Stäng

Sexköparen Hans Forsberg (M) har ansökt om att få sin fallskärm

BROTTSLIGHET. Den före detta Kungsbackapolitikern Hans Forsberg (M) nu ansökt om att få sin fallskärm, rapporterat Norra Halland. Men hur stort beloppet blir är ännu inte klart.

Det finns två olika system beroende på hur länge han varit förtroendevald. Vi är inte säkra på om han går enligt det gamla eller nya systemet. Men någon form av övergångsersättning har han rätt till. Så nu ska vi göra en utredning för att bedöma hur mycket han har rätt till. säger Larry Söder (KD), i Kungsbacka kommuns arvodeskommitté.

– Pettersson noterar att det rör dig om c:a 1,3 miljoner för bordellbesökare Forsberg. Jag kan dock inte klandra honom för att ansöker om pengarna. Däremot borde de som skrivit avtalen åtalas. Politiker borde inte ha andra ersättningar än andra…

 • TIDIGARE 2020-05-24. M-politiker i Kungsbacka erkänner sexköp – fast i insats mot lägenhetsbordell

BROTTSLIGHET. Kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka, Hans Forsberg (M), misstänks för sexköp efter en insats mot en utpekad lägenhetsbordell i Örgryte, Göteborg, skriver GP. I ett pressmeddelande bekräftar Moderaterna uppgifterna och meddelar att Forsberg lämnar alla politiska uppdrag.

Hans Forsberg (M)

– Det som han har gjort är oacceptabelt. Även om detta är en personlig tragedi för en partikollega och vän, så är vi helt överens om att Hans måste lämna alla de politiska uppdrag han har för vårt parti, säger förbundsordförande Mikaela Waltersson.

Hans Forsberg själv erkänner händelsen och har godkänt ett bötesbelopp. – Efter det som hänt har jag inte längre förtroende i partiet och är beredd att ta konsekvenserna. Jag är väldigt ångerfull, men beredd att stå för mitt misstag, säger Forsberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Sexköparen Hans Forsberg (M) har ansökt om att få sin fallskärm

 1. Så ärligt och rakryggat..
  ”..beredd att stå för mitt misstag”

  ..för 1.3 miljoner

 2. Är det inte fantastiskt med den s.k. rättvisans status bland busarna. Snuskgubben har alltså ”GODKÄNT” ett bötesbelopp. Rättvisan kan andas ut nu när den skyldige själv har bestämt sitt eget straff.

 3. Jag förmodar att han betalade med skattemedel på arbetstid eftersom han fått avgå.

  Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig? (citat Dan Eliasson)

 4. Vem är förvånad, kan man som folkvald politiker tillhörande den landsförädiska familjen köpa sex så kan man naturligtvis helt utan skrupler och omoraliskt också ansöka om sin fallskärm !
  Finns inga gränser för någonting i dagens sjuka och helidiotiska Sverige.

 5. Skitsrövel som klarar sig med sin falmskärm.
  Fy fan ..och politiker oxå..
  Förtroende vald.fy fan
  Varför inte fängelse?

 6. Klart snusks skall ha pengarna, han vill säkert köpa en gnoa till o hur skulle det gå om han skulle behöva betala ur egen ficka.

 7. Våra kära och omtänksamma politiker har ”råkat” skriva fallskärmsavtal, som löser ut helt oberoende av orsakerna till varför de tvingats sluta med politiken.
  Tänk ifall vi vanliga haft samma förmåner. Vi borde ju ha detta, i den humanitära stormakten, där alla har samma värde. (Enligt pk religionen)

 8. Återigen sälja är OK men att köpa en vara till försäljning är straffbelagt. De bakomliggande skälen till hans besök vet vi inget om. Hade han våldtagit en kvinna? Nej, men han hade köpt tillfredsställelse. Vilket är sämst en sak vet vi, det är inte att sälja.
  Varför har vi skenheliga politiker, det är svaga människor som inte tyglar sin drift anser kanske någon. Han stal inte utan gjorde rätt för sig, så varför ska bara han straffas? Det är något som är ruttet i konungariket, fastän många hävdar att alla är lika mycket värda.

  1. @Gamgubben

   Inte om roll fördelningen vart tvärtom; en batikkärring åker till Gambia och köper sex av unga killar där. då stiger äcklet i graderna hos sina sjuka feminist systrar. Jämställhet? Bara om det gagnar kvinnor! HMF lagen och sexköps lagen borde avskaffas pr omgående!! Varför en lag som förbjuder det som horan själv väljer att sälja???

 9. Ska Hans Forsberg inte också anmälas för oaktsam våldtäkt?
  Han landet först mjukt i skökans mjuka sköte nu landar han mjukt med en vältillagen fallskärm.
  Rent logiskt borde bötesbeloppet motsvara fallskärmen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: