Kronprinsessan inleder årets prideparad


INRIKES. Stockholm Pride, som kommer att hållas digitalt i år, presenterade i dag vem som kommer inleda årets Pride. Det blir Kronprinsessan Victoria som i år inviger årets Stockholm prideparad.

Kronprinsessan Victoria. Foto Elisabeth Toll Kungliga Hovstaterna

-Pettersson gillar normalt  kungahuset men tycker att de ska hålla sig borta från politiken och Pride är numera kidnappad av extremvänstern.

Pride tillåter bland annat organisationen Antifascistisk Aktion, AFA, som officiellt klassas som våldsbejakande vänsterextremister att deltaga. Sedan välkomnas alla som är homosexuella, bisexuella, transpersoner, queera, intersexpersoner eller asexuella om dessa också är socialister. Exempelvis nekades partiet Medborgerlig samling att vara med 2019 trots att de har en homosexuell ordförande men Med har inte mycket till övers för socialismen…

Kungahuset borde hålla sig borta från dessa hycklare och jag tror inte kungen är så imponerad av detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


12 responses to “Kronprinsessan inleder årets prideparad

 • ponnsan62

  Fy fan på ren Svenska!
  Ska individen gå och vifta med en dildo oxå..
  Jag vill inte vara svensk längre..
  Man skäms.
  Ponnsan med familj

  Gilla

 • zorro3145

  Kungahuset borde tacka nej till sådana politiska jippo.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ingen undkommer extremvänstern och Kungahuset som tillhör etablissemanget är naturligtvis inget undantag men å andra sidan så tillhör enligt min uppfattning Sveriges Kungahus inte precis den mest begåvade !
  Idag är följande det absolut viktigaste för Sverige:
  Pride och HBTQ.
  Massimport av lönsamma raketforskare.
  BLM
  Knäböjning.
  Rasism.
  Bekämpa och censurera alla åsikter till höger om Moderaterna.
  Utplåna kristendomen.

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Man kan inte lagstifta retroaktivt får vi alla höra. Det kan man tydligen när det passar. Många av åtalspunkterna i Nürnbergrättegångarna var såvitt jag sett inte deklarerade som olagligheter innan trots att Churchill, Roosevelt och Stalin träffades flera gånger innan och hade kunnat komma överens vad som var brott mot mänskligheten.

  ”Prins Carl Philip föddes som kronprins, men genom en grundlagsändring, vilken trädde i kraft den 1 januari 1980, förlorade han sin förstaplats i den svenska tronföljden. Han är nu nummer fyra efter sin äldre syster kronprinsessan Victoria och hennes barn prinsessan Estelle och prins Oscar. Carl Philip är nummer 284 i den brittiska tronföljden (före sina systrar).” (Wikipedia)

  Det verkar ha varit mycket fuffens under den sista delen av 1970-talet, Regeringens proposition 1975:26, pillande i Regeringsformen och pillande i Successionsordningen. Det verkar också rått politisk enighet över detta.

  Gilla

 • The Plenty Guy

  Kungafamiljen blir mer och mer politiskt involverad. Bryter det inte emot Lagen? Sofia tar ställning för BLM – https://www.svenskdam.se/kungligt/nu-tar-sofia-stallning-bryter-mot-den-oskrivna-regeln/

  Gillad av 1 person

 • Weronica Selby

  vem leder oss hetrosexuella, kanske prinsen???

  Gillad av 1 person

 • Hanna

  Det är svårt att tacka nej till en sån inbjudan i Sverige när man får frågan, utan att uppfattas som inte-för-allas-lika-rättigheter osv som offentlig person. Kungahuset har i alla fall behandlat Jimmie Åkesson lika som andra partiledare och bjudit in honom och hans sambo till skillnad från Nobelstiftelsen och kyrkan som haft ett stort behov av att markera avstånd.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Hur kan man vara så j-a dum att man ger sin välsignelse till en rörelse som medvetet utarmar det genuina svenska folket . Ett utraderat folk kan väl knappast vara till gagn för sittande statschef.

  Gillad av 1 person

 • Nosferatu

  Hon kan väl vinka glatt ihop med Stockholm moskés imam när de inviger spektaklet

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Nu blir jag besviken. Har gillat VIctoria men nu börjar fasaden rämna.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: