen. Nu smetar han och S återigen fascism på oppositionen, för att den gör vad den ska göra, kommer med andra och oftast bättre förslag än minoritetsregeringen erbjuder. 

-Pettersson undrar hur länge Anders Lindberg ska få hållas?

Lite av Dagens Anders… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Anders Lindberg tar ställning för MP mot S

 1. Vem f….n bryr sig om den patetiska Clownen A.L !
  Han är ju bara ett typexempel på att Sverige inte kan sjunka djupare i det kriminella och mångkulturella träsket landet befinner sig i efter dryga 40 år av landsförräderi och en totalt okontrollerad massinvandring.

 2. Sedan Jan Helin lämnade jobbet som chefredaktör, ansvarig utgivare samt därefter vd på Aftonbladet runt 2015 och i april 2016 utnämndes till programdirektör (alternativt mediedirektör) på SVT så har den här slogan …

  ”Vi gillar olika”

  vilken han introducerade under sin tid på Aftonbladet förändrats och fått följande budskap och utseende i stället.

  https://pbs.twimg.com/media/BogVyw3CAAAG35c.jpg

  Den passar ju alldeles perfekt in både på Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg (S) + många fler av hans kollegor på tidningen.

 3. Det Anders Lindberg åstadkommer med sitt tänkande och skrivande har ju bara en motsatt effekt. Tvärtemot vad han själv tror.

 4. Om någon har all anledning att tacka Lindberg är det Åkesson för väl utförda tjänster som SDs Absolut bästa valarbetare

 5. I bland kan man undra om Lindberg egentligen är passionerad SD-anhängare och trojan på Aftonbladet.

  Men det lutar mer åt att han har ett funktionshinder tyvärr.
  Det är då kanske snällt av Aftonbladet att få denna problemfyllda kille att känna sig viktig.

 6. Om det varit 80 år tillbaka i tiden hade den killen blivit inspärrad på psyket. Det är själve f-n att han får härja fritt i känd media! Många tror ju tyvärr att det han säger är sant i aftonpladdret!

 7. ja jösses herr Lindberg har onekligen en säregen förmåga att ständigt skjuta sig i foten när han slinter på tangenterna.
  Så därför skulle jag rekommendera herr Lindberg att han nästa gång siktar på utväxten ovanpå axlarna istället.

 8. ja jösses herr Lindberg har onekligen en säregen förmåga att ständigt skjuta sig i foten när han slinter på tangenterna.
  Så därför skulle jag rekommendera herr Lindberg att han nästa gång siktar på utväxten ovanpå skuldrorna istället.

 9. He he he, Lindberg får snart gå och stämpla när AB läggs ned. ytterligare en odugling till arbetsmarknadens förfogande.

Kommentera