Mohammed Ali Arrach klagar över att han inte får en andra chans efter minst 200 brott…

BROTTSLIGHET. Vansinnesföraren Ali Arrach var missnöjd med straffet efter dödskörningen i Bandhagen men hans advokat skickade aldrig in någon överklagan. I ett handskrivet brev klagade han själv till till domstolen över att advokaten ”glömt” och att ingen ville hjälpa honom. Men den här gången fick Arrach inte en andra chans av rättsväsendet – i stället skickades han till Kumla, skriver Expressen.

Mohammed Ali Arrach är ute efter drygt två års fängelse. Det är ett stötande lågt straff för att ha mördat en människa, ändå klagar grabben och det är långt ifrån allt han gjort. Foto: Polisen
 • TIDIGARE 2020-03-24. Mohammed Ali Arrach döms till lindriga tre år och tre månader

BROTTSLIGHET. Mohammed Ali Arrach, 20 år, döms till fängelse i tre år och tre månader för att ha orsakat en dödsolycka i samband med en biljakt. Det innebär att han är ute efter, två år och en månad efter den obligatoriska rabatten, för att ha dödat en människa.

Det var i januari som polisen jagade mannen som körde en stulen bil. Biljakten slutade i en bilolycka på Örbyleden i södra Stockholm där en man i 50-årsåldern dödades och Mohammed och ytterligare en person skadades.

-Pettersson säger att Mohammed för länge sedan förbrukat sin rätt att gå lös och det är synd att Anders Gustaf Dalman slutat arbeta…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare
 • TIDIGARE 2020-02-25. Mohammed Ali Arrach dödade vid vansinnesfärd, vem bär ansvar för att han gick lös?

BROTTSLIGHET. Den kände vansinnesföraren som körde i 180 kilometer i timmen på Örbyleden i södra Stockholm åtalas. I krocken dog en man i 50-årsåldern och även föraren skadades. 

I förhör har han erkänt gärningen, skriver DN. Han har ett långt kriminellt förflutet, bland annat bilstölder av exklusiva bilar. I förhör har han berättat att han begick sitt första rån som 12-åring, och de senaste fyra åren har han misstänkts för över 200 brott.

– Han medger att han kört den här bilen och att han har orsakat den här olyckan. Han känner sig förstås ångerfull över det här, säger mannens advokat Göran Witt-Strömer.

-Pettersson säger att utan straffrabatt och med vettiga påföljder hade minst en person till levt idag och många miljoner hade sparats för enskilda och samhället.

 • TIDIGARE 2020-01-17. Mohammed Ali Arrach häktades för vansinnesfärd, kom till rätten i rullstol

BROTTSLIGHET. Mohammed Ali Arrach som genomförde en vansinnesfärd genom Stockholm i tisdags har nu häktats av Södertörns tingsrätt. Arrach krockade med två bilar i en korsning på Örbyleden i södra Stockholm och en person dog i kraschen.

Politikfakta. Linda Snecker (V).

Mohammed är en ökänd återfallsförbrytare med över 200 brottsmisstankar riktade mot sig. Han skadades också själv svårt i krocken och kördes enligt TT in i rättssalen i rullstol.

-Pettersson säger att utan Sveriges rabattsystem vid fängelsestraff så hade en oskyldig man levt nu och herr Arrach fortfarande varit inlåst.

 • TIDIGARE 2019-01-14. Mohammed Ali Arrach dödade en och skadade två vid vansinneskörning i Stockholm

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern har dött och ytterligare två personer har skadats mycket allvarligt efter en biljakt som slutade med en krock på Örbyleden i södra Stockholm i natt. Bilen kolliderade med två andra bilar.

Larmet inkom strax efter midnatt. Jakten inleddes efter att bilen vägrade stanna vid en poliskontroll. Bilen visade sig vara stulen.

Föraren, Mohammed Ali Arrach, som i dag är 20 år har under loppet av fyra år varit misstänkt för omkring 200 brott. Han omskrevs redan när han som 16-åring körde ifrån polisen i stulna bilar i hastigheter upp till 230 kilometer i timmen.

Mohammed Ali Arrach, som skadades allvarligt, har anhållits av åklagare misstänkt för grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

-Pettersson undrar varför denne man gick lös i samhället efter över 200 brott?

Vet du Morgan?

 • TIDIGARE 2017-10-24 Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Rubriken är återanvänd och exakt samma som för ett drygt år sedan. Den gäller dessutom samma person som nu blivit ett är äldre och är 17-åringen i media.  

Den 17-årige Mohammed Ali Arrach som gjort sig skyldig till mängder av stölder av flera lyxbilar och trafikbrott har rymt igen. Han har blivit känd för sina vansinnesfärder i snabba bilar och ibland mot trafiken och för att rymma från olika ungdomshem.

För en månad sedan dömdes han bland annat för flera fall av bilstölder och sattes på nytt i ungdomshem. Där han nu alltså inte längre befinner sig. Enligt uppgifter har han nu stulit en Audi Q5 och satt fart mot Stockholm.

– Han är otroligt brottsbenägen. Det vi befarar återigen är risk för trafikolyckor med allvarliga skador, polisen Anders Jacobsson, som följt pojkens brottsliga bana.

-Pettersson undrar om en grabb som är otroligt brottsbenägen inte borde hållas inlåst på ett säkrare ställe, exempelvis en ö långt borta. Socialen har haft hand om grabben som är uppvuxen i Bromma sedan han var nio år och började begå brott. Det har inte hjälp så något annat borde göras innan han kör ihjäl någon annan än sig själv…

Filmen från 2016

 • TIDIGARE 2016-07-17. Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Den 16-åriga biltjuven från västra Stockholm har rymt igen. Hans stölder av bilar och livsfarliga körningar har varit en följetong sedan snart ett år tillbaka. Han stjäl bilar, åker fast, hamnar på ungdomshem och sedan rymmer han för att göra nya brott. ”Han utsätter sig själv och allmänheten för livsfara när han kör bil” säger Anders Jacobsson vid polisen i Järfälla till SVT Nyheter Stockholm.

Det har hänt att pojken – som alltså saknar körkort – har kört i 229 kilometer i timmen och han har även kört mot färdriktningen. Flera av brotten har begåtts i Hässelby, Vällingby, Bromma och Järfälla.

Den 16-åriga pojken är just nu efterlyst i hela landet efter att han försvunnit från ett ungdomshem i Värmland. Han dömdes så sent som i april till ungdomsvård för grov vårdslöshet i trafik, grov stöld, grovt häleri samt flera fall av olovlig körning. Polisen säger att man misstänker att pojken redan gjort sig skyldig till fler brott på hemmaplan. I västra Stockholm stals en Audi Q5 natten till tisdag. Polisen varnar för pojkens framfart.

-Pettersson säger bara att pojken heter Mohammed Ali Arrach och hör hemma betydligt längre bort än västra Stockholm…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Mohammed Ali Arrach klagar över att han inte får en andra chans efter minst 200 brott…

 1. Varför ingen ifrågasätter praxisen att avkorta ett givet straff eller att straffrabatt ges vid tillfällen någon döms för flera brott samtidigt, är för mig en gåta. Har någon begått flera brott borde de ge betydligt längre strafftid.
  Hur skulle reaktionen bli om vi hade samma praxis vid prissättning, prislappen säger ett men du betalar en mindre summa. Svensk logik, eller?

 2. Klart att han ska få fler chanser, denna parasit blir naturligtvis lönsam för samhället någon gång i framtiden !!!!!!
  Eller hur Steffe och den övriga månkulturälskande och landsförädiska 7 klövern ?
  Idiotin bara fortsätter i dagens svenska bottenlösa kriminella och heligt mångkulturella träsk.

 3. Man får ju hoppas att blattens flin är mindre, om han nödvändigtvis muckar om några år. Tråkigt för mannen att han åker in. Där kan han sitta, man jan ju hoppas att han får rejält med stryk….

 4. En massa brott är ju det normala i det nya trygga Sverige. För Linda Snecker är ju detta fullständigt normalt. Negerk-k rockar fett.

 5. Är rullstolen tillfällig eller permanent? Om det är det senare så lär han väl inte göra så mycket skada längre när han kommer ut..

  • Men kosta skjortan. Klanen anställs som personliga assistenter. Kommer att kosta skattebetalarna minst 2 miljoner om året i kanske 50-60 år innan det hela är över. Eller så blir det lönsamt på sikt som Löfven hävdar.

 6. ”Mohammed”? Jahapp, ännu en som hedrar profeten genom att vara uppkallad efter vederbörande

 7. Vilken nytta har vi av sådana djur?
  Varför ska vi ha honom kvar i Sverige?
  Han platsar väl bättre i öknen ?
  Släpp honom i fallskärm över öknen
  – utan vatten och skor!
  = återbetalning!
  = allt har ett pris!
  = vi bestämmer själva vad vi köper!

Kommentera