Alla döda vita män

RASISM. Vi har mycket att tacka de döda vita männen för, skriver Mohamed Omar i en artikel på ”Det Goda Samhället” som bygger på en bok av Johan Hakelius om Döda vita män. 

Antirasisterna kanske skulle lära sig lite av historien i stället för att rasera den…

Få människor är så intressanta som döda vita män. Vi har en hel del att klandra dem för, men vi har också mycket att tacka dem för. I alla västerländska städer står det statyer av döda vita män. De restes för att man ville tacka och hedra dem. Vänsterextremister och så kallade ”antirasister” vill riva dem.

Läs artikeln på Det Goda Samhället…

Under artikeln finns det kommentarer, en av dem, från Thomas Ek är intressant…

Beroende på vilken studie du tittar på så begår de svarta i Amerika, som utgör ca 13,3% av USA:s befolkning, ca 40 – 50 procent av alla våldsbrott i USA. Till detta måste vi lägga till;

Antalet människor i fattigdom skulle sjunka med 34%,
Fängelsepopulationen skulle sjunka med 37%,
Soocialbidragsmottagarna skulle sjunka med 42%,
Kriminella gängmedlemmarna skulle minska med 53%
Klamydiafall skulle gå ner med 54%,
Hemlöshet skulle minska med 57%
Syfilis skulle gå ner med 58%.
AIDS & HIV skulle minska med med 65%,
Gonorré skulle gå ner med 69%,
Genomsnittliga ACT-poäng (akademiska poäng) skulle gå upp med 5,5 poäng.
Genomsnittlig IQ skulle gå upp med 7,4 poäng och placera USA tillsammans med japan på tredje plats.
Genomsnittliga SAT-poäng (skolbetyg) skulle uppgå med nästan 100 poäng,
Medelinkomsten för amerikanerna skulle öka till över $20 000 per år,

Helt klart, svarta gör skillnad!

Demokratiska partiet skulle därtill förlora 76% av sina väljare. Och många kriminella försvarsadvokater skulle dessutom behöva hitta en annan försörjning. Av vilken anledning undanhålls den här informationen av vårt public service och våra skolor? Kan det bero på partiskt styrd nyhetsförmedling? Handlar det kanske bara om okunnighet? Eller har vi svenskar blivit fullständigt blåsta i skallen?

Afroamerikanerna är dock enligt Thomas Eks mening berättigade till hjälp (statlig, kommunal eller privat) om de för att komma på rätt fötter behöver det. Men inte i form av utdelade kontanta medel. Nyckeln här stavas UTBILDNING.

-Pettersson kan inte annat än hålla med, svarta gör skillnad. Men nyckeln till svarta och muslimska arabers framgång är inte att skylla på vita det är att göra något själva…

Och som många sagt förut är det obegripligt att svarta och araber med flera söker sig till den oduglige och hatade vite mannens land trots all racism och förtryck.

Varför bygger araber inga flygplan? (från bloggen 2010)

Två levande vita män, den ena driver en blogg, den andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Alla döda vita män

  1. Beträffande rasism, den danske lastbilschauffören Daniel Funch Christensen har en avväpnande inställning till rasism och tycker inte att rasism är något stort problem. I framrutan på hans lastbil sitter en gult skylt med texten ”Neger Daniel”. Observera att det är en skylt som han själv har låtit tillverka ! ”Jag skaffade den när jag började köra lastbil”, säger Daniel. ”Alla chaufförer har ett kul namn och jag tyckte att detta passade för mig. Folk skrattar och tycker det är ”coolt”. Han säger att: ”jag besvarar rasism med humor, om någon berättar ett negerskämt – och jag har hört dem alla – så berättar jag bara någon som är ännu värre, det stänger munnen på dem”. Och fortsätter beträffande de demonstrationer som pågår: ”- När man säger att man demonstrerar mot rasism och att vita ska gå ned på knä, hallå… det är ju också rasism. Och det där med att börja göra om barnböcker, det tycker jag är fullständigt vanvettigt.”
    https://twitter.com/katjanouch/status/1275878021476552704

Kommentera