Knivattack av sudanes i Glasgow, sex skadade vid hotell för asylsökande

TERRORISM. Tre personer uppges ha dött efter en knivattack i en trappa till ett hotell i centrala Glasgow, skriver BBC. Det är oklart hur många som skadats. Den misstänkte har skjutits ihjäl av polis.

En polis har blivit knivskuren, bekräftar Scottish Police Federation. Tungt beväpnad polis och ett dussintal polisbilar befinner sig på platsen. ”Gatan (West George Street) är för närvarande avstängd och allmänheten ombeds att undvika området just nu. Situationen är under kontroll och det finns ingen fara för allmänheten”, skriver polisen i ett uttalande.

Sex personer, varav en polis uppges vara skadade. Tidigare uppgavs att tre personer dött i attacken, det dementeras nu av myndigheterna. Gärningsmannen är från Sudan.

-Pettersson säger att förra lördagen mördades tre personen av en muslimsk terrorist i Reading, vad det är denna gång vet vi inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Knivattack av sudanes i Glasgow, sex skadade vid hotell för asylsökande

 1. Nej alla muslimer är inte terrorister trots Islam, men terrorister är ofta muslimer. Jag ser ingen anledning att Sverige ska curla asylinvandrare. Att folk från MENA-länder söker asyl i Sverige är inte naturligt. Har de ingen egen försörjning med vettiga jobb ska de flytta hem igen.

 2. Har BLM något att säga om detta eller är det utanför deras heliga område kanske inte är någon vit gärningsman ?

 3. Konstigt att det alltid är folk som säger sig ha flytt undan krig och förföljelse, som är gärningsmän i alla dessa terrorattacker. De verkar inte dela vår humanitära värdegrund.
  Alla är inte så men alla som begår terrorbrott har denna bakgrund.

  • Och varje gång ett terrordåd sker är de resp. landets fel de har flytt till. Om jag flyttar till Kina och inte trivs inte kan jag anklaga landet för det. Jag bara inser att deras kultur och levnadssätt inte passar för mig .

 4. Beklagligt att tre blev dödade, men det positiva är att det i vart fall finns en dåre mindre på jorden.

 5. Eftersom terrorattentatet skedde vid ett ”Asylhem”,är det nog ingen större gissning,vilka som ligger bakom ”knivsticken”.
  Uttrycket som Abzurdska PK-pressen numera kallar dessa mord medelst kniv,utförda av Islamister !!

Kommentera