Stäng

Syrier döms till 13 års fängelse och utvisning för knivmord i Boden

BROTTSLIGHET. Fyra män döms för inblandning i knivmordet utanför järnvägsstationen i Boden i december. Den huvudmisstänkte, Ayman Alksh, född 1999 och medborgare i Syrien, döms till 13 års fängelse och utvisning. 

Syrier borde avtjäna sina straff hemma, givetvis av humanitära skäl…

Två medåtalade, Taimour Enferadi, född 1995, och Fars Weldesus, född 1999, döms för grov misshandel till tre års respektive två år och sex månaders fängelse. Weldesus påföljd inbegriper även påföljd för stöld, rattfylleri, olovlig körning och flera narkotikabrott.

Den fjärde åtalade, Erik Svante Adam Karlsson, född 2001-12-22, döms för medhjälp till misshandel till skyddstillsyn.

Offret, en 19-årig man med utomvästlig bakgrund knivmördades mitt på dagen inför ett stort antal chockerade vittnen. Knivmordet var en hämnd för att offret tidigare misshandlat en av gärningsmännen.

-Pettersson funderar på varför syltryggarna inte dömer de andra för medhjälp till mord och rejäla straff.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

4 reaktioner på “Syrier döms till 13 års fängelse och utvisning för knivmord i Boden

 1. Dömd till 13 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell ?
  Efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 så blir det inte 13 år och utvisning i domen vet alla utanför begåvningsreserven inte är en 100% garanti för att utvisningen verkligen verkställs.
  Märkligt att media aldrig berättar om avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden på hotellet som patetiskt kallas för fängelse.

 2. Boden.
  Bodens fästning. Sveriges största försvarsområde. Militär. Inga utlänningar fick komma dit!!
  Min far vänder sig i sin grav.

 3. Naturligtvis, ska alla utvisas. Den ene låter ursvensk men de brukar byta till svenska namn ibland, så de kan man aldrig vara säker på. Hur, som helst utvisa alla brottslingar man kan. Sverige behöver ingen förstärkning av kriminella element. Sverige kan behöva lite lugn och ro för att renovera samhället.

 4. 13 år !
  Hur mycket kostar han oss per år?
  Vad tillför han till Vårt Fosterland?
  Behöver vi den belastningen?
  Håll Sverige rent!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: